Προς το περιεχόμενο

Ποιά η γνώμη σας για τη σειρά "Η 10η εντολή";

phaedra-samos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(γιατι ρε παιδια δεν εχει 10η εντολη αποψε? τοσες μερες παρακαλαω να ερθει η τεταρτη να τη δω και σημερα απογοητευτηκα! sorry αλλα επρεπε να το πω καπου!!! στενοχωρηθηκα πολυ...:?)

;-) ;-) αυτο ηταν το αρχικο μηνυμα για οσους δεν εχουν παρακολουθησει τη κουβεντα εδω.. αλλα επειδη ειχαμε καβγαδες και ειναι κριμα αλλαξα τον τιτλο του θεματος!

λοιπον η γνώμη σας;:-D :-D :-D :-D

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ωραία και μένα μου αρέσουν κάποιες εκμπομπές συμπεριλαμβανομένου και αυτης που αναφέρεις αλλά δεν νομίζω να άνοιγα και θέμα να ρωτήσω γιατί δεν θα μεταδωθεί για μια μέρα...

Δημοσ.

Υπάρχουν helplines για γυναίκες θύματα βίας, αν θες να στραφείς να πεις τον πόνο σου και να περιγράψεις παραστατικότατα την οδύνη σου. Θα έχεις και ψυχολογική στήριξη. :P

Ήμαρτον Θεέ μου!

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά της την λέτε της κοπελίας; Και εγώ περίμενα πως και πως να αρχίσει!! Για πες phaedra παιδί μου, αγαπημένο επεισόδιο;

Δημοσ.

Γιατί έχει χαθεί το μέτρο κι ό,τι κατεβάσει η κούτρα μου κι η κούτρα του κάθε άλλου κατατίθεται ελαφρά τη καρδία. Να ανοίξω λοιπόν ένα thread κι εγώ "ρε παιδιά...τι έγινε με το Κους Κους...δε θα είχε αφιέρωμα στο σλιπ του Ψινάκη απόψε;", για να καταθέσω την πίκρα και τον πόνο μου που αντ' αυτού έδειξαν τα οπίσθια της Μπάστα.

Κουτσοί, στραβοί στο Άγιο Μπλα Μπλα;

Δημοσ.
Υπομονή... Μπορεί να ψάχνει τραγούδια ο Κοκκινόπουλος και να μην πρόλαβε να γυρίσει επεισόδιο.

αυτη ειναι σωστη απαντηση ;) γιατι μ'αρεσει πολυ η μουσικη της σειρας..

Νόμιζα οτι το θεμα της ενοτητας ειναι

Μπλα Μπλα

Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα forum. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα.

αν καποιος δεν ξερει ελληνικα και δεν καταλαβαινει τι σημαινει αυτο δεν φταιω εγω... αν το θεμα ειναι ΤΟΣΟ ασχετο πια τοτε οι μονοι αρμοδιοι να με κρινουν ειναι οι moderators οι οποιοι εχουν δικαιωμα να διαγραψουν και το μηνυμα.

kaci αγαπημενο επεισοδιο δεν εχω,δηλαδη δεν εχω ξεχωρισει καποιο αλλα πολυ ωραιο ηταν αυτο με την Παπαχαραλαμπους και το Συσσοβιτη (σωστα το εγραψα;; ), ειναι και πρσφατο! και αλλα πολλα, ειναι ολα πολυ ωραια! εσενα?

Δημοσ.

Παρ' το αλλιώς phaedra-samos. Κάθε ένας από εδώ μέσα έχει δικαίωμα να σε κρίνει, εκτός κι αν του έχουν κάνει λοβοτομή κι απλώς κάνει άμπλα άμπλα με τα χείλη. Όπως ακριβώς κι ο kaci ή εσύ δικαιούσαι να εκφράζεις την αντίθεσή σου στη δική μου ή άλλων θέση. Απλά πραγματάκια...

Από εκεί κι έπειτα θέματα μπορεί να ανοίξουν εκατομμύρια με βάση το πεδίο ορισμού της ενότητας...σύνεση δε βλέπω, αυτοκριτική και σχετική αυτοσυγκράτηση για να μην αραδιάζουμε με τη μία κάθε μπούρδα που θα μας έρθει.

Τελικά τη γραμμή βοήθειας να την αναφέρω ή εκτονώθηκες επαρκώς ανοίγοντας το thread;

Δημοσ.

μηπως λεω....δεν εδειξαν την εν λογω σειρα λογω champions league? επειδη συνεπεσε η μερα που δειχνει η νετ αγωνα και δεν θα εκαναν καλη τηλεθεαση?

Δημοσ.
Παρ' το αλλιώς phaedra-samos. Κάθε ένας από εδώ μέσα έχει δικαίωμα να σε κρίνει, εκτός κι αν του έχουν κάνει λοβοτομή κι απλώς κάνει άμπλα άμπλα με τα χείλη. Όπως ακριβώς κι ο kaci ή εσύ δικαιούσαι να εκφράζεις την αντίθεσή σου στη δική μου ή άλλων θέση. Απλά πραγματάκια...

