Προς το περιεχόμενο

Free ebooks για φοιτητές (και όχι μονο)

zipos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρα πολυ καλο. Καιρο ψαχνω κατι τετοιο, κυριως για τα Ελληνικα βιβλια, μιας και για Αγγλικα μπορεις να βρεις σε πολλα μερη. Για να γινει κατι πραγματικα καλο πρεπει να επικεντρωθει η προσπαθεια σε Ελληνικα βιβλια, και να υποστηριχθει απο απλους χρηστες, στελνοντας σου ισως και πραγματα που εχουν γραψει οι ιδιοι, απο εκθεσεις εως δεν ξερω και εγω τι, ποιηματα, μυθυστρορηματα , οτιδηποτε που δεν εχει δικαιωματα και αρα ειναι νομημο και Ελληνικο. Μπραβο και παλι, και φυσικα θα το προωθησουμε σε ολους τους γνωστους και φιλους.

Δημοσ.

Φανταστικό το site σου!!! Ήδη ξεκίνησα να κατεβάζω κάποια από τα πολλά ενδιαφέροντα που έχεις... ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Να κ κάτι που χρειαζόταν! Εξαιρετικός!

Ειδικά το navigation των downloads με εξέπληξε.

+1 κ για το μικρό μέγεθος των αρχείων.

Δημοσ.

παίδες σας ευχαριστώ πολύ, όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. προσπαθώ σιγά σιγά να φτιάξω και μια εθελοντική ομάδα γιατί έχει πολύ δουλειά ακόμα. Σκέφτομαι να βάλω και σχετική ανακοίνωση σύντομα στο site.

Όποιος θέλει να μου στείλει ebooks, ας επικοινωνήσει μαζί μου για να του πω τι να κάνει. το email μου το γράφει στο "contact us" ή συμπληρώστε την σχετική φόρμα.

thanx :)

Δημοσ.

Συγχαρητηρια για το site σου,φοβερη δουλεια,σε ευχαριστω..να ξέρεις ότι έγινε αμέσως bookmark και θα φυγει και το link με mails...

καλή συνέχεια...

Δημοσ.
εξαρτάται τι εννοείς ως ανταλλαγή εργασιών σε φοιτητες ίδιων σχολών.

Afto pou enoo einai na antallasoun foitites tis ergasies tous efoson to theloun opou o enas na einai px stin athina kai o allos stin patra apo tin idia sxoli etsi oste na min yparxei provlima na ton poiasoun gia antigrafi ;)

Δημοσ.
εξαρτάται τι εννοείς ως ανταλλαγή εργασιών σε φοιτητες ίδιων σχολών.

Afto pou enoo einai na antallasoun foitites tis ergasies tous efoson to theloun opou o enas na einai px stin athina kai o allos stin patra apo tin idia sxoli etsi oste na min yparxei provlima na ton poiasoun gia antigrafi ;)

Edit: Sorry gia to diplo post alla kollise i sindesi mou

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...