Προς το περιεχόμενο

Παρακαλώ διαβάστε!

pangef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Φτιάχνω ένα νέο PC και θα ήθελα να βάλω στο case τα stickers του hardware που έχω μέσα.Επειδή έχω χάσει το sticker της Creative X-FI παρακαλώ όποιος έχει τη κάρτα και δεν χρειάζεται το sticker να μου στείλει ένα ΠΜ για να δούμε τι 8α γίνει.Μένω Νίκαια.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

thes na sou steilw ena sticker apo to souvlatzidiko tou kyr-stefanou edw stin geitonia?exoume kollisei panw sta mixanakia mas oli i parea ...pio xrisimo tha einai...+gia tis dyskoles wres...kleinei kata tis 3 to vrady!

Δημοσ.
thes na sou steilw ena sticker apo to souvlatzidiko tou kyr-stefanou edw stin geitonia?exoume kollisei panw sta mixanakia mas oli i parea ...pio xrisimo tha einai...+gia tis dyskoles wres...kleinei kata tis 3 to vrady!

Rofl...polu kalo...vasika ti na ta kaneis ta sticker re filaraki?

Δημοσ.

Γιατι εχω την εντυπωση οτι πολλοι "καλοθελητες" απο αλλα site κανουν την εμφανιση τους στο insomnia τον τελευταιο καιρο;

Μπορει απλα να ειμαι πολυ καχυποπτος..

Τωρα για την απορια του συμπαθεστατου φιλου ουδεν σχολιον.. Μου αρεσε και ο τιτλος "Παρακαλω διαβαστε"...

LMAO@Technostate...:P

Δημοσ.

Ρε παιδιά ήθελα να κολλήσω τα sticker που υπάρχουν στα κουτιά της motherboard,κάρτας ήχου,κάρτας γραφικών κτλ στο κουτί.Τόσο περίεργο είναι?

Δημοσ.

Είναι λίγο να ανοίγεις θέμα και να ζητάς να γίνει διαδικασία για το sticker αλλά να μη στο χαλάσουμε:P

Δε το έχει κανείς εκεί κοντά να του το δώσει αν είναι εύκολο;

Δημοσ.

Στειλε e-mail στην κατασκευαστρια εταιρια και πες τους πως το αυτοκολλητο που ειχε μεσα η συσκευασια ηταν ελλατωματικο και ξεκολλαγε.Απαιτησε να σου στειλουν αμεσως καινουργιο...

Δημοσ.
Στειλε e-mail στην κατασκευαστρια εταιρια και πες τους πως το αυτοκολλητο που ειχε μεσα η συσκευασια ηταν ελλατωματικο και ξεκολλαγε.Απαιτησε να σου στειλουν αμεσως καινουργιο...

Και αν σου πουν οτι αυτο δεν γινετε πες τους οτι θα κινηθεις δικαστικά!!! ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕ!!!!:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

pangef, πηγαινε σε ενα Πλαισιο ή Multirama, τραβα στους τεχνικους και ρωτα τα παιδια αν τους περισσευει κανενα sticker. Εχουνε με το κιλο.

Δημοσ.
porosi...

o kathenas me to pono tou..

paidi mou min agxonese tipota de krataei gia panta..se ligous mines tha thes anavathmisis kai ..kainouria autokolita..

h olikh anaba8mish 8a ginei entos oligwn hmerwn me ta parakatw

Thermaltake VA8000 ARMOR Black

Enermax 1000W Galaxy

Asus Striker Extreme i680 (S775,DDR2)

Intel Core 2 Quad Core Extreme QX6700 (s775/2,66Ghz/2x4MB L2/1066 FSB)

Asus 8800 GTX 768 MB HTDP SLI mode

Supertalent 2GB (2X1GB) DDR2-800

Western Digital 320GB (7200 Rpm, 16 MB Cache, SATA 2) x2 RAID 0

LG 4166 DVD-RW x2

Microsoft Wireless Desktop Elite Keyboard

Windows XP Pro 64

kai an pare3hgh8hka pou egrapsa oti menw nikaia to egrapsa gia na mou steilei pm kanenas pou menei konta na mporw na paw!

ante paidia kalhnyxta giati den blepw na erxetai kammia ousiastikh apanthsh.

kalh tyxh kai stous aektzhdes shmera. bb.

Δημοσ.

Δεν παίρνεις κάτi σε logitech όσον αφορά πληκρτολόγιο-Mouse....? Είναι καλύτερα πιστεύω.

kai an pare3hgh8hka pou egrapsa oti menw nikaia

ουξου ρεεεεεεε!!!!!! Κορυδαλλός, για πάντα Προο!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...