dhmak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε geornirv έχω την Viewsonic VG2021m 2 μήνες περίπου (βέβαια την έχω λίγο χρονικό διάστημα) είναι πολύ καλή, για κάποιον που θέλει να έχει μία οθόνη και απλά να κάνει την δουλειά του. Δέν μου έχει παρουσιάσει καμιά 'ιδιοτροπία'
vags Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δυο εχω αλλαξει στην εγγυηση (αλλο μοντελο 2-3 μηνων) & τελικα πηρα αλλη μαρκα
giankyr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 επαναλαμβανω.κανενας ο οποιος ασχολειται επαγγελματικα με εικονα και video δεν εχει viwsonic και μιλαω για τον κανονα. Ο φίλος που άνοιξε το thread μίλησε για επαγγελματική χρήση ρε παλίκαρε?? τέλος επιχειρηματολογώ εναντίων της εν λόγω εταιρείας λόγω της μη ύπαρξης επαγελματικών μοντέλων στις σειρές της.στις μέρες μας ευτυχώς τα πράγματα στο χώρο της τεχνολογίας είναι ρευστα,και ο ανταγωνισμός μεγάλος. To ότι δεν έχει "επαγγελματικά" μοντέλα είναι μείον για μία εταιρία? ΗΜΑΡΤΟΝ.. για photoshop,premiere, και gaming,προτείνω καποια πιο (ασ το πω κι έτσι) ""μουράτη"" απο αποψη ονόματος...και τέλος θεωρώ τα 275 ευρώ πολλά για μια επένδυση σε viewsonic.. ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.... Εδώ έρχεται να κολλήσει το post #2 που παραθέτεις ξεκάθαρα την προσωπική σου άποψη και προτείνεις κάτι πιο "μουράτο" από άποψη ονόματος, ΞΑΝΑΗΜΑΡΤΟΝ! MHN PAREIS VIEWSONIC...pare me ta idia lefta mia lg 19 wide.... Α και κάτι ακόμα, exeis dei εσύ kanena fwtografeio,kapoio arxitektona,akoma kai internet kafe(?),kapoia epixeirhsh pou asxoleitai sovara me video h eikona na douleyei LG???
PATRINOS06 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 ποτέ δεν είπα ότι πηρα τις LG μου για κάποιον απ'τους λόγους παραπάνω,προσωπική μου επιλογή,αν είχα την οικονομική άνεση θα έπαιρνα EIZO η SAMSUNG η NEC, καθαρά και ξεκάθαρα πράγματα...και τέλος 20'' βαση διαφόρων δημοσκοπήσεων δεν παιρνει ο μέσος χρήστης...
giankyr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Βασικά τώρα τελευταία (από το καλοκαίρι και μετά) ο μέσος χρήστης παίρνει από 19'' μέχρι 20,1'' wide.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.