A3TeRnuS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Αγορασα προσφατα ενα επιτραπεζιο Sony NS36 DVD Player, αλλα δεν μπορει να παιξει ελληνικα οταν χρησιμοποιω .srt files... Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να παιζει σωστα και οχι βγαζοντας κινεζικους χαρακτηρες; Ν.
Shineboy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 πρέπει να βάλεις firmware που να υποστηρίζει ελληνική γραμματοσειρά όταν παίζεις divx στο dvd απ΄ όσο ξέρω δεν πρέπει να υπάρχει κάτι τέτοιο για το sony δυστυχως
VASILI4445 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Κι εγώ αγόρασα προ ημερών το ns36 και παίζει μια χαρά τα divx και τα xvid με ελληνικούς υποτίτλους σε .srt. Μήπως οι υπότιτλοί σου έχουν σωθεί σε unicode και όχι σε ansi;
A3TeRnuS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Κι εγώ αγόρασα προ ημερών το ns36 και παίζει μια χαρά τα divx και τα xvid μεελληνικούς υποτίτλους σε .srt. Μήπως οι υπότιτλοί σου έχουν σωθεί σε unicode και όχι σε ansi; Πιθανοτατα ναι...Αλλα για δωσε λιγες πληροφοριες παραπανω... Πως μπορω τους Unicode να τους κανω ansi ;!; :| Ν.
sakis4 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Πιθανοτατα ναι...Αλλα για δωσε λιγες πληροφοριες παραπανω...Πως μπορω τους Unicode να τους κανω ansi ;!; :| Ν. Χρησιμοποίησε το subtitle workshop.
kirious Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 το srt file & to avi file εχουν τον ιδιο τιτλο ? αν οχι τοτε για αυτο δεν τους παιζει. Δηλαδη rocky.avi + rocky.srt = ok το συγκεκριμενο υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους χωρις νεο firmware ? αν ναι να το παρουμε ρε παιδια ααα και μεχρι ποια εκδοση dvix υποστηριζει ? και οσο για την μετατροπη απο unicode σε ansi, ακου : ανοιγεις το srt φιλε με σημειωματαριο μετα το σωζεις σε μορφη ansi (προσεξε στο ονομα αρχειου γραφεις τιτλος.srt - στο αποθηεκυση ως "ολα τα αρχεια" και στην κωδικοποιηση "ansi") μετα το ανοιγεις με το subresync και το σωζεις ως .srt και εισαι "οκ" , το αρχειο σου το βλεπουν τωρα ολα τα προγραμματα.
A3TeRnuS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Γραφω ενα δοκιμαστικο DVD να δω τι θα γινει τελικα... Αλλος τροπος να σωζω τους ελληνικουσ υποτιτλους ως .srt και περιεχομενο ANSI αντι Unicode δεν υπαρχει εκτος του Subtitle Workshop; :???: Ν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.