phaedra-samos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 ειχε αγωνα χτες στον alpha,γι'αυτο δεν εδειξε 10η εντολη...
DimAslan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Εμένα πάντως, να την πω την αμαρτία μου, μου αρέσει που τα περισσότερα είναι εγκλήματα πάθους κι έτσι έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τις όμορφες νεαρές ηθοποιούς μας σε σκηνές... πάθους... Τώρα το ότι αφορούν αληθινές ιστορίες... ποσώς με ενδιαφέρει... Αν θέλω αληθινές ιστορίες και δράματα έχω και δικά μου... δεν μου χρειάζεται να χαλάω την όποια ώρα μου έχει μείνει επιβεβαιώνοντας και πάλι ότι ναι, ναι, πωπωωωω δράματα που γίνονται... τα ηθικά διδάγματα δόξα τω θεώ τα έχουμε πάρει χρόνια τώρα που η μανούλα μας άρχισε να ανακαλύπτει τις σαπουνόπερες κι εμείς μαζί της το πόσο πολύ στραβά μπορούν να πάνε οι οικογένειες, οι σχέσεις, οι δουλειές, όλα δηλαδή αυτά που χρειάζεται να έχεις κατά νου για να προχωρήσεις με την ζωή σου, να αισθανθείς θετικά βρε παιδάκι μου... Δεν είναι σαν να την βλέπετε μπροστά σας; Να σας αρμηνεύει "κοίτα παιδάκι μου... να προσέχεις τα ναρκωτικά/κακές παρέες/κακές γυναίκες/παιδιά που δεν ακούνε τη μαμά και τον μπαμπά, κλπ, κλπ... Γιατί εάν έδειχναν οικογένειες να κάνουν τη δουλειά τους, αφοσιωμένα ζευγάρια ποιό το ενδιαφέρον; Το δράμα τραβάει... Και το sex βέβαια... Τα ψιλοπήρα και σταματάω... Πάω να σκοτώσω την ώρα μου σκοτώνοντας εξωγήινους... ή λύνοντας κάποιο μυστήριο... Καληνύχτα...
phaedra-samos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 καλο και το χτεσινο επεισοδιο! ε? πώς τρελαθηκε ετσι η μάνα; lol
yoch Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Θυμαται κανεις ποιο ηταν το επεισοδιο στο οποιο επαιζαν,ο Αντωνης Φραγκακης, ο Χρηστος Λουλης και νομιζω η Κατερινα Παπουτσακη? Σε αυτο το επεισοδιο ο Φραγκακης ετοιμαζοταν να παντρευτει την Παπουτσακη και επειδη ζηλευε το Λουλη,ο οποιος επεστρεψε απο τα παλια,τον σκοτωσε
phaedra-samos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Θυμαται κανεις ποιο ηταν το επεισοδιο στο οποιο επαιζαν,ο Αντωνης Φραγκακης, ο Χρηστος Λουλης και νομιζω η Κατερινα Παπουτσακη? Σε αυτο το επεισοδιο ο Φραγκακης ετοιμαζοταν να παντρευτει την Παπουτσακη και επειδη ζηλευε το Λουλη,ο οποιος επεστρεψε απο τα παλια,τον σκοτωσε νομιζω δεν ηταν ο Λουλης και ο Φραγκακης. θυμαμαι πολυ καλα ενα επεισοδιο τετοιο με την Παπουτσακη αλλα οχι με αυτους τους ηθοποιους.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μήπως ξέρει κάποιος να υπάρχει κάπου λίστα όλων των επεισοδίων της σειράς? Άσχετο αλλά πολυ σουρεάλ ο καυγάς στην αρχή του θέματος ... να΄στε καλά που με κάνατε και γέλασα λίγο
GiorGhino Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Εχω δει κανα 5-6 επισόδεια και μου χει αρέσει σαν σειρά. Πιστευω ότι και σε ξένους θα άρεζε. Για αυτό θέλω να υποτιτλίσω ένα επισόδειο και να το δημοσιευσω σε forum ζητώντας απο όποιον έχει όρεξη να τη δει να μου πει πως του φάνηκε. Εσείς πιο πιστευετε ότι ήταν το καλύτερο επισόδειο? (Όνομα επίσης αν μπορείτε) Σημείωση: Επισόδεια που να χουν Global Νοτροπία δεν μπορώ π.χ. να υποτιτλίσω εκείνο το επεισόδιο που δειχνε μια αγροτική οικογένεια σε ένα χωριό όπου ο πατέρας πήγε να σκότωσει την κόρη του γιατί έμεινε έγγυος (αλλα τον σκότωσε ο γιός του πρώτα και ύστερα ο μεγάλος αδελφός σκώτοσε τον άντρα που την άφησε έγγυο). Καταλαβέτε τι εννοώ έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.