Προς το περιεχόμενο

Ποιά η γνώμη σας για τη σειρά "Η 10η εντολή";

phaedra-samos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τελικά εμένα μου άρεσε εκείνο το επεισόδιο με τον Χατζησάββα που τα έφτιαξε με την κολλητή της κόρης του! Με άφησε με το στόμα ανοιχτό σε στυλ "ωχ τι κάνει τώρα;" Κανένα από τα παλιά;

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μηπως λεω....δεν εδειξαν την εν λογω σειρα λογω champions league? επειδη συνεπεσε η μερα που δειχνει η νετ αγωνα και δεν θα εκαναν καλη τηλεθεαση?
'το ποδοσφαιρο κλοτσησε την τεχνη' που λεγαν και σε μια παλια ελληνικη ταινια...
Δημοσ.
Και τελικά εμένα μου άρεσε εκείνο το επεισόδιο με τον Χατζησάββα που τα έφτιαξε με την κολλητή της κόρης του! Με άφησε με το στόμα ανοιχτό σε στυλ "ωχ τι κάνει τώρα;" Κανένα από τα παλιά;

μου αρεσε πολυ αυτο με τον φοιτητη που σκοτωσε το καθηγητη του, με τον Καραμιχο. Και το αλλο με τη Ναταλία Τσαλικη που δηλητηριασε μια οικογενεια με κατι γλυκα επειδη ο γιος τους παρατησε την κορη της...

Δημοσ.
αυτη ειναι σωστη απαντηση ;) γιατι μ'αρεσει πολυ η μουσικη της σειρας..

Νόμιζα οτι το θεμα της ενοτητας ειναι

Μπλα Μπλα

Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα forum. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα.

αν καποιος δεν ξερει ελληνικα και δεν καταλαβαινει τι σημαινει αυτο δεν φταιω εγω...

Ναι δεν διαφωνώ και εγώ σε αυτό, αλλά ρε κοπελιά δεν είναι απαραίτητο να ανοίξουμε ένα τόπικ για ψίλου πήδημα:neutral: ! Έχασες την σειρά για μια μέρα, ε και τι έγινε. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!

Το καλοκαίρι που το έβλεπα ξέρεις πόσες φορές το είχαν κόψει για να δείξουν κάτι ανούσιες ειδήσεις? Εκτατκτες κατά τα άλλα τέσπα αλλού θέλω να καταλήξω. ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ!

ε μαλλον ναι, αυτο ειναι το πιο λογικο.. παντως επειδη εδω μπλεξαμε τα μπουτια μας,εγω δεν εκανα το θεμα ντε και καλα επειδη εχασα ενα επεισοδιο! απλα μου αρεσει η σειρα και περιμενα πως και πως να τη δω αποψε και σιγουρα δεν ειμαι η μονη...

Τουλάχιστον βάλε και κάνα σωστό τίτλο. π.χ. ποια είναι η γνώμη σας για την 10η εντολή?

ΥΓ Γιατί δεν μεταδίδεται σήμερα?

Μάθε να γράφεις σωστά :wink:

Δημοσ.

Εσύ τι πρόβλημα έχεις, που έχουμε πρόβλημα; ;)

...αλυσίδα πάει η δουλειά!

Edit: Αλήθεια, πως ξέρεις πως είμαστε γ@μημένοι; Παίρνεις μάτι ατιμούλικο ή κάνεις παρθενορραφές;

Δημοσ.

λοιπόν sakis76 δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είναι ανούσιο επειδή έχασε ένα επεισόδειο να κάνει thread? με την λογική παρτο. Τώρα άλλο αν δεν είσαι λογικός...

Δημοσ.

Κι εγώ δεν τα πάω πολύ καλά με τους ιππότες της Βασούλας. Τι νομίζεις δηλαδής, πως έτσι θα τη ρίξεις την κοπελιά...με πορδές ευγένειας?! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...