SSJ Vejita Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΑΓΡΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ?????? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ????
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις αυτό με το Sonar. Ότι το κάνει αυτό που ζητάς σίγουρα το κάνει, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς απλά να βγάλεις το τραγούδι που θές απο το cd και το Sonar να στο διαβάσει ή αν πρέπει να το κάνεις κάποια μετατροπή. Υ.Γ Όταν μιλάς με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις, οπότε βγάλε το Caps Lock... ;-)
zenso Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Αν σε βολεύει να βλέπεις το τραγούδι σε παρτιτουρα,μπορείς να δοκιμασεις και το sibelius.Αλλιως nuendo,η sonar...Υπαρχουν διαφορα.Αλλα νομιζω πως για να μπορεσεις να αναλυσεις το τραγουδι σε νοτες (αν ειναι wav η mp3),πρεπει να το μετατρεψεις σε midi track,και αρα να αλλαξουν τα οργανα (οι ηχοι) του καθε τραγουδιου που θες να αναλυσεις.
activex Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 kai to "guitar pro" (min se ksegela o titlos )
ARTH0UR0S Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Fruity Loops exo tin entyposi oti afto sou kani to theoro apo ta korifea programmata epeksergasias kai dimiourgias mousikis apo notes mexri organa oti thes to exei
entrodus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Το fruity loops ταιριάζει καλύτερα σε συγκεκριμένα στυλ μουσικής. (πιο dance, ηλεκτρονική κλπ.) αφού η όλη λογική του είναι να φτιάχνεις λουπες και να τις συγχρονίζεις. Γενικώς το πρόγραμμα είναι πολύ καλό, αλλά δεν νομίζω ότι θα κάνει στη περίπτωση του Vejita.
nikoskon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Checkαρε και το Finale για παρτιτούρα και σε συνδυασμό με το Cubase(VSTi's) είσαι κομπλέ.
GabrielConnor Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Αν είσαι επαγγελματίας μουσικός τότε Finale χωρίς συζήτηση. Ότι πιο πλήρες υπάρχει. Στο λέω εκ πείρας
geovard Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 offtopic Παιδιά γιά να μην ξεκινώ νέο θέμα γιά μιά απλή ερώτηση πείτε μου ποιό είναι το καλύτερο φόρουμ γιά μουσικά όργανα καί ειδικά γιά κιθάρα αν βέβαια υπάρχει τέτοιο.Ευχαριστώ.
hugelacky Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 offtopicΠαιδιά γιά να μην ξεκινώ νέο θέμα γιά μιά απλή ερώτηση πείτε μου ποιό είναι το καλύτερο φόρουμ γιά μουσικά όργανα καί ειδικά γιά κιθάρα αν βέβαια υπάρχει τέτοιο.Ευχαριστώ. 2 ελληνικά: http://portal.kithara.gr/ http://www.noiz.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.