charmed Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Έχω κατεβάσει τις δισκογραφίες του αγγελάκα και του μάλαμα και θέλω να φτιάξω ένα cd με τα BEST OF THE BEST για τον καθένα. Ποια τραγούδια θα μου προτείνατε? (έχω τα cd και από τρύπες). Δεν ξέρω πολλά για αυτούς τους τραγουδιστές και τα cd θα είναι δώρο. Please help….
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Ε αν θέλεις best of the best θα πρέπει αναγκαστικά να βάλεις και τα πιο γνωστά. Θα σου γράψω μια δωδεκάδα απο τον καθένα και αποφασίζεις... Αγγελάκας: 1) Ταξιδιάρα ψυχή 2) Δεν χωράς πουθενά 3) Το τρένο 4) Λα λα λα λα 5) Όταν χαράζει 6) Ο χαμένος τα παίρνει όλα 7) Υπέροχο τίποτα 8) Καινούργια ζάλη 9) Μέσα στην νύχτα των άλλων 10) Γιορτή 11) Σιγά μην κλάψω 12) Καλά που έγινα σπουδαίος και τρανός Μάλαμας: 1) Τσιγάρο ατέλειωτο 2) Τα παιδιά μες στην πλατεία 3) Ο φύλακας κι ο βασιλιάς 4) Του χρόνου τα σκυλιά 5) Το γράμμα 6) Τειρεσίας 7) Μάγος 8) Άδειο δωμάτιο 9) Μάντης 10) Νεράιδα 11) Πριγκηπέσα 12) Στα είπα όλα Πιστεύω είναι καλές επιλογές. Σε πείπτωση που δεν γνωρίζεις: Το ''Όταν χαράζει'' θα το βρείς στο cd του Θαν. Παπακωνσταντίνου ''Βραχνός Προφήτης'' Το '' Τειρεσίας'' πάλι σε cd του Θαν.Παπακωνσταντίνου στο ''Αγρύπνια'' Και το ''Στα είπα όλα'' θα το βρείς στο cd του Μιλτιάδη Πασχαλίδη ''Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος'' Ελπίζω να βοήθησα
charmed Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 xilia eyxaristo. me voithises poli. to mono poy exo akoysei kai moy aresei apo malama einai to anisixes meres kai den to evales... tespa. xilia thanx
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Σωστά, ξέχασα το ''Ανήσυχες μέρες'', αν και δεν είναι απο τα πιο γνωστά. Τεσπα. Χαίρομαι που βοήθησα. Γράψε μου τις εντυπώσεις του παιδιού που προορίζεται το δώρο.
charmed Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 hey man. kapoia cd apo tin diskografia toy malama ta tragoydia den exoyn onoma. kai den vrisko ta Τα παιδιά μες στην πλατεία Το γράμμα Μάγος Μάντης Άδειο δωμάτιο mipos ayta ta tragoydia einai sto cd toy 92 i toy 96? se ayta den vlepo onomata...
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν ''Ο Μάγος'', ''Ο Μάντης'' και το ''Άδειο δωμάτιο'' είναι στον τελευταίο studio δίσκο του Μάλαμα που λέγεται ''Άδειο δωμάτιο''. Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς βγήκε αλλά σίγουρα μετά το 2003. ''Το γράμμα'' και το ''Τα παιδιά μες την πλατεία'' είναι απο το cd με τίτλο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ (ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ) που είναι όντως του 1996. Ελπίζω να τα έχεις με την σειρά τα τραγούδια. Αν τα έχεις με την σειρά τότε είναι το δεύτερο (τα παιδιά μες την πλατεία) και το τέταρτο (Το γράμμα) Απο τον δίσκο του 92 που λέγεται ''Της μέρας και της νύχτας'' δεν έβαλα κανένα τραγούδι.
NoNuclearPower Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ξεχάσατε την κορυφαία "Αγία Νοσταλγία" στην εκτέλεση του Μάλαμα, στην "Αγρύπνια" του Θανάση Παπακωνσταντίνου, όπως και τα "Πάγια", από τον "Κύκλο". Από Αγγελακα τίποτα από τον δίσκο με τους "Επισκέπτες"? Πολυ γαμάτη δουλειά κ πιο προσωπικα στιγματισμένη από τις δουλείες με τις Τρύπες
Sellers Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ξεχάσατε την κορυφαία "Αγία Νοσταλγία" στην εκτέλεση του Μάλαμα, στην "Αγρύπνια" του Θανάση Παπακωνσταντίνου, όπως και τα "Πάγια", από τον "Κύκλο".Από Αγγελακα τίποτα από τον δίσκο με τους "Επισκέπτες"? Πολυ γαμάτη δουλειά κ πιο προσωπικα στιγματισμένη από τις δουλείες με τις Τρύπες Την αγρύπνια την ξέχασα. Τα πάγια δεν τα ξέρω. Το ''Σιγά μην κλάψω'' και το ''Καλά που έγινα σπουδαίος και τρανός'' είναι απο το δίσκο με τους ''Επισκέπτες''.
