MasterX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Για moda εννοουσα ότι θέλει να ψαχτώ με τις βίδες που λείπουν στο συγκεκριμένο.. Μάλλον μου φαίνεται ότι θα μπω στο τριπακι και θα το ψάξω λίγο να δω τι πάζει γενικότερα με την υδρόψυξη... βλέπω έχουν πεσει κάπως οι τιμές και έχουν μικρύνει οι μονάδες... Αλλά βλέπω ότι πολλά έχουν ανεμιστήρες (τους οποίους προσπαθώ να αποφύγω) και επίσης καλό είναι νομίζω να μπορώ να το βάλω και στον επόμενο επεξεργαστή μου όταν θα αλλάξω...
Vatos_locos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 τον ρώτησες αν το έχει ακόμα νομίζω το έχει δώσει του το είχα ζητήσει και εγώ αν δεν το έχει θα psaxnteis τσάμπα για τις βίδες πάρτο καινούριο και ησύχασες αν πάλι το έχει πας σε ένα μηχανουργείο και βρίσκεις ότι βίδες θες
MasterX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 τελικά το έχει δώσει... Θα δω τι άλλο παίζει και θα αποφασίσω..
leequid Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Για να μην ανοιγω νεο thread συνεχιζω εδω.. Με ενδιαφερει η καταπολεμηση του θορυβου,σβουριζει ολη την ωρα CPU κυριως ισως και το τροφοδοτικο,και χωρις να θελω να ξοδευτω (<80ε) σας παρακαλω προτεινετε μου μια λυση. Συνθεση: -Celeron 2.40 -Nvidia Geforce4 MX 440 -MSI 865PE Neo2V Μητρικη -768MB Μνημη -2 Δισκου,1 SATA,1 PATA (2x80GB) Ευχαριστω.
MasterX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μμμ παλιό το μηχανάκι... Εδώ λογικά είναι πιο εύκολα τα πράγματα (μάλλον).. Ας μας βοηθήσει κάποιος που ξέρει...
Vatos_locos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808015 για την κάρτα γραφικών (είναι για Chipset αλλα το έβαλα σε μια fx 5200 και δεν ένιωσε τίποτα ) παίρνεις άλλο ένα και το χώνεις στην μητρική σου αν έχεις ανεμιστήρα για τον επεξεργαστή σου λογικά αν έχεις καλο airflow τότε θα το δουλέψεις και χωρίς ανεμιστήρα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650470 τελικό κόστος = 40 Euro
tolis86 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 1. την πιο φτηνη ψυκτρα που θα βρεισ που ειναι μαρκας θα σου αρκει μιας και το cpu ειναι παλιο 2. ενα hec windmill 385 φτηνο και ποιοτικο και αθορηβο 3. εχεις στο κουτι σου μπρος πισω ανεμιστιρια? αν οχι να βαλεις 4. η καρτα γραφικων κανει θορηβο? αν ναι με ριβα τουνερ χαμιλωσε της τις στροφες(αν γινεται στη καρτα σου) και βαλε ενα ανεμιστιρακι πισω στα μπρακετσ να βγαζει αερα αν δεν εχεις ανεμιστιρια μπρος πισω να ειναι το πρωτο πραμα που θα κανεις. αν ο θορυβος συνεχιστει τοτε αν προερχεται απο τον επεξεργαστη να του βαλεις μια καινουρια ψυκτρα. αν εχεις και απο το τροφοδοτικο σου θορυβο τοτε παρε τον HEC. αν κανει και η καρτα κανει αυτο που σου λεω αν και δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι ειναι και πολυ καλη λυση.... καλητερα θα ηταν αν επερνες μια καινουρια να κανει θορυβο διοτι ψυκτρα 1ον δε θα βρεις αλλ ακι να βρεις θα κανει οσο μια φτηνη agp οποτε καλλητερα να επερνες μια καινουρια.. αλλο η fx5200 αλλο η gf4 αν και ειναι ουσιαστικα αν θυμαμαι καλα μια gx2 σχεδον αρα αν ειναι ετσι βγαλτης το ανεμιστιρι τελειως ετσι ειχα κανει εγω και μια χαρα δουλεβε ουτε αρτιφκτσ ουτε τιποτα...και δεν ειχα κανενα ανεμιστιρα τοτε στον π3 παρα μονο του επεξεργαστη... μηπως ειναι υπερβολη να βαλει sonic tower σε celeron 2,4??
Vatos_locos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 προτείνω sonic tower γιατί θα μπορέσει να το έχει τελείως Fanlless αλλα γενικά κάτσε να μας πει πιο αναλυτικά τι έχει στο pc του και να του πούμε κάτι ανάλογο πχ τι τροφοδοτικό έχει
tolis86 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 α, ενταξ, αλλα και παλι μωρε....τεσπα...εξαλου ειχε πει μειωση οχι εξαληψη...
leequid Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Το τροφοδοτικο δεν κανει θορυβο,το βασικο προβλημα ερχεται απο την CPU.Μετρησα θερμοκρασια σημερα και επιασα μεχρι και 86C!!Αυριο θα παω να παρω νεο tower και μια καινουργια ψυκτρα (αν βρω καποια καλη για το socket 478). Vatos_locos: Αυτες οι ψυκτρες που ανεφερες θελουν καποιο χωρο για να χωρεσουν προφανως.Ειναι τοσο ποιοτικες; Το paxmate τι λεει; http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=9808
Vatos_locos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 sonic tower χωρίς ανεμιστήρα σε P4 3Ghz @ 3120 40 βαθμούς idle καμια 50αρια full load για το paxmate εγώ δεν θα το πρωτινά με πολύ λιγότερα λεφτά θα πας από μια μάντρα και θα πάρεις ηχομονωτικό υλικό και θα κανεις την δουλειά σου πολύ καλύτερα
June Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Για την CPU : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912203 διχως δευτερη κουβεντα Απλα κορυφαια..
HamerZ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Από το paxmate μην περιμένεις τίποτα. Το δοκίμασα και δεν κάνει σχεδόν τίποτα. Στο παρελθόν (όταν ήμουν uk) είχα πάρει ένα πακέτο από quietpc.co.uk και όντος έκανε δουλειά. Το μόνο κακό ήταν πως δεν ξανακυκλοφώρησε.
Vatos_locos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 June την είχα την αυτήν που λες και ένα λόγος που δεν την πρότεινα είναι ότι είναι σχεδόν μισό κιλό και δεν κάνει αυτά πω you υπόσχεται οποτε αν τα συγκρίνουμε ζαλμάν με sonic tower τότε sonic tower
leequid Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Τελικα,αλλαξα το tower πηρα ενα της HEROICHI πολυ καλο,εχει 2 φαν 12αρια μπρος πισω κτλ και γενικα ΠΟΛΥ προσεγμενη κατασκευη,ξηλωσα και την CPU βαζοντας σιλικονη ξανα και καθαριζοντας τις σκονες,οποτε οι θερμοκρασιες πεσαν.36C εχει τωρα που ειναι ανοιχτο ποσες ωρες και κατω απο heavy work O θορυβος ομως παραμενει και η φαση ειναι οτι κατα βαση ερχεται απο δισκους,ανεμιστηρα μπροστα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και ισως λιγακι απο τροφοδοτικο.Τι να κανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.