Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το Windows Media Player και γενικα με τη συσκευη ηχου.

phaedra-samos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ συχνα μου βγαζει αυτο το μηνυμα οταν προσπαθω να ακουσω ενα κομματι. :arrow: Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly.

συνηθως απ'οτι εχω παρατηρησει το κανει οταν εχω πολλες ωρες ανοιχτο τον υπολογιστη,χωρις απαραιτητα ολες αυτες τις ωρες να τον χρησιμοποιω κιολας.Για να δουλεψει πρεπει να κανω επανεκκινηση,αν κανει κιολας γιατι εχω και προβλημα στο οτι δεν κανει shut down.. δοκιμασα ενα τροπο που ειδα σε ενα αλλο μηνυμα και δεν το εχω ελεγξει ακομα αν βοηθησε. αυτο για το shut down το λεω μηπως σχετιζεται με το προβλημα με τον ηχο. Ισως δηλαδη αν ενα αλλο προγραμμα να το χρησιμοποιει και γι'αυτο κολλαει.μπορει να ειναι ασχετο αυτο αλλα μη νομιζετε οτι εχω και πολλες γνωσεις πανω σ'αυτα! Σας ευχαριστω εκ των προτέρων... :rolleyes: α! επισης στο winamp πολλες φορες κολλαει εκει που παιζει ενα τραγουδι και μου κανει επανεκκινηση:?

Δημοσ.

file epeidh diavasa kai to allo sou post , ena exw katalavei...

To pc kainourio to pires etoimo me leitourgiko panw? WinXp?

Klasikes malakies ......rixtou ena format na isixaseis kai kanto opws thes esy....

Prwtou to kaneis rwta na sou poume 2-3 vasika gia to format kai tha se mia xara.

Δημοσ.

:oops: φίλη ειμαι αλλα δεν πειραζει! :-D ναι ετσι το αγορασα.το αγορασα πριν 2 χρονια και απο τοτε ειχε προβλημα με το να μην κλεινει... παντως αυτο με τον ηχο το κανει τωρα τελευταια.. δεν εχω αλλαξει κατι ομως, κανω την ιδια χρηση που εκανα παντα. τελος παντων, παλι φορματ να κανω?? εχω κανει ηδη 4 φορες τον τελευταιο χρονο! οποτε μπορεις πες μου αυτες τις συμβουλες για το φορματ. Σ'ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! :-D

uninstall/install τους οδηγους δοκιμασες??

οχι δεν το εκανα αλλα και να το κανω παλι τα ιδια προβληματα θα εχω. σκεψου οτι εχω κανει αρκετες φορες φορματ και μετα απο καποιο διαστημα αρχιζουν τα προβληματα.

Δημοσ.

sorry kopelia :D ....apo sinitheia :)

vasika egw nomiza oti to pires twra.....afou les oti ekanes format ....

thn epomeni fora pou thes na kaneis format, prepei na vreis to cd WINXPSP2 me

ola ta updates mesa integrated kai prwtou kaneis otidipote vazeis kai kapoia reg tweaks....perissoteres leptomereies otan erthei i wra kai gia links p.m me giati edw den ginete na ta dwsw.

Δημοσ.
sorry kopelia :D ....apo sinitheia :)

vasika egw nomiza oti to pires twra.....afou les oti ekanes format ....

thn epomeni fora pou thes na kaneis format, prepei na vreis to cd WINXPSP2 me

ola ta updates mesa integrated kai prwtou kaneis otidipote vazeis kai kapoia reg tweaks....perissoteres leptomereies otan erthei i wra kai gia links p.m me giati edw den ginete na ta dwsw.

οκ σ'ευχαριστω πολυ! οταν εχω χρονο να κανω το φορματ θα σου στειλω ενα μηνυμα να μου πεις! να σαι καλα!!:-D :-D :-D :-D :-D :-D

και format να κανει δεν νομιζω οτι θα υπαρχει διαφορα!!

την αλλαγη της καρτας ηχου την σκεφτηκες??

εγω εχω σκεφτει την αλλαγη ολοκληρου του υπολογιστη γιατι αυτα τα ετοιμα pc ειναι μεγαλη απατη μου φαινεται... καλυτερα να τον φτιαξω μονη μου, και πιο φτηνος θα βγει και πιο καλος... 4 φορες τον εχω παει στο πλασιο οπου τον αγορασα γιατι ανεβαζε θερμοκρασια και εσβηνε απο τον 2ο μηνα που τον αγορασα!! και μια μου εκαναν λαθος το ανεμιστηρακι,την αλλη ελεγαν οτι δεν ειχε προβλημα κτλ...

Δημοσ.
εγω εχω σκεφτει την αλλαγη ολοκληρου του υπολογιστη γιατι αυτα τα ετοιμα pc ειναι μεγαλη απατη μου φαινεται... καλυτερα να τον φτιαξω μονη μου, και πιο φτηνος θα βγει και πιο καλος... 4 φορες τον εχω παει στο πλασιο οπου τον αγορασα γιατι ανεβαζε θερμοκρασια και εσβηνε απο τον 2ο μηνα που τον αγορασα!! και μια μου εκαναν λαθος το ανεμιστηρακι,την αλλη ελεγαν οτι δεν ειχε προβλημα κτλ...

ααααα! απο το πλαισιο ειναι?? αν ψαξεις μεσα στο forum θα δεις πολλα προβληματα!!

Δημοσ.
ααααα! απο το πλαισιο ειναι?? αν ψαξεις μεσα στο forum θα δεις πολλα προβληματα!!

ναι ε? μπραβο... και το θεωρουσα καλο μαγαζι... τελος παντων!!:?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...