GnG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Θα ήθελα ένα κουτί για να τοποθετήσω ένα wd sata2 320gb.Eπίσης θα ήθελα το κουτί να δέχεται και ide δίσκους.Τα ξακουστά icy box στο πλαίσιο μου είπαν οτι πέρνουν μέχρι 300gb.Ξέρετε κάποιο τέτοιο κουτάκι η να καταλήξω στην λύση ενός Mybook καλύτερα? Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 exoun anixei pola threats gia exoterika koutia.psaxta ligo kait ha deis gia koutia pou antexoun kai 400 diskous.
metalmike Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Τα ξακουστά icy box στο πλαίσιο μου είπαν οτι πέρνουν μέχρι 300gbΜεγαλο λαθος,δεν εχουν οριο σε gb και ειναι σιγουρο!Δες και στο site της εταιριας!
GnG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Υπάρχει κανένα παιδί που μπορεί να το επιβεβαιώσει? To sata κουτί της icybox δέχεται και ide?
EKTELESTES Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 όχι, μόνο ΣΑΤΑ παίρνει και έχει εξόδους e-sata και Usb 2. http://www.raidsonic.de/en/pages/products/external_cases.php?we_objectID=3770 όντως στην επίσημη σελίδα λέει πως δεν έχει όριο στο μέγεθος των δίσκων που μπορεί να πάρει.
GnG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Tότε όταν http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1027&product=789674&tab=marketing λέει ''υποστήριξη σκληρών δίσκων IDE'' τι εννοεί?
EKTELESTES Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 μαμακίες του Πλαισίου. Κάνανε λάθος για 1 ακόμη φορά. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ IDE , ΜΟΝΟ ΣΑΤΑ 1/2. Για να καταλάβεις τι άσχετοι εργάζονται εκεί, όταν τους είχα πάρει τηλ για το συγκεκριμένο κουτάκι, μου λέει ο άλλος ενω κοιτούσαμε την φώτο, έχει και "firewire" μου λέει. Που το βλέπεις του λέω?? και μου "δείχνει" την θύρα του usb.....
GnG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 'Eχεις δίκιο φίλε.Λάθος του πλαισίου. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700711 Αυτός εδώ που υποστηρίζει sata/ide μου είπαν στο e-shop οτι κάνει μέχρι 120gb σκληρό.Μπας και κάνουν και εκεί κανενα λάθος και μου κάνει για τον 320gb?
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 mexri 120 mou akougetia ligo.theoritika den prepei na iparxei orio afou tin douleia tin kanei o controoler tou mobo oxi to kouti.tora stin praxi den xero.
GnG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Πήρα τηλέφωνο στο e-shop και μου είπαν οτι τα κουτιά που δεν γράφουν έιναι μέχρι 120 και αυτά που είναι για παραπάνω το γράφει στην περιγραφή.Επειδή λοιπόν ούτε εγώ το πιστεύω αλλά δεν μπορώ να έιμαι και σίγουρος ρωτάω αν το enermax του παραπάνω link κάνει για 320gb.Ελπίζω κάποιος να το έχει και να απαντήσει.
EKTELESTES Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 sto episimo site ths Enermax den anaferei tpt sxetika me thn xoritikothta....
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 mpas kai takoutia antexoun oso nane me basi to mobo
GnG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Για να κλείσει το θέμα και να γνωρίζουν οι υποψήφιοι αγοραστές , το κουτι της enermax δεν έχει όριο στο μέγεθος του σκληρού.Αγοράστηκε και φιλοξενεί ένα wd 320gb και τα πάνε μια χαρά μαζί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.