TNT-STM Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Αυτό με το remote ρε φιλαράκι πως γίνεται δηλαδή...? Ετοιμάζομαι να πάρω ένα καινούργιο pc και το παλιό θα το χω και γώ μόνο για "εργάτη", αλλά είχα σκεφτεί να πάρω ένα DATASWITCH για να συνδέω την οθόνη και με τα δύο pc .. Έτσι όπως τα λές γλιτώνουμε το 40ευρω αν κατάλαβα καλά.....
ierosylos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Ok ok, θα σας ενημερωσω για να εχετε 2 pc ανεξαρτητα συνδεδεμενα στο νετ, ενα καλο και ενα κατεβαστηρι 24/24. Τι χρειαζεται περα απο τη συνδεση: Μοdem/router, switch, straight ethernet cables, 2 PCs με καρτες δικτυου. Πως συνδεονται: Συνδεστε το pc1, το pc2, το modem/router απανω στο switch με τα ethernet cables...Tελειωσατε!! Οσο για το Remote Control των WinXp, διαβαστε/ενημερωθειτε σχετικα γιατι δεν εχω τοσο χρονο να τα γραφω. Τρεξτε και τον Network Setup Wizard και στα 2 pc για την κοινοκτημοσυνη φακελων. Οτι κατεβαζετε απο το κατεβαστηρι θα το μεταφερετε στο pc1 μεσω "κοινου" φακελου. Καλωσηρθατε και καλα κατεβασματα!
thanocaster Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Πολύ χοντρικά: Ενεργοποιείς την απομακρυσμένη σύνδεση (sic!) στο κατεβαστήρι και δημιουργείς ένα username με κωδικό με το οποίο θα εισέρχεσαι σε αυτό. Πας στο άλλο pc, στα βοηθήματα>επικοινωνία και βάζεις το username και το pass που έβαλες πριν.
POG Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Den eimai sigouros ala nomizo gia efarmoges opos remote desctop xriazete kai ta 2 PC na exoun karta grafikon afou kai to grafiko peribalon sto proto PC (to katebastiri) to dimiourgei h karta grafikon tou idiou tou PC kai dinei tin ikona meso tou diktiou !!!
TNT-STM Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Ε, τότε δεν αλλάζει και τίποτα...πάνω κάτω το ίδιο θα έκανα και γω...: θα έπαιρνα ένα hub με 5 ports, ένα switch όπως ανάφερες και συ και τα δεδομένα μου θα τα μετέφερα στο καλό pc μέσω δικτύου.. Που η διαφορά ...?
georgeadams Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Τα παραπάνω μυνήματα μεταφέρθηκαν εδώ από αυτό το θέμα.
fits13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Kanena programma poy na mporeis na xeirizesai enan ypologisti mesw internet se alli entelws perioxi h' alli xwra den yparxei? kai an yparxei poio einai afto? dokimasa me to norton pc anywhere 12 kai oso itan oi 2 ypologistes se diktio metaxi toys mesw ads/modem/router doyleve mia xara otan piga na to dokimase se allo spiti mesw adsl sindesis den doyleve mia. exete na proteinete kapoio allo efkolo kai kalo programma gi' afti ti doyleia? an nai poio?
ierosylos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Ε, τότε δεν αλλάζει και τίποτα...πάνω κάτω το ίδιο θα έκανα και γω...: θα έπαιρνα ένα hub με 5 ports, ένα switch όπως ανάφερες και συ και τα δεδομένα μου θα τα μετέφερα στο καλό pc μέσω δικτύου.. Που η διαφορά ...? Που η διαφορα σε σχεση με τι? Εχε υποψη σου οτι hub=switch με το δευτερο να υπερτερει.
TNT-STM Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε μου απλά είπα πως, αγοράζοντας νέο pc, και κρατώντας το παλιό για κατεβαστήρι, θα πάρω επίσης ενα hub για να δώσω net και στο άλλο pc καθώς και ένα DATASWITCH ATEN 2PC 1KEY/MOUS/VGA με το οποίο σε ένα μόνιτορ να μπορώ να συνδέω και τα 2.. Και ρώτησα αν υπήρχε τρόπος να το αποφύγω αυτό μέσω remote που ανάφερες..
thanocaster Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Φυσικά και γίνεται. Αρκεί να είναι συνδεδεμένα τα 2 pc με οποιονδήποτε τρόπο (αφού θα στήσεις lan λοιπόν, μια χαρά μπορείς να χειριστείς το 2ο pc σου από το καινούργιο).
ierosylos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Eιπαμε, το hub και το switch κανουν την ιδια δουλεια. Λες οτι θες να συνδεσεις την οθονη με τα 2 pc, αυτο ειναι μια περιττη κινηση, ο "εργατης" δε χρειαζεται να συνδεθει σε οθονη. Τα 40€ που λες που αναφερονταν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.