Προς το περιεχόμενο

Μπαταρία made in?

fonzi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλή ερώτηση (αλλά όχι και τόσο απλή η απάντηση): βρίσκω μπαταρία nokia blb-2 η οποία είναι "made in hungary" ενώ η γνήσια ήταν "made in japan".

Πιστεύετε ότι υπάρχει διαφορά λόγω χώρας κατασκευής;

Δημοσ.

παλιοτερο κινητο μου nokia ειχε ως μαμισια μπαταρια made in hungary. δεν πιστευω οτι υπαρχει ουσιαστικη διαφορα,παρα μονο για τη nokia, φθηνοτερα εργατικα χερια ας πουμε!!

Δημοσ.

ρωτάω διότι, πέρα από το τι πιστεύω εγώ, διάβασα σε ξένα φόρουμ ότι japan nokia μπαταρίες κρατάνε για 500 φορτίσεις ενώ made in china μόνο για 150...

Δημοσ.

τι να σου πω φιλε μου καπως απιθανο μου φαινεται αυτο αλλα βεβαια ποτε δεν ξερεις!! δεν χανεις τιποτα με το να ρωτησεις σε ενα nokia club!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μάγκες κάποτε μέσα απο πολύ γνωστή εταιρία μου είπαν ότι όλες οι μπαταρίες είναι imitation σε όλα σχεδόν τα τηλέφωνα γι αυτό και υπήρξαν γεγονότα σκασίματος μπαταριών των υποτιθέμενων γνήσιων accessories.

Νομίζατε ότι τα δωρεάν κινητά μας τα δίνουν έτσι οι εταιρίες επειδή μας αγαπούν?

Μέσω γνωστών αγόρασα #γνήσια# μπαταρία πολύ γνωστής εταιρίας από εξουσιοδοτημένο κατάστημα (όλη η συσκευασία της ήταν complete ) 10e περίπου.

Απόδειξη?

Αγοράζοντας συσκευή παρατηρήστε στα παρελκόμενα τις διαφορετικές χώρες κατασκευής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...