Προς το περιεχόμενο

Free ebooks για φοιτητές (και όχι μονο)

zipos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

isws otan dimiourgithei userlist, na bei kai ena section gia ergasies

ws tote vlepoume. eimai apla ligo distaktikos (oxi arnitikos) giati ksefevgei apo ton arxiko skopo tis selidas. iparxei arketi doulitsa os tote.

thanx gia tin idea padws. tha tin exw ipopsin

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κορυφαίο το site.

Πιστεύω το καλλίτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ολοι μας

είναι να βρούμε καμια σημειωση(πανεπηστημιακες παραδοσεις),ειδικα στα Ελληνικα σε pdf από τη σχολή μας και να την ανεβασουμε.Θα δημιουργηθει μια απιστευτα χρησιμη λιστα για ολους μας.

Δημοσ.

Greg7vas αν έχεις οτιδήποτε από σημειώσεις, μπορείς να μου τα στείλεις στο email του site και να τα ανεβασω. Το ίδιο ισχύει για όλους όσουν έχουν τη διαθεση να βοηθήσουν :mrgreen:

Δημοσ.

και εγώ αμα ενδιαφερεσαι μπορω να σου στειλω αρκετες σημειωσεις και πανεπιστημιακες σημειωσεις για ορισμενα μαθηματα, μαθηματικα φυσικες κτλπ.Αν

8ελησεις ενημερωσε με.Επισης για τους φοιτητες στην πάτρα να γνωριζετε οτι υπαρχει και το eclass της πάτρας με ανακοινώσεις κα8ηγητων απο πολλα πανεπιστημιακά τμηματα στην πατρα.

Δημοσ.

Βεβαίως και με ενδιαφέρει το υλικό σου!

στείλε μου μειλ στη διευθυνση που έχει στο site η συμπλήρωσε την φόρμα.

Αν θες στείλτα με μειλ, ή αν θες να σου φτιάξω ενα ftp για να τα ανεβάσεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπραβο βρε φιλε.πολυ καλη δουλεια!μακαρι να επεκταθει και με αλλες κατηγοριες βιβλιων.οτι καλητερο θα ηταν.Και παλι μπραβο!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και δεν ειναι πολυ κοντα στο αντικειμενο μου, σου αξιζει ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για την πρωτοβουλια σου! BTW το interface του site ειναι πολυ πετυχημενο!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...