zipos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 isws otan dimiourgithei userlist, na bei kai ena section gia ergasies ws tote vlepoume. eimai apla ligo distaktikos (oxi arnitikos) giati ksefevgei apo ton arxiko skopo tis selidas. iparxei arketi doulitsa os tote. thanx gia tin idea padws. tha tin exw ipopsin
Greg7vas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Κορυφαίο το site. Πιστεύω το καλλίτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ολοι μας είναι να βρούμε καμια σημειωση(πανεπηστημιακες παραδοσεις),ειδικα στα Ελληνικα σε pdf από τη σχολή μας και να την ανεβασουμε.Θα δημιουργηθει μια απιστευτα χρησιμη λιστα για ολους μας.
zipos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Greg7vas αν έχεις οτιδήποτε από σημειώσεις, μπορείς να μου τα στείλεις στο email του site και να τα ανεβασω. Το ίδιο ισχύει για όλους όσουν έχουν τη διαθεση να βοηθήσουν
sheepfish Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 mpravo file mou...zilepsa twra! poli wrai douleia exeis kanei! kai poli eyxristo kai omorfo. bookmark...efyge
tzes Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 και εγώ αμα ενδιαφερεσαι μπορω να σου στειλω αρκετες σημειωσεις και πανεπιστημιακες σημειωσεις για ορισμενα μαθηματα, μαθηματικα φυσικες κτλπ.Αν 8ελησεις ενημερωσε με.Επισης για τους φοιτητες στην πάτρα να γνωριζετε οτι υπαρχει και το eclass της πάτρας με ανακοινώσεις κα8ηγητων απο πολλα πανεπιστημιακά τμηματα στην πατρα.
zipos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Βεβαίως και με ενδιαφέρει το υλικό σου! στείλε μου μειλ στη διευθυνση που έχει στο site η συμπλήρωσε την φόρμα. Αν θες στείλτα με μειλ, ή αν θες να σου φτιάξω ενα ftp για να τα ανεβάσεις.
S2Katana Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Πολυ καλη δουλεια, αν και νομικαριος(εγω)!
zipos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 thanx φίλε μου. Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθούν και βιβλία νομικής!
ekeinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 μπραβο βρε φιλε.πολυ καλη δουλεια!μακαρι να επεκταθει και με αλλες κατηγοριες βιβλιων.οτι καλητερο θα ηταν.Και παλι μπραβο!
zipos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 thanx elpizw to update pou kanw na min oloklirothei meta tin eksetastiki... idomen
R_Barrichello Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Αν και δεν ειναι πολυ κοντα στο αντικειμενο μου, σου αξιζει ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για την πρωτοβουλια σου! BTW το interface του site ειναι πολυ πετυχημενο!
zipos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Το update τελείωσε και ήδη έχει αρχίσει και μπαίνει υλικό από την ιατρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.