harrys23 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Οπως ρωτο και παραπανω ξαχνω ενα προγραμματακι που να μπορει να μου δειχνη την θερμοκρασια τις VGA ATI Radeon 9250 128mb καρτουλα που εχω?? υπαρχει κατι ??? εκανα ενα search στο google αλλα τιποτα.. ευχαριστω πολυ !!!
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Ati tray tools/Ati tools/RivaTuner/Everest κλπ. Αλλά θα πρέπει να υπάρχει ο αντίστοιχος αισθητήρας. Από ό,τι θυμάμαι σε μια 9250 και μια 9100 που είχα δεν υπήρχε κάτι τέτοιο.
antonl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 na se kala file se eyxaristo.. Τίποτα Στο signature μάλλον εννοείς Gigabyte
Tzimmys Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Έχω την ίδια κάρτα και δεν μπορεις να δεις την θερμοκρασία. Πές μου ότι ψάχνεις τέτοιο πρόγραμμα γιατί σβήνει το PC σου όταν παίζεις παιχνίδια!!
harrys23 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Οχι καμια σχεση δεν κλεινη το pc απλα εχω πανελακι και εχω συνδεσει το fan to 12αρι τις CPU το fan τις καρτας γραφικων και την ψυξη των σκληρων το θεμα ειναι οτι ολες τις θερμοκρασιες μπορω και τις βλεπω οταν ριχνω τις στροφες εκτος απο την καρτα γραφικων και φοβαμαι μην την καψω... καποιος αλλος γνωριζει αν υπαρχει καποια αλλη δυνατοτητα στην ΑΤΙ 9250??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.