NoNuclearPower Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Σωστός, δεν είδα ότι έβαλες από Επισκέπτες. "Τα πάγια", είναι από τον "Κύκλο", ο δίσκος με το "Τσιγάρο.." "...κι εγώ που θέλησα πολλά έμεινα με τα λίγα, μα γρήγορα συνήθισα τα νιάτα μου τα ατίθασα, έπλασα κόσμο μυστικό κι έμπηκα σε λημέρι, ξέχασα τις αγάπες μου που μου΄στησαν καρτέρι...". Ρε σεις το "Χαμένο ρούχο" το ξεχάσαμε (...στην κολυμβύθρα ρίξανε νερό αλκοολούχοοοο, και τ'όνομα που μου'δωσαν ήταν χαμένο ρούχοοοο..."), από το "ο φύλακας κι ο βασιλιάς". Από τις μέγιστες κομματάρες του Μάλαμα!!!
blueviper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Όντας αιρετικός, θα επέλεγα για την πάρτη μου κομμάτια του Μάλαμα από 4 πρώτα albums κι ειδικά το πρώτο, το πλέον κλειστοφοβικό κι ακατέργαστο.
charmed Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 really thanx all of you. den exo to cd me ta "Μάγος" "Μάντης" kai "Άδειο δωμάτιο". ola ta alla ta exo kai ta tha ta valo ola. pros sellers: to cd exei ta tragoydia me tin seira opote ta vrika ta kommatia poy ithela. episis den vrisko toy aggelaka to "o xamenos ta pairnei ola". se poio cd einai? kai apo malama den exo to "Στα είπα όλα" kai "Τειρεσίας". mipos exete ayta ta dyo?
Cristina Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 episis den vrisko toy aggelaka to "o xamenos ta pairnei ola". se poio cd einai? Ο «Χαμένος Τα Παίρνει Όλα» είναι soundtrack, νομίζω του 2003. Το ομώνυμο τραγούδι είναι το 18ο track του CD. Θα σου πρότεινα και το «Χορός Για Έναν» από το ίδιο CD.
charmed Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 avrio to mesimeri prepei na ta grapso. apo aggelaka mazepsa 14: 1. O χαμένος τα παίρνει όλα 2. Γιορτή 3. Σιγά μην κλάψω 4. Νταβατζής 5. Υπέροχο τίποτα 6. Ταξιδιάρα ψυχή 7. Δεν χωράς πουθενά 8. Το τρένο 9. Λα Λα Λα Λα 10. Όταν χαράζει 11. Καινούρια ζάλη 12. Μέσα στην νύχτα των άλλων 13. Καλά που έγινα σπουδαίος και τρανός 14. Χορός για έναν apo malama exo mono 11. 1. Ανήσυχες μέρες 2. Καληνύχτα μαλάκα 3. Τσιγάρο ατελείωτο 4. Ο φύλακας και ο βασιλιάς 5. Του χρόνου τα σκυλιά 6. Νεράιδα 7. Πριγκιπέσσα 8. Παιδία μες την πλατεία 9. Το γράμμα 10. Τα πάγια 11. Χαμένο ρούχο an exete kapoio apo ayta poy moy leipoyn kai mporeite na to steilete kante to mexri avrio to mesimeri. anyway, xilia thanx gia tin voitheia. avrio to vradi tha sas po kai "apotelesmata" toy doroy
Sellers Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 avrio to mesimeri prepei na ta grapso. apo aggelaka mazepsa 14: 1. O χαμένος τα παίρνει όλα 2. Γιορτή 3. Σιγά μην κλάψω 4. Νταβατζής 5. Υπέροχο τίποτα 6. Ταξιδιάρα ψυχή 7. Δεν χωράς πουθενά 8. Το τρένο 9. Λα Λα Λα Λα 10. Όταν χαράζει 11. Καινούρια ζάλη 12. Μέσα στην νύχτα των άλλων 13. Καλά που έγινα σπουδαίος και τρανός 14. Χορός για έναν apo malama exo mono 11. 1. Ανήσυχες μέρες 2. Καληνύχτα μαλάκα 3. Τσιγάρο ατελείωτο 4. Ο φύλακας και ο βασιλιάς 5. Του χρόνου τα σκυλιά 6. Νεράιδα 7. Πριγκιπέσσα 8. Παιδία μες την πλατεία 9. Το γράμμα 10. Τα πάγια 11. Χαμένο ρούχο an exete kapoio apo ayta poy moy leipoyn kai mporeite na to steilete kante to mexri avrio to mesimeri. anyway, xilia thanx gia tin voitheia. avrio to vradi tha sas po kai "apotelesmata" toy doroy καλύτερα να μην ζητάς να σε στείλουμε τραγούδια γιατί είναι ενάντια των κανονισμών τούτου του site... Ολα αυτά που μας έγραψες τα έχεις? Αν ναι είσαι καλυμένος. Αν πρόκειτε για γκόμενα την έριξες...
charmed Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 nai ayta ta exo. xilia thanx. (sorry gia toys kanones. apla skeftika oti afoy moy ta stelnete kai den milame gia torrents i kati tetoio den tha peiraze. anyway sorry)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.