privateer Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 NASA Images Suggest Water Still Flows in Brief Spurts on Mars 12.06.06 -- NASA photographs have revealed bright new deposits seen in two gullies on Mars that suggest water carried sediment through them sometime during the past seven years. http://www.nasa.gov/mission_pages/mars/news/mgs-20061206.html
coolman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Ωρα να μπούμε στην ουρά και να αγοράσουμε οικόπεδα. Εγώ θέλω το παραθαλάσσιο
NINJA_MOUSE Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 αντε και σε ανωτερα!!! να δουμε τελικα τι παιζει με τον κοκκινο πλανητη
coolman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 σαν αυτό ένα πράμα...? Όχι βέβαια... αυτό είναι στάσιμο
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Καλή μαγκια πάντως. Να δείτε που κάποτε θα φτιάξουμε και ατμόσφαιρα στον Άρη... :mrgreen:
Arxon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 μου θυμιζει την ταινεια με τον Σβατζενεγκερ...
Freddie Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Το Total Recall μάλλον εννοείς. καλά φανταζομαι τα μεσητικά γραφεία σε 100-200 χρόνια. Φωτιά θα πάρουνε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Υπάρχει περίπτωση, διαβάζω στο BBC, τα σχήματα που εντοπίστηκαν να έχουν προκληθεί από υγρό διοξείδιο του άνθρακα. Πάντως, είναι εντυπωσιακές οι εικόνες. Επίσης, πολύ μου άρεσε που κατάφεραν να εντοπίσουν σκάφη που στάλθηκαν παλιότερα στον Άρη (εκτός των Spirit και Opportunity). Τώρα ψάχνουν για το Ευρωπαϊκό Beagle και κάποια σκάφη της ΕΣΣΔ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.