blueviper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ευκαιρία λοιπόν να βγάλω και το σκύλο βόλτα! Φαίδρα...ελπίζω να είσαι μόνη αυτό το διάστημα. Βρέθηκε στιβαρό αγόρι με την υβριδιακή ιδιότητα του δικηγόρου-ιππότη-spiderman σε τιμή ευκαιρίας! Να κάνουμε και λίγη πλακίτσα, για να περάσει κι η ώρα!
2arkoudi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Mallon den exei isos giati mas teliosan oi eglimaties!
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Mallon den exei isos giati mas teliosan oi eglimaties! χαχαχαχχα :mrgreen:
phaedra-samos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 α εχω χασει επεισοδια εδω!!μη τσακωνεστε ρε παιδια!! σωστο αυτο που ειπες ShAd0w_z0nE, επρεπε το θεμα να ηταν αλλο.. λοιπον ας το κανουμε τωρα! "ποια ειναι η γνωμη σας για τη 10η εντολη;" Υ.Γ. μηπως ξερει κανεις αν μπορω τωρα να αλλαξω τον τιτλο του θεματος; ή μονο οι admins μπορουν;
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Υ.Γ. μηπως ξερει κανεις αν μπορω τωρα να αλλαξω τον τιτλο του θεματος; ή μονο οι admins μπορουν; Δυστυχώς ναι πάτα το κουμπάκι με το θαυμαστικο στο αρχικό μήνυμα και πες θέλω αλλαγή τίτλου σε ''αυτό που θες''
phaedra-samos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δυστυχώς ναι πάτα το κουμπάκι με το θαυμαστικο στο αρχικό μήνυμα και πες θέλω αλλαγή τίτλου σε ''αυτό που θες'' σ'ευχαριστω πολυ!
phaedra-samos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 πώς σας φανηκε το σημερινο επεισοδιο; εμενα δε μου αρεσε και πολυ αλλα ωραιο ηταν το τελος! συγκεκριμενα εκει που της ειπε οτι "γι'αυτο σε αφησα να γευτεις τον ερωτα σου οπως πρεπει" (καπως ετσι δεν το θυμαμαι ακριβως!) και της εδωσε να φαει τον Γκρεγκορ!! αν ειναι δυνατον!!:twisted: :twisted:
madcap Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Εμενα μου αρεσε πολυ αν και στο τελος δεν καταλαβα τα λεγομενα του Νικητα, αλλος μου ειπε τι εννουσε. Αυτο το επεισοδιο ηταν αληθινη ιστορια;
phaedra-samos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 λογικα αληθινη ιστορια θα ειναι οπως και οι αλλες!
tony_htzm Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 κι εμένα παιδιά μου αρεσε πολύ το τέλος, συγκεκριμένα της είπε "τωρα γευσου τον ερωτά σου". Αγριεύτηκα βέβαια λίγο είναι η αλήθεια...:twisted: :twisted: :evil:
phaedra-samos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 κι εμένα παιδιά μου αρεσε πολύ το τέλος, συγκεκριμένα της είπε "τωρα γευσου τον ερωτά σου". Αγριεύτηκα βέβαια λίγο είναι η αλήθεια...:twisted: :twisted: :evil: καλα ναι κι εγω αγριευτηκα αλλα καλα της εκανε!!:twisted: :twisted: παλι σημερα δεν εδειξε 10η εντολη....
Vagos_46 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 παλι σημερα δεν εδειξε 10η εντολη.... χμμμ... champions league παντως σημερα δεν ειχε!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yoch Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 μηπως, λεω μηπως ακολουθει την τακτικη του 'παρα 5'?
Sellers Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Αυτό που είχε την Τρίτη επανάληψη ήταν ή μήπως το άλλάξαν μέρα?
yoch Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Αυτό που είχε την Τρίτη επανάληψη ήταν ή μήπως το άλλάξαν μέρα? επαναληψη ηταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.