Από εκεί κι έπειτα θέματα μπορεί να ανοίξουν εκατομμύρια με βάση το πεδίο ορισμού της ενότητας...σύνεση δε βλέπω, αυτοκριτική και σχετική αυτοσυγκράτηση για να μην αραδιάζουμε με τη μία κάθε μπούρδα που θα μας έρθει.

Τελικά τη γραμμή βοήθειας να την αναφέρω ή εκτονώθηκες επαρκώς ανοίγοντας το thread;

καλα δηλαδη τοσο κακο ηταν που ανοιξα αυτο το θεμα;; σβηστε το αν δε σας αρεσει! και ολα τα αλλα που ειναι σχετικα και σωστα κρατηστε τα! και το τελευταιο που θελω να σου πω γιατι δε θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου κι ουτε με κανεναν αλλον ειναι οτι αν δε σου αρεσει ενα θεμα και δεν σε ενδιαφερει απλα μην το διαβαζεις και μην απαντας! ασε οσους θελουν να απαντησουν.Τη γραμμή βοήθειας καλυτερα να την πεις σε οσους την χρειαζονται... οχι σε μενα. αν ειναι δυνατον δηλαδη!! να χρειαζομαι γραμμή βοήθειας επειδη εξεφρασα τη γνωμη μου για μια τηλεοπτικη σειρα!!! ελεος!!! αυτα κι αν ειναι μπουρδες!! οχι το οτι εκανα ενα τετοιο θεμα...

μηπως λεω....δεν εδειξαν την εν λογω σειρα λογω champions league? επειδη συνεπεσε η μερα που δειχνει η νετ αγωνα και δεν θα εκαναν καλη τηλεθεαση?

ε μαλλον ναι, αυτο ειναι το πιο λογικο.. παντως επειδη εδω μπλεξαμε τα μπουτια μας,εγω δεν εκανα το θεμα ντε και καλα επειδη εχασα ενα επεισοδιο! απλα μου αρεσει η σειρα και περιμενα πως και πως να τη δω αποψε και σιγουρα δεν ειμαι η μονη...

Δημοσ.

Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τι θα μπορούσε να παρακινήσει κάποιον να ανοίξει ολόκληρο thread για να ρωτήσει κάτι τόσο ανούσιο. Η απάντηση "ο Κοκκινόπουλος είχε δυσκοιλιότητα, με αποτέλεσμα να πάει όλο το schedule πίσω" σε ικανοποιεί η απάντηση ή αναμένεις κάτι πειστικότερο; Εν ολίγοις, το επεισόδιο δεν παίχτηκε...τι στο καλό και ποιον ενδιαφέρει να ανοιχτεί thread επ' αυτού μια και το μόνο που ήθελες είναι να "το πω καπου". Γι' αυτό σου πρότεινα και τη helpline, να πεις τον πόνο σου, να ξεθυμάνεις και μάλιστα σε ειδικούς που έχουν συνηθίσει να αντιμετωπίζουν καταστάσεις στενοχώριας.

Προτείνεις να ανοίγει ο κάθε πικραμένος thread εφεξής, όταν δεν παίζεται η σειρά του, ως ιδανική ψυχοθεραπεία;

ΥΓ Επιλέγω να σχολιάζω κι εκείνα που δε μ' αρέσουν, μήπως και προβληματιστεί κάποιος από το σκεπτικό. Μπορεί να αλλάξω γνώμη, μπορεί να αλλάξει αυτός, μπορεί και κανένας. Θα προτιμούσα πάντως να μην υπάρχουν τέτοια αστεία thread, για να μην περιγράφω την αστειότητά τους.

Δημοσ.

μα ποιο ειναι το προβλημα σου;;; σου εφαγα χωρο απο τη σελιδα;;

και δεν ειπα δα οτι στεναχωρηθηκα τοσο πολυ! ειπα απλα οτι κριμα που δεν το εδειξε αποψε! ελεος! φτανει πια! μπορει και αλλοι να σκεφτηκαν οπως εγω απλα δεν ανοιξαν thread...δηλαδη τοσο κακο ειναι πια να πεις την αποψη σου; πας να την πεις καπου και σε κρινουν αμεσως...ενταξει τι να πω... εδω ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! αν δεν ειναι κατι σοβαρο εννοειται οτι δεν θα πει τιποτα γιατι απαγορευεται απο καποιους να γραφεις "μπουρδες" οπως θεωρουν αυτοι και αν ειναι πολυ σοβαρο να παρει τη γραμμη βοηθειας! εδω τιποτα! τελειωσε το θεμα.. σβηστε το κιολας γιατι ακρη δεν βγαζεις

Δημοσ.

Κανένα...αν δεν κατάφερα μέσα σε 4 post να σου εξηγήσω πόσο ανούσια είναι η ύπαρξη ενός τέτοιου thread από κάθε άποψη, δεν ευελπιστώ πως με το 5ο θα αλλάξει και κάτι.

Συνέχισε απρόσκοπτα. Ελπίζω να σε ευθύμησα τουλάχιστον λίγο, γιατί σε είχαν πιάσει κι οι στενοχώριες. Υγεία πάνω απ' όλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...