eon.s60 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Έχω ένα "πρόβλημα" με τον εξωτερικό μου σκληρό δίσκο και θα ήθελα την βοήθεια σας! Έχω έναν WD250JB σε ένα κουτί ICYBOX από το πλαίσιο! Από την πρώτη στιγμή που το πήρα ο σκληρός μετά από κάποια ώρα κάνει ένα παράξενο zzzzz που σταματάει μόλις τον προσπελάσω! p.x ανοίξω κανένα φάκελο στον σκληρό! Δεν κλείνουν τα windows τον σκληρό... Ευχαριστώ πολυ!!!
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 balton esoterika ton skliro na deis an to kanei kai ekei.kanonika o diskos to mono pou kanei ine na klinei meta apo kapoia ora alla oxi stous usb.
EKTELESTES Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Έχω ένα "πρόβλημα" με τον εξωτερικό μου σκληρό δίσκο και θα ήθελα την βοήθεια σας! Έχω έναν WD250JB σε ένα κουτί ICYBOX από το πλαίσιο! Από την πρώτη στιγμή που το πήρα ο σκληρός μετά από κάποια ώρα κάνει ένα παράξενο zzzzz που σταματάει μόλις τον προσπελάσω! p.x ανοίξω κανένα φάκελο στον σκληρό! Δεν κλείνουν τα windows τον σκληρό... Ευχαριστώ πολυ!!! ελπίζω να μη πήρες κ εσύ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ και ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΜΕΝΟ icy box. Γιατί εμένα μου έτυχε, πήγα να το αλλάξω, μου φέρνουν 2ο, τα ίδια κ το 2ο. Και μόνο το 3ο που μου έφεραν ήταν ΟΚ. Τσέκαρε το αυτό που σου λέω. Το πήρα πριν λίγες μέρες.
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 se kana ampari ta ixan petamena kai irthan etsi?ti ginetai re paidia.pos brethikan skouriasmena kai gratzounismena.epistrofi itan i i partida ekane mpanio stin thalasa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.