Προς το περιεχόμενο

1 dvd φτιαγμενο απο πολλα!πως γινεται?

tade_efi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

θελω να φτιαξω ενα dvd με τα καλυτερα απο διαφορα αλλα που εχω μαζεμενα(οχι δεν προκειται για "βρωμικο" υλικο για οσους βιαστηκαν να συμπερανουν) και θα ηθελα να μου πειτε πως γινεται! ειναι κουραστικο να θελω να δω κατι και να ψαχνω αναμεσα σε τοσα και τοσα.

θελω να κοψω και να ραψω ενα κουστουμακι με διαφορα υφασματα εν ολιγοις.μπορει μετα να φορεθει ή θα βγει παρδαλο κατσικι?

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Αν κατάλαβα θες από πολλά DVDs να κόψεις κομμάτια και να φτιάξεις ένα άλλο DVD. Μπορείς με το TMPEGEnc DVD Author και μάλιστα χωρίς να κάνεις encoding, που θα πει οτι δε θα χάσεις από ποιότητα.

Δημοσ.
gia videos se dvd ConvertXtoDvd

To ConvertXtoDvd einai makran to pio eukolo programa pou exo xrisimopoihsei kai ena apo ta pio grigora dhmiourgias DVD.

Ρε παιδιά το παιδί ζητάει ένα πρόγραμμα για τα DVD που έχει. Δε λέει πουθενά για αρχεία. Ήμαρτον, διαβάστε προσεκτικά!!!

Δημοσ.

γεια σου kastel γιγαντα.

εισαι τεραστιος.με τα φωτα σου εχω ξεστραβωθει πολλες φορες.αν ησουν η ΔΕΗ και πληρωνα ρευμα για το φως που καιω θα μου το εκοβες γιατι δεν θα ειχα για να πληρωσω.τοσο πολυ εχω χρησιμοποιησει τους οδηγους και της συμβουλες σου.

να εισαι καλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...