geornirv Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Την έχει κανείς ??? Έχει μόλις 275 ευρώ και είναι 20άρα. Πείτε μου εντυπώσεις.
PATRINOS06 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 MHN PAREIS VIEWSONIC...pare me ta idia lefta mia lg 19 wide....
giankyr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 MHN PAREIS VIEWSONIC...pare me ta idia lefta mia lg 19 wide.... LOL για πες μας και γιατί τέτοια αγάπη για την ViewSonic αν επιτρέπεται!
PATRINOS06 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 gia pollous logous..apo poiothta kataskeyhs,texnika xarakthristika eggyhsh kai fysika to onoma.epishs gia ton idio logo pou esu exeis philips ki egw LG(x2) kai mhn petaxtei kaneis na mou pei oti ola sto idio ergostasio ftiaxnontai kai allazoun ta brand names...palio gnwsto kolpo...to lene kai kati typakia pou poulane rolex sth laikh 10 euro...
dterzakis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Και συγνώμη. από πότε η viewsonic θεωρείτε δευτεροκλασάτη μάρκα; Κατά καιρούς έχει επιδείξει αρκετές νέες τεχνολογίες και ποιοτικά monitor. Από την άλλη η lg (δεν έχω πάρει και δεν ξέρω) είναι μια ταχύτατα αναπτυσόμενη εταιρία που έχει επωφεληθεί αρκετά από καλό marketing και τπτ παραπάνω.
PATRINOS06 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 rhtorikh erwthsh:exeis dei kanena fwtografeio,kapoio arxitektona,akoma kai internet kafe(?),kapoia epixeirhsh pou asxoleitai sovara me video h eikona na douleyei viwsonic??? oso gia thn LG hmoun ap'tous prwtous pou agorasan tis TFT ths,otan ekanan 500 euria prin 3,5 xronia,kai akoma einai antagwnistikh kai poulietai sthn agglia 400 lires.(den xerw poso einai se euro,alla akoma poulietai!) alla to thema mas d einai h lg kai gi'ayto to kovw...
dterzakis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Intermet-cafe ναι, και την μισή σχολή μου. Αρχιτέκτωνα και φωτογράφο έχω δει μόνο με Eizo και Mitsoubishi CRT... Το θέμα δεν είναι να συγκρίνουμε lg και Viewsonic, το θέμα γιατί είσαι τόσο απόλυτος κατά της τελευταίας. Στην τελική ούτε Noname να ήταν η οθόνη!!! Και σε διάφορα review που έχω διαβάσει τα πάνε πολύ καλά.
vags Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Αν εχεις γερα νευρα & γερο στομαχι παρε viewsonic.
PATRINOS06 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Intermet-cafe ναι, και την μισή σχολή μου. Αρχιτέκτωνα και φωτογράφο έχω δει μόνο με Eizo και Mitsoubishi CRT... Το θέμα δεν είναι να συγκρίνουμε lg και Viewsonic, το θέμα γιατί είσαι τόσο απόλυτος κατά της τελευταίας. Στην τελική ούτε Noname να ήταν η οθόνη!!! Και σε διάφορα review που έχω διαβάσει τα πάνε πολύ καλά. den mas eipes ti einai h sxolh sou..to mono pou tous anagnwteizw einai oti oi viewsonic einai fthnoteres oxi kai poly omws...
dterzakis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Οικονομικό Πανεπιστήμειο Αθήνας. Αυτό λέγετε πρωτοπορία.... 22,2", 3840*2400 native ανάλυση! Και εδώ έχουμε βαθμολογία 10/10 στην ποιότητα απεικόνησης. The Viewsonic VP201B is the best LCD monitor we've ever looked at here at the GamePC Labs λέει εδώ. Δεν θέλω να δείξω ότι η viewsonic είναι οι καλύτερες οθόνες αλλά μην λέμε ότι θέλουμε. Επιπλέον το service τους είναι αρκετά καλό χωρίς παράπονα. Αν εχεις γερα νευρα & γερο στομαχι παρε viewsonic. 2 μέρες στο forum, 34 μηνύματα, ατεκμηρίωτη και απόλυτη άποψη... edit:Επί του θέματος: Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει αποσπάσει καλές κριτικές. Το μεγαλύτερο μείον είναι ότι αν και είναι 20" δεν προσφέρει μεγάλη ανάλυση όπως οι άλλες 20".
PATRINOS06 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 επαναλαμβανω.κανενας ο οποιος ασχολειται επαγγελματικα με εικονα και video δεν εχει viwsonic και μιλαω για τον κανονα.για ΟΛΑ τα μοντελα, ΟΛΩΝ των εταιριων θα βρεθουν κάποιοι ειτε αφιλοκερδως είτε όχι να τα υποστηριξουν με διθυραμβους,επίσης πάντα,το ποιος είναι καλυτερος είναι σχετικό,μπορεί καποιο μοντέλο κάποιας εταιρείας να βγει σκάρτο και να κατρακυλησει η δημόσια εικόνα της.προσωπικα,επειδη έχω δουλέψει σε πολλές οθόνες,αρκετές απ'τις οποίες ήταν Viewsonic δεν τις έχω σε πολύ μεγάλη υπόληψη.τέλος επιχειρηματολογώ εναντίων της εν λόγω εταιρείας λόγω της μη ύπαρξης επαγελματικών μοντέλων στις σειρές της.στις μέρες μας ευτυχώς τα πράγματα στο χώρο της τεχνολογίας είναι ρευστα,και ο ανταγωνισμός μεγάλος.για δουλειά γραφείου είναι απλά υπέροχες,για photoshop,premiere, και gaming,προτείνω καποια πιο (ασ το πω κι έτσι) ""μουράτη"" απο αποψη ονόματος...και τέλος θεωρώ τα 275 ευρώ πολλά για μια επένδυση σε viewsonic.. ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.... ΥΓ.και μιας και μιλαμε για σχολές,χωρίς να θελω να σε προσβάλω η να σε υποτιμησω,ειλικρινά,το αντικείμενο της σχολής σου δεν είναι οι υπολογιστές,οπότε δεν λέει κάτι οτι το τμήμα διάλεξε αυτές τισ οθόνες.επειδή όμως το δικό μου τμήμα (Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής) έχει σχέση με υπολογιστές σε πληροφορώ ότι δεν έχουμε viewsonic...
dterzakis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Για την ιστορία και μόνο είμαι Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα πληροφορικής. Αλλά ας βάλουμε μια τελεία , φιλικά πάντα.
vags Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Φιλε dterzakis, 2 μερες στο Forum 34 μυνηματα, 43 χρονων 18 χρονια στην τεχνολογια ως επαγγελμα μεχρι προτινος. Ο σκοπος του μυνηματος μου ηταν να σε προφυλαξω αλλα απο οτι φαινεται εσυ αντεχεις προχωρα λοιπον & μην ξεχνας οτι πληρωνεις παιρνεις, νομος απαραβατος. Υστερογραφο η δυσφημηση ειναι ποινικο αδικημα.
PATRINOS06 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Φιλε dterzakis, 2 μερες στο Forum 34 μυνηματα, 43 χρονων 18 χρονια στην τεχνολογια ως επαγγελμα μεχρι προτινος. Ο σκοπος του μυνηματος μου ηταν να σε προφυλαξω αλλα απο οτι φαινεται εσυ αντεχεις προχωρα λοιπον & μην ξεχνας οτι πληρωνεις παιρνεις, νομος απαραβατος. Υστερογραφο η δυσφημηση ειναι ποινικο αδικημα. to kaneis ligaki liana se parakalw??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.