Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Χ1800ΧΤ της υπογραφης, δεν παταγε σωστα το μπλοκ και πηγε στα 3 δευτερολεπτα 3dmode 127°C μετρημενους απο το Ati tool. Ευτυχως δεν καηκε...
MasterX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 ναι, απ 'οτι κατάλαβα ανεβάζει θερμοκρασία σε δευτερολεπτα.. τυχερός ήσουν που το πρόλαβες...
DimAslan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Φίλε μου μην ξεχνάς και τους δίσκους σου... Εγώ είχα 2 στο προηγούμενο PC μου και ανέβαζαν τρελές θερμοκρασίες... Πολύ καλή λύση για αυτό είναι το εξής http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650504 Χωρίς να είναι πολύ ακριβό και παίρνει και τρείς δίσκους... Τώρα βέβαια έχω 4 (ζωή να `χουν...) και θα ευτυχώς το μηχάνημά μου είναι σε άλλο δωμάτιο... Τον έναν τον έχω βάλει σε ένα τέτοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650332 Έχει 2 μικρά ανεμιστηράκια που όμως δεν είναι πολύ θορυβώδη... Μάλλον πρέπει να αρχίσω να ξεφορτώνω δίσκους και να τους αλλάξω με 2 μεγάλους αντί για 4 μικρότερους... Μην ξεχνάμε όμως την ψύξη των δίσκων, όχι μόνο μειώνει την θερμοκρασία του κουτιού, αυξάνει και την αξιοπιστία και τις επιδόσεις τους... Το Tt Sonic Tower το έχω κι εγώ, το είχα πριν στον Ρ4 2.6ΗΤ που τον είχα πουσάρει 20% από την ASUS και είχε πάει στα 3.16. Και πάλι δεν μου είχε ανεβάσει ποτέ θερμοκρασίες πάνω από 42 η CPU, κι αυτό μετά από ώρες gaming και χωρίς ανεμιστήρα πάνω...
MasterX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Αυτό που λέει "...THERMALTAKE που μετατρέπει τρεις θήκες 5,25'' σε 'ψυγείο'.".. είναι κλειστές οι θήκες? Βασικά μεσα στο case έχω 3 δίσκους (απο τους 6 που έχω συνολικά) και τους έχω σε μια μεταλλική θήκη (ανοιχτή είναι) που είχε μεσα το case για την τοποθέτηση 5 συσκευων 3.5'... τους έχω με ένα κενό ανάμεσα σε κάθε δίσκο (δηλαδή σαν αν λέμε στις θέσεις 1, 3, 5). Μπροστά από τους δίσκους βρίσκεται ο 12άρης ανεμιστήρας που διαθέτει το case μου και ο οποίος εισάγει κρύο αέρα στο κουτί απότε ψύχει άμεσα και τους δίσκους, κάτι σαν αυτό που πήρες και συ... Νομίζω αυτή η διάταξη μου κάνει πολύ καλή δουλειά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.