chiderboy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 @chiderboyΛογικά η ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO πρέπει να κάνει περισσότερο θόρυβο απο την THERMALTAKE CL-P0391 RUBY ORB που αναφερθηκε πιο πάνω... μάλλον θα προτιμούσα την δεύτερη.. Η Zalman δεν προτείνει την ZM-NB47J για το nforce4? Πολύ πιθανόν να κάνει λιγότερο θόρυβο άλλα κάνει και 31? (κάπως πολλά για τον επεξεργαστή που θα τη βάλεις πάνω) σε σχέση με την άλλη που κάνει 17?. Πάντως αυτη που λέω είναι από τις καλύτερες επιλογές ως προς το θόρυβοhttp://www.pureoverclock.com/review.php?id=26&page=4 Στο chipset θα ταιριάζει το πιο πιθανό αλλα νομίζω θα ζεσταίνεται. Εδώ με το ανεμιστηράκι και χτυπάει 52αρια....
Vatos_locos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 μπα για site χρησιμοποίησε τον google και γράψε το όνομα τις Ψήκτρας που θες και από διπλα rewiew η prewiew είχα και αυτήν κάποτε καλή ήταν δεν έκανε θόρυβο αλλα την πούλησα γιατί τα λεντακια μου χτύπαγαν πολύ άσχημα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808009 για το sonic tower δες εδώ http://www.a1-electronics.net/Heatsinks/2005/3rd/Thermaltake_Sonic-T_Apr.shtml
MasterX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 chiderboy όσον αφορά τα χρήματα που θα δώσω σε σχέση με την αξία του επεξεργαστή μου, έχεις δίκιο... ϊσως τελικά η ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO να είναι καλή επιλογή... θα διαβάσω και το άρθρο... thanks.. Vatos_locos τελικά ίσως δεν αξίζει να δώσω τα μισά λεφτα της αξίας του επεξεργαστή μου για την ψύξη του.. αν με την FREEZER κάνω δουλειά, μαλλον συμφέρει..
Vatos_locos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 εγώ φιλε μου το Sonic Tower το τσίμπησα από εδώ μέσα μεταχειρισμένο στα 10 ευρώ δηλαδή τσάμπα δεν χάνεις να βάλεις μια αγγελία ζήτησης μπορεί να βρείς και τίποτα καλύτερο στα ίδια λεφτά με το ARCTIC
MasterX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μόλις δοκίμασα το SpeedFan το οποίο μου δείχνει τις στροφες 2 ανεμιστήρων μου... Ο ένας (Fan2) πάνω απο τις 5000 στροφές και είναι λογικά της CPU και ο άλλος (Fan3) πάνω από 8500 στροφές που είναι του NorthBridge... Παρατηρώ ότι η ταχύτητά τους δεν είναι σταθερή αλλά παίζει εκεί γύρω.. Και από κάτω μου δίνει δυνατότητα ρύθμισης των στροφών τους σε ποσοστιαίες μονάδες.. Παρατηρώντας καλύτερα βλέπω ότι το Speed3 που λογικά θα αντιστοιχούσε στο Fan3 το δείχνει στο 0% χωρις δυνατότητα ρυθμισης δηλαδή. Το Speed1 είναι στο 100% και μπορώ να το κατεβάσω ενώ στο Fan1 δεν υπάρχει αντιστοιχισμένος ανεμιστήρας αφου δειχνει 0 RPM. Και η έκπληξη έρχεται βλέποντας ότι μπορώ να ρυθμίσω τις στροφές του CPU φαν!! Βάζοντας το στο 85% βλέπω ότι οι στροφές πήγαν στις 4500 και μειώνεται σημαντικά ο πιο ενοχλητικός θόρυβος του PC!! Μάλιστα τώρα θυμάμαι ότι παλιότερα έβλεπα στο BIOS ότι το CPU fan δούλευε σε αυτή την ταχύτητα (4500) και έκανε περίπου αυτό το θόρυβο... Είναι δυνατόν να αυξήθηκε από μόνη της η ταχυτητα αυτού του φαν??? Επίσης μετα από ένα 15λεπτο ανέβηκε 2 βαθμούς η Core temp και ανέβασε μόνο του τις στροφές στο 87%...
