Προς το περιεχόμενο

Μηνυμα για Μειωση ταχύτητας! σε 7600gs AGP

nkoumo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια

Εχω παρει την Albatron 7600gs AGP.Σχεδον καθε φορά που ανοιγει το μηχάνημα μου πεταει ένα μήνυμα "Για να προστατέψετε τον υλικό εξοπλισμό από ενδεχόμενη ζημιά ή πρόκληση κλειδώματος του συστ/τος, ο επεξ/ής γραφικών έχει μειώσει την απόδοσή του σε ένα επίπεδο που επιτρέπει συνεχείς ασφαλείς λειτ/γίες."

Τι μπορει να εχει? Υποτίθετε το μηνυμα αυτό το βγάζει όταν η κάρτα δεν ειναι συνδεδεμένη στο ρευμα.Ελα που όμως που ειναι .Αν κανω reboot μπορει και να μην μου το βγαλει.Τι τρεχει?ειναι χαλασμενη?Εγω πως ξερω τελικά αν εχει πραγματι εχει κατεβάσει ταχυτητα? Πως μπορώ να το τσεκάρω?

Δημοσ.

το καλωδιο που εχεις συνδεσει απο το τροφοδοτικο συνδεεται κ με αλλη συσκευη;

Δεν θα πρεπει να συνδεεις κ με αλλες συσκευες τις αλλες υποδοχες που εχει το καλωδιο που συνδεεται με την καρτα γραφικων...

Το καλωδιο θα πρεπει να συνδεεται δηλαδη μονο στην καρτα γραφικων

Δημοσ.

αλλαγη... ενας φιλος ειχε το ιδιο προβλημα του την αλλαξαν και ολα μια χαρα.. albatron 7600GS AGP απο το πλαισιο, λες να την πηρες εσυ..?

Δημοσ.

δεν ξέρω τι λέτε εμενα πάντως όταν έβαλα τους τελευταίους οδηγούς σταμάτησε η ιστορία με το ρεύμα και το sli και τώρα δείτε στην υπογραφή μου ποσο oc τις έχω κάνει και δεν έχει νιώσει τίποτα ενώ παράλληλα πετάει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...