emilios_x Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 http://math.stuff.gr -> σελιδοδείκτες -> προσθήκη στους σελιδιδείκτες -> ΟΚ Εκεί πήγε αμέσως......μπράβο πάρα πολυ καλό man
oldnew Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Παρα πολυ καλο. Καιρο ψαχνω κατι τετοιο, κυριως για τα Ελληνικα βιβλια, μιας και για Αγγλικα μπορεις να βρεις σε πολλα μερη. Για να γινει κατι πραγματικα καλο πρεπει να επικεντρωθει η προσπαθεια σε Ελληνικα βιβλια, και να υποστηριχθει απο απλους χρηστες, στελνοντας σου ισως και πραγματα που εχουν γραψει οι ιδιοι, απο εκθεσεις εως δεν ξερω και εγω τι, ποιηματα, μυθυστρορηματα , οτιδηποτε που δεν εχει δικαιωματα και αρα ειναι νομημο και Ελληνικο. Μπραβο και παλι, και φυσικα θα το προωθησουμε σε ολους τους γνωστους και φιλους.
powersky Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Φανταστικό το site σου!!! Ήδη ξεκίνησα να κατεβάζω κάποια από τα πολλά ενδιαφέροντα που έχεις... ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα.
felikas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Να κ κάτι που χρειαζόταν! Εξαιρετικός! Ειδικά το navigation των downloads με εξέπληξε. +1 κ για το μικρό μέγεθος των αρχείων.
bart_simpson Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 φιλαρακο μου, να εισαι καλα! με βοηθησες πολυ!
chron Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 mpravo arxige sygxarhthria exv kai gv polla e-books an theleis mporv na soy steilo mono pes moy
worldcitizen Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε μου μπράβο! Εξαιρετική δουλειά, έκανες την ζωή αρκετών πολύ πιο εύκολη!
zipos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 παίδες σας ευχαριστώ πολύ, όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. προσπαθώ σιγά σιγά να φτιάξω και μια εθελοντική ομάδα γιατί έχει πολύ δουλειά ακόμα. Σκέφτομαι να βάλω και σχετική ανακοίνωση σύντομα στο site. Όποιος θέλει να μου στείλει ebooks, ας επικοινωνήσει μαζί μου για να του πω τι να κάνει. το email μου το γράφει στο "contact us" ή συμπληρώστε την σχετική φόρμα. thanx
activex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 mprabo kai apo mena file tha se diafimisw :)
PATRINOS06 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Συγχαρητηρια για το site σου,φοβερη δουλεια,σε ευχαριστω..να ξέρεις ότι έγινε αμέσως bookmark και θα φυγει και το link με mails... καλή συνέχεια...
Stel1os06q Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Πάρα πολύ καλή δουλειά! Ένα μπράβο και από εμένα! Σίγουρα θα μου φανεί χρήσιμο!
Sanctu82 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 εξαρτάται τι εννοείς ως ανταλλαγή εργασιών σε φοιτητες ίδιων σχολών. Afto pou enoo einai na antallasoun foitites tis ergasies tous efoson to theloun opou o enas na einai px stin athina kai o allos stin patra apo tin idia sxoli etsi oste na min yparxei provlima na ton poiasoun gia antigrafi
Sanctu82 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 εξαρτάται τι εννοείς ως ανταλλαγή εργασιών σε φοιτητες ίδιων σχολών. Afto pou enoo einai na antallasoun foitites tis ergasies tous efoson to theloun opou o enas na einai px stin athina kai o allos stin patra apo tin idia sxoli etsi oste na min yparxei provlima na ton poiasoun gia antigrafi Edit: Sorry gia to diplo post alla kollise i sindesi mou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.