Stamatis28303 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά, θα ηθελα να μου πειτε τον λογο που όταν παω να αποσυμπιέσω κατι τραγουδια mp3 μου ζητάει κωδικό... Μηπως μπορει να μου πει κανένας? Απο το winRar ennoeite.. Ευχαριστώ..
bells Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 αναλογα απο που κατεβασες το rar συνηθως ειναι η διευθνηση του site
Stamatis28303 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 me katalixi (*.rar) einai ta ziparismena.. alla den xero giati mou zitaei kodiko!!
dtomgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 me katalixi (*.rar) einai ta ziparismena.. alla den xero giati mou zitaei kodiko!! to oti einai me katalliksh .rar den simenei tipota.... ta arxeia poy exeis einai simpiesmena se morfh .rar apla o typos poy ta simpiese gia eynohtoys logoys evale kwdiko etsi wste na mhn mporei na ta anoiksei o opoisdipote... tsekare tin pigh soy gia to password.....
zousgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Σου ζητάει κωδικό γιατί προφανώς το παλικάρι που συμπίεσε τα αρχεία τον έβαλε! Λογικό δεν είναι? Αν πας να μπεις στα windows μου θα σου ζητήσει κωδικό γιατί εγώ τον έβαλα... Τέσπα, μπορείς απλά να ρωτήσεις από εκεί που κατέβασες το αρχείο ή να ψάξεις για κανένα rar password recovery utility.
Stamatis28303 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Re paidia, EYXARISTO PAAAARA POLY!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.