pangef Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σας. Φτιάχνω ένα νέο PC και θα ήθελα να βάλω στο case τα stickers του hardware που έχω μέσα.Επειδή έχω χάσει το sticker της Creative X-FI παρακαλώ όποιος έχει τη κάρτα και δεν χρειάζεται το sticker να μου στείλει ένα ΠΜ για να δούμε τι 8α γίνει.Μένω Νίκαια. Ευχαριστώ πολύ.
TechnoState Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 thes na sou steilw ena sticker apo to souvlatzidiko tou kyr-stefanou edw stin geitonia?exoume kollisei panw sta mixanakia mas oli i parea ...pio xrisimo tha einai...+gia tis dyskoles wres...kleinei kata tis 3 to vrady!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 thes na sou steilw ena sticker apo to souvlatzidiko tou kyr-stefanou edw stin geitonia?exoume kollisei panw sta mixanakia mas oli i parea ...pio xrisimo tha einai...+gia tis dyskoles wres...kleinei kata tis 3 to vrady! Rofl...polu kalo...vasika ti na ta kaneis ta sticker re filaraki?
littlelouievegos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Γιατι εχω την εντυπωση οτι πολλοι "καλοθελητες" απο αλλα site κανουν την εμφανιση τους στο insomnia τον τελευταιο καιρο; Μπορει απλα να ειμαι πολυ καχυποπτος.. Τωρα για την απορια του συμπαθεστατου φιλου ουδεν σχολιον.. Μου αρεσε και ο τιτλος "Παρακαλω διαβαστε"... LMAO@Technostate...
pangef Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά ήθελα να κολλήσω τα sticker που υπάρχουν στα κουτιά της motherboard,κάρτας ήχου,κάρτας γραφικών κτλ στο κουτί.Τόσο περίεργο είναι?
chiderboy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Είναι λίγο να ανοίγεις θέμα και να ζητάς να γίνει διαδικασία για το sticker αλλά να μη στο χαλάσουμε Δε το έχει κανείς εκεί κοντά να του το δώσει αν είναι εύκολο;
@topos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Στειλε e-mail στην κατασκευαστρια εταιρια και πες τους πως το αυτοκολλητο που ειχε μεσα η συσκευασια ηταν ελλατωματικο και ξεκολλαγε.Απαιτησε να σου στειλουν αμεσως καινουργιο...
Θοδωρής Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Στειλε e-mail στην κατασκευαστρια εταιρια και πες τους πως το αυτοκολλητο που ειχε μεσα η συσκευασια ηταν ελλατωματικο και ξεκολλαγε.Απαιτησε να σου στειλουν αμεσως καινουργιο... Και αν σου πουν οτι αυτο δεν γινετε πες τους οτι θα κινηθεις δικαστικά!!! ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕ!!!! :mrgreen:
alexisgt Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Λέω κ εγώ θα βγήκε καμιά προσφορά ADSL...:???:
ANEMOS-V Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 porosi... o kathenas me to pono tou.. paidi mou min agxonese tipota de krataei gia panta..se ligous mines tha thes anavathmisis kai ..kainouria autokolita..
nuxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 pangef, πηγαινε σε ενα Πλαισιο ή Multirama, τραβα στους τεχνικους και ρωτα τα παιδια αν τους περισσευει κανενα sticker. Εχουνε με το κιλο.
pangef Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 porosi...o kathenas me to pono tou.. paidi mou min agxonese tipota de krataei gia panta..se ligous mines tha thes anavathmisis kai ..kainouria autokolita.. h olikh anaba8mish 8a ginei entos oligwn hmerwn me ta parakatw Thermaltake VA8000 ARMOR Black Enermax 1000W Galaxy Asus Striker Extreme i680 (S775,DDR2) Intel Core 2 Quad Core Extreme QX6700 (s775/2,66Ghz/2x4MB L2/1066 FSB) Asus 8800 GTX 768 MB HTDP SLI mode Supertalent 2GB (2X1GB) DDR2-800 Western Digital 320GB (7200 Rpm, 16 MB Cache, SATA 2) x2 RAID 0 LG 4166 DVD-RW x2 Microsoft Wireless Desktop Elite Keyboard Windows XP Pro 64 kai an pare3hgh8hka pou egrapsa oti menw nikaia to egrapsa gia na mou steilei pm kanenas pou menei konta na mporw na paw! ante paidia kalhnyxta giati den blepw na erxetai kammia ousiastikh apanthsh. kalh tyxh kai stous aektzhdes shmera. bb.
dterzakis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δεν παίρνεις κάτi σε logitech όσον αφορά πληκρτολόγιο-Mouse....? Είναι καλύτερα πιστεύω. kai an pare3hgh8hka pou egrapsa oti menw nikaia ουξου ρεεεεεεε!!!!!! Κορυδαλλός, για πάντα Προο!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.