Προς το περιεχόμενο

gnomes gia to yamaha 16x10x40

dimitris74

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ego paidia to agorasa shmera kai osa cd egrapsa ta egrapse kanonikotata.<BR>On the fly 16x<BR>Apo skliro 16x<BR>Audio den dokimasa akoma alla den me poliniazei.<BR>Kai oles oi egrafes eginan se CD princo eos 12x kai to apotelesma htan apsogo.<BR>Tora an ayrio metaniosei kai arxisei kai ta keei ola.... tote tha to kano tostiera smile.gif smile.gif smile.gif<P>------------------<BR>Filika Leonidas

Δημοσ.

Εγώ πάντως με το PLEXTOR 12/10/32 είμαι υπερευχαριστημένος.<BR>Σχετικά με το YAMAHA: Εχω πολύ κακές εμπειρίες από το παλιό μου ΥΑΜΑΗΑ 8424 γι'αυτό και είμαι επιφυλακτικός... Και δεν έχει και burn-proof... Τι να πω?<P>Αλλά σε όσους έχουν recorders 8x, 10x kai 12x θα έλεγα το εξής: Μην τα αναβαθμίσετε με το ΥΑΜΑΗΑ. Δεν αξίζει να δώσετε τόσα χρήματα για να κερδίσετε 1 λεπτό από τις εγγραφές σας. Εγώ το επόμενο recorder που θα πάρω θα έχει ταχύτητα εγγραφής τουλάχιστον 36x (δη΄λαδή σε κανα δυο χρόνια) εκτός βέβαια αν το PLEXTORακι μου χαλασει...

Δημοσ.

Simfono apolita me ton Stathispap. <BR>Oyte ki ego tha prosxoroysa se anabathmisi tetioy idoys.Alla to recorder poy eixa htan 4x kai moy espage ta neyra na perimeno peripoy 20 lepta eos otoy teliosei ena CD.<BR>An eixa kanena 8-12x den tha to allaza me tipota gia 16x.<P>------------------<BR>Filika Leonidas

Δημοσ.

Ρε σεις, δεν είπε κανένας πως τα Yamaha είναι άχρηστα, καίνε όλα τα cd κλπ.<BR>Απλώς, γενικά υπάρχουν πολλές πικρές εμπειρίες σχετικά με την αξιοπιστία, μακροπρόθεσμα, από τα παλιότερα μοντέλα της Yamaha. Αυτό το έχω ακούσει από ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κόσμο (το έχω δει και με τα μάτια μου πολλές φορές στη δουλειά μου).<BR>Ακόμα, κανείς δεν είπε πως το Yamaha δεν θα γράφει με 16x, απλώς χωρίς την ύπαρξη του burn-proof πρέπει να είσαι πιό προσεκτικός κατά τη διάρκεια της εγγραφής.<BR>Για σκέψου να ξεχαστείς και να ανοίξεις κάποιο μεγάλο αρχείο στο word ή το excel την ώρα που γράφεις και να δεις το yamaha να... πετάει το cd-r έξω.<BR>Ενώ με το burn-proof μπορείς να παίξεις, άμα λάχει, και κανά quake την ώρα που γράφει, χωρίς να έχεις πρόβλημα.<BR>Και δεν νομίζω να πειράζει κανένα η διαφορά στο χρόνο εγγραφής από τα 12x στα 16x...<BR>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...