chronic Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Τρομερό tutorial, πολύ αναλυτικό και κατατοπιστικό. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Χρησιμοποίησα το tutorial πριν κανένα μήνα και ξέχασα να σε ευχαριστήσω. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Γιατί το έβγαλες από sticky moderator μας?? Θα το χάσουμε και θα το ψάχνουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Άξιος Και όπως είπανε και άλλοι Sticky γιατί θα ψαχνόσαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Γιατί το έβγαλες από sticky moderator μας??Θα το χάσουμε και θα το ψάχνουμε! Παιδιά, έχει μεταφερθεί: [[sSH Port Forwarding HOWTO]]. Μα, καθόλου δεν κοιτάτε αυτό το έρμο το Wiki... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 ξερει κανεις αν υπαρχει ρυθμιση που να φαινονται τα ελληνικα στην κονσολα του putty ? χρησιμοποιω το putty γιατι με κανονικο τερματικο (bash) δεν συνδεεται , μου λέει permission denied απλα αντι να δω τα μηνυματα στα ελληνικα βλεπω τελειες το εψαξα λιγο στα fonts αλλα οποια και να διαλεξω δεν μπορω να γραψω ελληνικα στο δοκιμαστικο παραθυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 υπαρχει τροπος να ανοιξουμε μια εφαρμογη στo display του remote ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 ναι πρεπει να κανεις x forwarding.οπως γραφει και παραπανω ssh -X a.b.c.d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Με το X forwarding ανοίγει και στους δύο ή μόνο σε αυτόν που το καλεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 εχω μπερδευτει, που το γραφω αυτο ; στην κονσολα του remote ; θελω το παραθυρο της εφαρμογης να αναδυθει στον remote, στο δικο μου μπορω αν το φερω (εχω τσεκαρει x-forwording στο putty) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Με το X forwarding ανοίγει και στους δύο ή μόνο σε αυτόν που το καλεί; μονο σε αυτον που το ζηταει.(σε σενα δλδ τοπικα) εχω μπερδευτει, που το γραφω αυτο ; στην κονσολα του remote ;θελω το παραθυρο της εφαρμογης να αναδυθει στον remote, στο δικο μου μπορω αν το φερω (εχω τσεκαρει x-forwording στο putty) λογικα (δεν το ξερω στην πραξη) πρεπει να συνδεθεις κανονικα με απλο ssh session και να δωσεις καταλληλη εντολη ωστε να ανοιξει στην display που τρεχει ο Χ για ποια εφαρμογη ενδιαφερεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 ενημερωτικα ρωταω δεν ειναι καποια εφαρμογη συγκεκριμενα, απο την κονσολα δεν μπορω να συνδεθω μου λεει access denied, στον putty ειναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 μονο σε αυτον που το ζηταει.(σε σενα δλδ τοπικα Οπότε δεν του κάνει. Αφού συνδεθείς με "απλό" ssh δώσε DISPLAY=:0.0 xhost + και μετά ανοίγεις την εφαρμογή που θέλεις με DISPLAY=:0.0 εφαρμογή. Π.χ. DISPLAY=:0.0 kedit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 DISPLAY=:0.0 kedit. ευχαριστω , δουλευει, το βαζω κατευθειαν μεσα στο συνδεδεμενο τερματικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 σε εμενα παντως δεν δουλευει.... Error: Unable to initialize gtk, is DISPLAY set properly? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.