nkoumo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Γεια Εχω παρει την Albatron 7600gs AGP.Σχεδον καθε φορά που ανοιγει το μηχάνημα μου πεταει ένα μήνυμα "Για να προστατέψετε τον υλικό εξοπλισμό από ενδεχόμενη ζημιά ή πρόκληση κλειδώματος του συστ/τος, ο επεξ/ής γραφικών έχει μειώσει την απόδοσή του σε ένα επίπεδο που επιτρέπει συνεχείς ασφαλείς λειτ/γίες." Τι μπορει να εχει? Υποτίθετε το μηνυμα αυτό το βγάζει όταν η κάρτα δεν ειναι συνδεδεμένη στο ρευμα.Ελα που όμως που ειναι .Αν κανω reboot μπορει και να μην μου το βγαλει.Τι τρεχει?ειναι χαλασμενη?Εγω πως ξερω τελικά αν εχει πραγματι εχει κατεβάσει ταχυτητα? Πως μπορώ να το τσεκάρω?
ReZonanZ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 το καλωδιο που εχεις συνδεσει απο το τροφοδοτικο συνδεεται κ με αλλη συσκευη; Δεν θα πρεπει να συνδεεις κ με αλλες συσκευες τις αλλες υποδοχες που εχει το καλωδιο που συνδεεται με την καρτα γραφικων... Το καλωδιο θα πρεπει να συνδεεται δηλαδη μονο στην καρτα γραφικων
ANEMOS-V Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 apo tin arxi..aytes oi 7600(GS) ..kati de pigene kala.. polla parapona apo polla piadia pou peiran kartes me ayto ton pirina..isos ektos apo kommenes..na eine kai savoures?
spell1977 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 αλλαγη... ενας φιλος ειχε το ιδιο προβλημα του την αλλαξαν και ολα μια χαρα.. albatron 7600GS AGP απο το πλαισιο, λες να την πηρες εσυ..?
Vatos_locos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 δεν ξέρω τι λέτε εμενα πάντως όταν έβαλα τους τελευταίους οδηγούς σταμάτησε η ιστορία με το ρεύμα και το sli και τώρα δείτε στην υπογραφή μου ποσο oc τις έχω κάνει και δεν έχει νιώσει τίποτα ενώ παράλληλα πετάει
insomniac_new Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 kane kana format. kai mena tokane kai eftiakse otan anoiga to limewire to evgaze sinexeia ayto to minima.Periergo kai omws alithino
ΜΙΧΑΛΗΣΖ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Εμενα μου εβγαζε ακριβως το ιδιο μηνυμα η 7300gt και αλλαξα τροφοδοτικο απο 300w σε 450w και ολα οκ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.