islandero Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Prosfata akousa apo kapoion oti uparxei gps navigation kai gia to laptop. Exei asxolithei kapoios me to thema auto? Kserei kaneis poia programmata xreiazontai gia dromous alla kai thalassa? Exw brei s'ena site gps keraia me udb sundesi. Tha kanei douleia me kapoio programma navigation? Opou exw psaksei briskw mono software gia pda/pocket pc. Kserei kapoios software gia windows XP? Kathe pliroforia tha htan xrisimh, euxaristw
seventh_son Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 google earth pro nomizo an exeis gps adaptor parexei dinatotita gia gps
tolier Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Υπάρχει το πρόγραμμα Map Monkey με το οποίο μπορείς να τρέξεις το Destinator 3. Επίσης δεν ξέρω αν θα σε ενδιέφερε το Autoroute το οποίο νομίζω όμως οτι δεν έχει όλη την Ελλάδα. Για το άλλο θέμα που αναφέρεις, ένα gps της Fortuna που είχα δοκιμάσει "δούλεψε" με το Map monkey.
CyberDreamer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 To Destinator PN δουλεύει με PC με κάποιες μαιμουνιές... ψάξε λίγο στα σχετικά site με pocket pc... στα forum (το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι τα site) και θα δεις ότι το Destinator PN θα δουλεύει στο laptop σου άψογα!!!! καλύτερα και από ppc!!! '''χωρίς να χρειάζεται το Monkey!!!! ))
mentoras99 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Και απο πλευρας εξοπλισμου τι χρειαζεται στο λαπτοπ? Μονο μια gps κεραια?
npapagri_xtra Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Και απο πλευρας εξοπλισμου τι χρειαζεται στο λαπτοπ? Μονο μια gps κεραια? θέλει κεραια gps αλλα επειδη συνδεεται μεσω bluetooth θα πρεπει να εχει και το φορητο σου bt.
islandero Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 exw to destinator 6 gia pda. tha treksei me to map monkey? pou mporw na to brw auto to programma? exw brei kai keraia usb gia ton filo pou rwtaei sto site tis expansys me 57 euro
CyberDreamer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 εγώ το δουλεύω με usb GPS το οποίο αγόρασε απο ebay κανα 50€ ! Δουλεύει άψογα!
dterzakis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 c/p από το forum που λέει ο φίλος πιο πάνω. Δυστυχώς δεν έχω το Link!! ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ DESTINATOR PN 4 PC 1. Αγοράζουμε τον χάρτη απο την NGI τον (νεο χαρτη ΡΝ) 2. Κανουμε εγκατασταση το Mocrosoft .NET farmework 1.1 3. Κανουμε εγκατασταση το Centrafuse http://www.fluxmedia.net/ 4. Μέσα απο το φάκελλο CENTRAFUSE αντιγραφουμε τα εξης αρχεια Common (φάκελος) O χάρτης σου (φάκελος) Destinator.ini Destcore.dll Destsdk.dll C_client.exe Destinator.exe <----- τρέχεις αυτό DestSDK.tlb Preloader.exe SMSmodule.dll C_client save.exe σε ενα δικο μας dir (π.χ. Destinator Απλο) Τρεχουμε το destinator Με το ποντικι "τραβαμε" τον χαρτη κια τον μεγαλωνουμε οσο εμεις θελουμαι, κανουμε τις ρυθμισεις στο gps και ειμαστε ετοιμοι!!! edit: Ψάξε στο forum της NGI, για να βρεις το Link και άλλες πληροφορίες
islandero Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 εγώ το δουλεύω με usb GPS το οποίο αγόρασε απο ebay κανα 50€ ! Δουλεύει άψογα! file me ti programma ?
islandero Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 c/p από το forum που λέει ο φίλος πιο πάνω. Δυστυχώς δεν έχω το Link!! ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ DESTINATOR PN 4 PC 1. Αγοράζουμε τον χάρτη απο την NGI τον (νεο χαρτη ΡΝ) 2. Κανουμε εγκατασταση το Mocrosoft .NET farmework 1.1 3. Κανουμε εγκατασταση το Centrafuse http://www.fluxmedia.net/ 4. Μέσα απο το φάκελλο CENTRAFUSE αντιγραφουμε τα εξης αρχεια Common (φάκελος) O χάρτης σου (φάκελος) Destinator.ini Destcore.dll Destsdk.dll C_client.exe Destinator.exe <----- τρέχεις αυτό DestSDK.tlb Preloader.exe SMSmodule.dll C_client save.exe σε ενα δικο μας dir (π.χ. Destinator Απλο) Τρεχουμε το destinator Με το ποντικι "τραβαμε" τον χαρτη κια τον μεγαλωνουμε οσο εμεις θελουμαι, κανουμε τις ρυθμισεις στο gps και ειμαστε ετοιμοι!!! edit: Ψάξε στο forum της NGI, για να βρεις το Link και άλλες πληροφορίες thanks file gia tis prirofories. den mou les exw brei to destinator 6? kanei auto?
dterzakis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Στο forum της NGI έχουν ανοίξει 2-3 θέματα παρόμοια στα οποία θα βρεις το link για το topic όπου κάτι παλικάρια τα έχουν καταφέρει. Εγώ έχω το PN και για αυτό είχα κρατήσει της πληροφορίες μόνο για το PN. Αν προλάβω θα ψάξω να βρω το link. edit: !εύρηκα! link
islandero Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 pala polu xrisimo to link! euxaristw
islandero Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 ola ok telika, to mono problima einai oti den uparxoun ellinika sto destinator kai ta bgazei kinezika!
dterzakis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δοκίμασε να αλλάξεις τα regional settings του pc σου... είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο PN σε ένα pocket-pc. Ώστε δουλεύει ε; Καλό, δεν έχω βρει ακόμα την όρεξη να το δοκιμάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.