Προς το περιεχόμενο

Asus P5wd2 Premium

tansap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.

εχω το ASUS P5WD2 PREMIUM mobo.

ξερει να μου πει καποιος αν υπαρχει καποια ασυμβατοτητα με μνημες & αν θελετε να μου προτεινεται καποια.

μαλλον θα εχει c2duo 6400 και καποια μελλοντικη υλοποιηση της 8800 (μαλλον gt) οταν βγει

(ο υπολογιστης τωρα στηνεται) ευχαριστω

Δημοσ.
to manual tis mitrikis den leei tpt gia tis mnimes?

i gt poy les mallon einai i gts

ισως .... ναι

αλλα επαναλαμβανω οτι ο υπολογιστης τωρα στηνεται και οτι αργοτερα ισως να υπαρχει καποια '' light'' εκδοση της 8800. δεν εχουμε και τα απειρα χρηματα να σπρωξουμε.

το manual δεν λεει τιποτα για ασυμβατοτητα αλλα επειδη εχω ακουσει φημες γι αυτο ρωταω

Δημοσ.
γεια σας παιδια.

εχω το ASUS P5WD2 PREMIUM mobo.

ξερει να μου πει καποιος αν υπαρχει καποια ασυμβατοτητα με μνημες & αν θελετε να μου προτεινεται καποια.

μαλλον θα εχει c2duo 6400 και καποια μελλοντικη υλοποιηση της 8800 (μαλλον gt) οταν βγει

(ο υπολογιστης τωρα στηνεται) ευχαριστω

Είσαι σίγουρος πως υποστηρίζει Core 2 Duo; Εδώ αναφέρει μόνο P4/Celeron.

Δημοσ.

ρε παιδια εδω:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=152552

λεει οτι παιρνει τους c2duo (με αναβαθμιση του bios)

perimeno apanthseis

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

kanonika den pairnei afoson exei 955X chipset, den eimai idikos sto thema alla ap'oti exo akousei oi mobo pou exoun pano apo 910i chipset me mia anabathmisi tou bios pairnoun c2duo.

me sigxoreite gia to lathos *kanonika pairnei

Δημοσ.

Πάντως στην CPU Support List στο site της Asus για την συγκεκριμένη μητρική δεν περιλαμβάνει τους Core 2 Duo.Ελπίζω να βγάλουν καμιά πιο καινούρια έκδοση του bios που να τους υποστηρίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...