Προς το περιεχόμενο

Entourage

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mou fanike periergo pou den iparxei topic gia afti tin seira...

Arxisa na tin vlepo proxtes kai simera teliono tin 2i sezon.

I istoria einai giro apo enan nearo ithopio kai tous filous tou kai ton adelfo tou.

Mesa se ola afta einai o atzentis tou, pou einai apla theos...

eilikrina den mporo na to perigrapso giati einai mia seira pou eno einai kati to aplo, thes na tin vlepeis...eixa kairo na koliso etsi me seira kai na do epeisodia seri...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όντως, πολύ καλή σειρά, μου αρέσει πάρα πολύ το δεν-με-νοιάζει-τίποτα-είμαι-πλούσιος-τώρα lifestyle που έχουν. Είναι ωραίο να παρακολουθείς πως ζούνε τέτοια άτομα και γενικώς πως ζουν οι αστέρες του Hollywood!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Η σειρά απλά τα ΣΠΑΕΙ. Εχω δει μέχρι στιγμής 3 σεζονς και λίγο απο την τέταρτη. Μήπως ξέρει κανένας πότε ξεκινάει η νέα σεζον ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ παρακολουθώ αυτή τη σειρά εδώ και αρκετό καιρό! Τώρα έχω φτάσει στο επεισόδιο 4χ07 και περιμένω τους επόμενους υπότιτλους!

Η σειρά είναι το κάτι άλλο! Κολλάς με μεγάλη ευκολία!

Δημοσ.

εγω την εβλεπα με κακο ματι διοτι δεν μου αρεσει ολο αυτο το hip hop χολυγουντ στυλ των νεοπλουτων που τα εχουν ολα στα ποδια τους και το παιζουν σταρς. Αλλα αφου εκανα το βημα και την ξεκινησα, ομολογω οτι κολλησα και οτι εχει πολυ πλακα. Ο μανατζερ τα σπαει.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Από της καλύτερες σειρές που έχω δει. Μπορεί το σενάριο να μην λεέι και πολλά αλλά σε τραβάει τελικά.

Κορυφαίος χαρακτήρας ο Ari Gold

Δημοσ.

Ο Jeremy Piven παιζει αψογα το ρολο του μανιακου ατζεντη,και κερδισε και το φετινο Emmy στην κατηγορια "Outstanding Supporting Actor In A Comedy Series".Ηταν συνυποψηφιος με τον Kevin Dillon (Johnny Drama).

Η σειρα βγαζει πολυ γελιο,δεν περιμενα οτι ο σεναριακος χαβαλες μπορει να με τραβηξει τοσο....

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

την σειρα την ειδα τυχαια στο s6e10 συνεχισα με την 7η season και ειδα μερικα απο την 1η...

1)μπορει να μου πει καποιος γιατι συμμετεχουν τοσοι celebrities απο την 1η season?οκ στην τελευταια season φανταζομαι θα χε επιτυχια στην αμερικη αλλα γιατι απο τα πρωτα επεισοδια?

ειναι κανας μαχημος producer,σκηνοθετης,σεναριογραφος ?

σαν σειρα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.Απλα πολυ γρηγορο/αναλαφρο σεναριο με ελαχιστο χιουμορ και hollywood lifestyle again.

2)βλεπω στο wikipedia οτι η σειρα ξεκινησε 2004 αλλα εδω ηρθε μεσω νοβα το 2008 ?

3)Eκει στην αμερικη πως αποφασισαν καλοκαιριατικα να βγαλουν την νεα season?!συνηθιζετε?

4)Τελος,υπαρχει καμμια αντιστοιχη σειρα που να σας αρεσε ?

Δημοσ.

ειναι παραγωγος ο mark wahlberg και νομιζω οτι εχει πει οτι ειναι εμπνεσμενη λιγο απο την ζωη του καθως ειχε και αυτος ενα παρεακι/entourage φαση και ειναι και ψευτοσταρ (δεν ειναι το μεγαλο ονομα, αλλα εχει επιτυχια και χολυγουντ αναγνωριση). Παντως αποδεδειγμενα τα κονε τα εχει και φαινετε απο το γκεστ σταρ που κανουν στην σειρα.

Δημοσ.

οτι ειπε απο tzinos

επισης και αλλα σηριαλ το πανε απο καλοκαιρι σε καλοκαιρι οπως το always sunny in philadelphia (αλλο αστερι σειρα).

Η νοβα αλλα και η τηλεοραση γενικοτερα ποτε δεν θα ξεπερασει τον θειο απο "αμερικη" ή εστω dvdαδικο

Τωρα για το αναλαφρο ισως ισχυει, το ειπανε ειρωνικα αλλωστε "sex and the city" for guys. Αρη Γκολντ θεος!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt0387199/fullcredits#writers

Τελικα απ οτι βλεπω το αντουραζ εχει περασει απο αρκετους σεναριογραφους,σκηνοθετες,producer.. .Aρκετοι αγνωστοι σε συγκριση με τον wahlberg.Μαλλον το θελε η τυχη τους ..

πως λεγεται η αντιστοιχη αμερικανικη agb?

entourage.gif

http://www.oneloveentourage.com/index.php εχει βγαλει βιντεακι και ο wahlberg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...