Strategos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 den vazeis mia idropsixi mias kai to ksiloses? pano apo 150 euro den tha fas kai tha isixasis apo ton thorivo vga-cpu
MasterX Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Να σου πω, αν έχει φτασει τόσο φτηνα η υδρόψυξη, μάλλον λέει... Αξίζει τον κόπο.. Δεν το έχω ψάξει όμως τελευταία και δεν ξέρω πόσο έχουν εξελιχθεί... Θα ήθελα να κοστίζει λογικα, να μην είναι τεράστια σε μέγεθος και να μην έχει τρομερή μανούβρα στην τοποθέτηση... Εχεις κάτι να προτείνεις στα χρήματα που λες??? Οσο για το κουτάκι που προτείνει ο Πέτρος δεν ξέρω αν στην πράξη θα κάνει αυτά που υπόσχεται...
Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806171 βγάνει και σε έκδοση με πιο μεγάλο ψυγείο και 12 ανεμιστήρα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια το μονο που δεν ήταν υπέρ λένε ότι κάνει λίγο φασαρία και είναι μονο για τον επεξεργαστή αλλα πιστεύω αξίζει τα λεφτά του συγκεκριμένα ψήνομε να το παρα και εγώ
MasterX Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Καλό φαίνεται, (είναι και φθηνο) αν και θα ήθελα σε κάτι πιο αθόρυβο αν προτιμήσω υδρόψυξη.. Το κομμάτι με τον ανεμιστήρα που το στερεωνουμε? Καμμιά άλλη πρόταση?
Vatos_locos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 στην πίσω θέση για το ανεμιστηράκι του κουτιού σου συνδέται τώρα για την φασαρία δεν το έχω δει από κοντά περίμενε το είχε ένας τύπος εδώ και το πούλαγε ριχτού μια ερώτηση δεν χάνεις τίποτα God νομίζω τον λέγανε
The_Judas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804902 To έχει δοκιμάσει κανείς αυτό? Μειώνει τον θόρυβο καθόλου? Εφαρμόζει σωστά σε όλα τα τροφοδοτικά?
MasterX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 στην πίσω θέση για το ανεμιστηράκι του κουτιού σου συνδέται τώρα για την φασαρία δεν το έχω δει από κοντά περίμενε το είχε ένας τύπος εδώ και το πούλαγε ριχτού μια ερώτηση δεν χάνεις τίποτα God νομίζω τον λέγανε Γράφει αυτά στην αγγελία: "Coolermaster Aquagate Mini R120. Μινι υδροψυξη. Καλυτερη απο μια ψυκτρα αερα, αθορυβη, βολικοτερη απο ενα ισχυρο συστημα υδροψυξης. Ουτε νερο δεν χρειαζεται να βαλετε ποτε, ειναι ολα ετοιμα απο το εργοστασιο. Τιμη 40 ευρω ΠΡΟΣΟΧΗ : Στην συσκευασια που ειναι ελλειπης δεν υπαρχουν αρκετες βιδες. Υπαρχουν ολα τα πανελ για να μπει σε οποιοδηποτε επεξεργαστη αλλα μονο δυο βιδες για να μπει σε 939 μητρικες. Αν καποιος ασχοληθει λιγο και βρει 4 βιδες με παξιμαδακια να βαλει δεν θα εχει κανενα προβλημα, αλλα για τον παραπανω λογο η τιμη ειναι μειωμενη." Τι λετε, αξίζει το κόπο? Θα το καταφέρω? Δεν είμαι και πολύ ψαγμένος στη moda (αλλα γενικότερα δεν ειμαι και άσχετος)...
Vatos_locos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 e δεν έχεις να κανεις καμια modo και τον ρώτησες αν το έχει ακόμα ? η θα το πας για καινούριο δεν έινια τίποτα τραγικό πάντως η εγκατάσταση του πήγαινε άφοβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.