Προς το περιεχόμενο

Avermedia TV usb 2.0 ... ΕΚΠΛΗΞΗ! δείτε... :)

bill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά, κάποιος άνθρωπος έκανε ένα λάθος, δεν είναι ανάγκη να ανοίγει topic στο insomnia για ένα λάθος ενός υπαλλήλου ενός μαγαζιού. Πόσο μάλλον όταν μπορεί εύκολα να διορθωθεί το λάθος με ένα e-mail ή ένα τηλέφωνο...

Δημοσ.
Εντάξει ρε παιδιά, κάποιος άνθρωπος έκανε ένα λάθος, δεν είναι ανάγκη να ανοίγει topic στο insomnia για ένα λάθος ενός υπαλλήλου ενός μαγαζιού. Πόσο μάλλον όταν μπορεί εύκολα να διορθωθεί το λάθος με ένα e-mail ή ένα τηλέφωνο...

Δεν είναι απαραίτητα λάθος...

Δημοσ.

Έχω την πεποίθηση ότι πρόκειται για λάθος. Δεν μου κολλάει να είναι φθηνότερο στο μαγαζί και μάλιστα κατά 30 ευρώ (όταν πρόκειται για προϊόν των 50). Με ένα τηλέφωνο στο Πλαίσιο θα είχε ξεκαθαριστεί το θέμα.

Δημοσ.

και το multirama έχει τέτοια "λάθη". Τηλεόραση LG 26LC2R 26'' γράφανε στο site και στο διαφημιστικό φυλλάδιο 600 € και στο κατάστημα ήταν 500 €. Καθυστέρησαν απλά να αλλάξουν την τιμή απο το site. Τώρα το έχουν διορθώσει.

Δημοσ.
Ξέχασες να πεις ποιο.

Φιλε μου, νοηματικα και μονο ειναι ξεκαθαρο πως αναφερομαι στο ''αυτο'' που χρησιμοποιησες εσυ, δλδ στο Avermedia TV USB 2.0 TV TUNER...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...