bill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Πλαίσιο πρίν λίγο .... 757500 Avermedia TV USB 2.0 TV TUNER Περισσότερα Στο Κατάστημα: 59,00 ? Στο Internet: 91,90 ? http://www.plaisio.gr/productsearch.aspx?keyword=tv+tuner τελικά δεν συμφέρει να αγοράζει κανείς μέσω internet !
thanocaster Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Εντάξει ρε παιδιά, κάποιος άνθρωπος έκανε ένα λάθος, δεν είναι ανάγκη να ανοίγει topic στο insomnia για ένα λάθος ενός υπαλλήλου ενός μαγαζιού. Πόσο μάλλον όταν μπορεί εύκολα να διορθωθεί το λάθος με ένα e-mail ή ένα τηλέφωνο...
chiderboy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Εντάξει ρε παιδιά, κάποιος άνθρωπος έκανε ένα λάθος, δεν είναι ανάγκη να ανοίγει topic στο insomnia για ένα λάθος ενός υπαλλήλου ενός μαγαζιού. Πόσο μάλλον όταν μπορεί εύκολα να διορθωθεί το λάθος με ένα e-mail ή ένα τηλέφωνο... Δεν είναι απαραίτητα λάθος...
thanocaster Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Έχω την πεποίθηση ότι πρόκειται για λάθος. Δεν μου κολλάει να είναι φθηνότερο στο μαγαζί και μάλιστα κατά 30 ευρώ (όταν πρόκειται για προϊόν των 50). Με ένα τηλέφωνο στο Πλαίσιο θα είχε ξεκαθαριστεί το θέμα.
GiannisKr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά αυτό το προϊόν είναι καλύτερο από το αντίστοιχο της Crypto το εξωτερικό TV Tuner?
S2Katana Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δυσκολο να πω.Εμενα ευχαριστημενο με εχει αφησει!
GiannisKr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δυσκολο να πω.Εμενα ευχαριστημενο με εχει αφησει! Ξέχασες να πεις ποιο.
thes1os Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 και το multirama έχει τέτοια "λάθη". Τηλεόραση LG 26LC2R 26'' γράφανε στο site και στο διαφημιστικό φυλλάδιο 600 € και στο κατάστημα ήταν 500 €. Καθυστέρησαν απλά να αλλάξουν την τιμή απο το site. Τώρα το έχουν διορθώσει.
S2Katana Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Ξέχασες να πεις ποιο. Φιλε μου, νοηματικα και μονο ειναι ξεκαθαρο πως αναφερομαι στο ''αυτο'' που χρησιμοποιησες εσυ, δλδ στο Avermedia TV USB 2.0 TV TUNER...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.