Προς το περιεχόμενο

OpenOffice ελληνικές εκδόσεις.

Eusebius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιεί κανείς την 2.0.3 ή 2.0.4 για Win από δω; http://el.openoffice.org/about-downloads.html

Θέλω να βάλω σε κάτι μηχανήματα αλλά λένε:

Δοκιμαστική μη επίσημη έκδοση [...] Δεν έχει γίνει ποιοτικός έλεγχος.

Τί σημαίνει αυτό; Έχει δει κανείς προβλήματα;

Η πιο πρόσφατη έκδ. που δεν λέει κάτι τέτοιο είναι η 1.1.4... :?

Thanks for reading. :-)

Δημοσ.

Όταν είδα τον τίτλο του ποστ και το όνομα του πόστερ, πίστευα ότι θα είχε δοθεί απάντηση στην (ίδια) απορία που είχα και εγώ. :-)

Όταν είχα πρωτοβάλει την έκδοση 2.0.4, είχα εγκαταστήσει την ελληνική έκδοση, έχοντας δει προηγουμένως την ίδια ακριβώς υποσημείωση. Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι κάποιες μεταφράσεις στο μενού ήταν ατυχέστατες, αλλά σύντομα μεταπήδησα στην αγγλική και επίσημη έκδοση, οπότε δεν μπορώ να συνεισφέρω εμπειρίες.

Δημοσ.

Κάτι είναι κι αυτή η πληροφορία. :-)

Μπορεί να το λένε για τα μενού κλπ. Αν είναι έτσι, δεν με πειράζει. Τί άλλα σοβαρά έξτρα προβλήματα να προκύψουν από τον εξελληνισμό;;;

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ (σχετικά αραιά όμως) τις δοκιμαστικές ελληνικές εκδόσεις από τις beta μέχρι την τελευταία. Οι beta είχαν προβλήματα, πιστεύω όμως ήταν από το ίδιο το OpenOffice, όχι επειδή ήταν ελληνικές. Με τη 2.0.3 και τη 2.0.4 έχω χειριστεί αρχεία πάνω από 100 σελίδες με διάφορες περίεργες μορφοποιήσεις χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οι διαφορές με μια "κανονική" stable έκδοση πιστεύω ότι είναι

α) Ότι δεν έχουν μεταφραστεί τα αρχείο βοήθειας στα ελληνικά (so what...). Όχι τα μενού, τα μενού υποτίθεται είναι έτοιμα από καιρό.

β) Ότι το build του προγράμματος δεν έγινε με την επίσημη διαδικασία και δεν έγινε επίσημο testing. Πάντως τα παιδιά που κάνουν το compile έχουν εμπειρία, δεν είναι και άσχετοι...

Σε σχέση με το 1.1.4 είναι κλάσεις ανώτερο, βάλ' το! Αν δεν ήταν τόσο βαρύ θα το έβαζα κι εγώ σε όσους Η/Υ έχω πρόσβαση...

Δημοσ.

Ευχαριστώ! :-)

Βασικά, θέλω να αντικαταστήσω μερικά αμερικάνικα 2.0.x (του πατέρα μου και κάτι άλλα) με τα ελληνικά, γιατί ζορίζονται λίγο με τα αγγλικά. :-) Και δεν θα είμαι από πάνω αν γίνει κάτι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...