S2Katana Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Και εγω που νομιζα πως υπηρχε καποιο σοβαρο hardwarικο προβλημα...
sabonis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σας.Φτιάχνω ένα νέο PC και θα ήθελα να βάλω στο case τα stickers του hardware που έχω μέσα.Επειδή έχω χάσει το sticker της Creative X-FI παρακαλώ όποιος έχει τη κάρτα και δεν χρειάζεται το sticker να μου στείλει ένα ΠΜ για να δούμε τι 8α γίνει.Μένω Νίκαια. Ευχαριστώ πολύ. Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι μίας που έχουμε την ίδια κάρτα ήχου....Τι θές να το κολήσεις το αυτοκόλητο που θαπρεπε να ντρεπόμαστε που τις αγοράσαμε!!!!!! Για κάνε πως περνάς linux (ubuntu kubuntu suse οτι θες...) ή vista να δείς τι εξαιρετικά αποδείδει η X-Fi τον ήχο του.....ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΕΝΟΥ!!!!!!Θα περάσουμε vista καιρού επιτρέποντος και θα λειτουργούμε με την on-board μεχρι να φιλοτιμηθούν να βγάλουν οδηγούς.......:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ΑΙΣΧΟΣ................................................... :(
Freddie Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 πολύ ευχάριστα νέα για την εν λόγω κάρτα!!!
billpeppas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι μίας που έχουμε την ίδια κάρτα ήχου....Τι θές να το κολήσεις το αυτοκόλητο που θαπρεπε να ντρεπόμαστε που τις αγοράσαμε!!!!!!Για κάνε πως περνάς linux (ubuntu kubuntu suse οτι θες...) ή vista να δείς τι εξαιρετικά αποδείδει η X-Fi τον ήχο του.....ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΕΝΟΥ!!!!!!Θα περάσουμε vista καιρού επιτρέποντος και θα λειτουργούμε με την on-board μεχρι να φιλοτιμηθούν να βγάλουν οδηγούς.......:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ΑΙΣΧΟΣ................................................... :( X-Fi Fatal1ty FPS here + Vista Final = yes Μην λέμε ότι θέλουμε. [ και στο linux πιστεύω πάλι υπάρχει λύση ] .... http://preview.creativelabs.com
pangef Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι μίας που έχουμε την ίδια κάρτα ήχου....Τι θές να το κολήσεις το αυτοκόλητο που θαπρεπε να ντρεπόμαστε που τις αγοράσαμε!!!!!!Για κάνε πως περνάς linux (ubuntu kubuntu suse οτι θες...) ή vista να δείς τι εξαιρετικά αποδείδει η X-Fi τον ήχο του.....ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΚΕΝΟΥ!!!!!!Θα περάσουμε vista καιρού επιτρέποντος και θα λειτουργούμε με την on-board μεχρι να φιλοτιμηθούν να βγάλουν οδηγούς.......:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ΑΙΣΧΟΣ................................................... :( Κοίτα γενικά υπάρχουν πολλά προβλήματα και με τις κάρτες ήχου και με τα ηχεία(έχω τα GigaWorks S750 και ο ένας δορυφόρος κάνει τα δικά του).Πηγαίντε και στο forum της Creative να δείτε τι παίζει! Κατά τ'άλλα φίλε Sabonis εσύ το έχεις το αυτοκόλλητο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.