myle Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Που μπορώ να βρω τον παραπάνω client για Fedora χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσω JRE ή αν δεν μπορώ να τον βρω κάπου, μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 δεν νομίζω πως γίνεται εγκατάσταση και χρήση Azureus χωρίς εγκατάσταση και χρήση της Java RE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myle Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Επειδή ήδη κάτι έχει μέσα το Fedora σαν δική του τζάβα. Κανένα άλλον κλάιεντ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morpheas2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Φιλε μου,το fedora,μπορεις να το παρεις πολυ ευκολα,απο το site του Πολυτεχνειου,και θα εχεις και πολυ καλο download speed,αα... το εχω κι εγω,και παιζει μια χαρα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να τρέξεις το azureus. Αν δεν τρέχει απλά θα πρέπει να εγκαταστήσεις και java. Γιατί είσαι κατά του να βάλεις java; Πέρα από το azureus υπάρχουν διάφορα άλλα προγράμματα, mldonkey, ktorrent, torrentflux, ctorrent, gtorrent κ.α Ψάχνεις στο google δοκιμάζεις και αποφασίζεις ποιο σου κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 h vale utorrent me wine however dokimase na to trexeis etsi to azureus einai alithia oti exei mia java to fedora (apo oti molis eida mias to exo mprosta mou) fantazomai oti einai kapoia ligo palioterh version ths SUN JAVA i might be wrong though Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 http://www.gagme.com/greg/linux/fc6-tips.php εδώ θα βρεις ότι χρειαστείς σχετικά με το Fedora 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.