Προς το περιεχόμενο

πιστωτική κάρτα

anesperos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να παρω υπολογιστη απο το πλαισιο και θελω να το παρω με 12 ατοκες δοσεις.

Για να γινει αυτο πρεπει να εχω πιστωτικη καρτα ειτε μαστερκαρντ ειτε βισα.

επειδη δεν εχω και επειδη ειμαι φοιτητης τηλεφωνησα σε μια τραπεζα και μου ειπε η υπαλληλος οτι εχει συνδρομη τον χρονο 30 ευρο και επισης εχει επιτοκιο 15,5.

Και η ερωτηση ειναι η εξης. Αν παρω με 12 ατοκες δοσεις θα πρεπει να πληρωνω το επιτοκιο της τραπεζας??

Ξερει κανεις...?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν είναι άτοκες δόσεις από το μαγαζί δε θα πληρώσεις το επιτόκιο της τράπεζας.

Δεν είμαι σίγουρος αλλά αν καθυστερήσεις να πληρώσεις μια δόση τότε θα πληρώσεις και επιτόκιο. Απ' ότι θυμάμαι...

Δημοσ.

Αν η κάρτα σου είναι δεκτή από το πλαίσιο για άτοκες δόσεις, τότε δεν θα έχεις τόκο, παραμόνο αν καθυστερήσεις κάποια δόση. Όπως είπε ο mindtrapper.

Δημοσ.

Με μία μικρή επιφύλαξη, να πω το εξής:

Έχω την εντύπωση ότι η τράπεζα, στην περίπτωση που καθυστερήσεις τη δόση, τοκίζει το σύνολο του ποσού και όχι το υπόλοιπο που δεν έχει πληρωθεί.

Δηλαδή, αν αγοράσεις ένα laptop των 1.200 Ευρώ σε 12 δόσεις των 100 Ευρώ, και έχεις πληρώσει 11 δόσεις και καθυστερήσεις την τελευταία, ο τόκος μπαίνει στα 1.200 Ευρώ και όχι στα 100 που απομένουν για να το ξοφλήσεις.

Ρώτα το στην τράπεζα, γιατί δεν έχω καθυστερήσει ποτέ δόση αλλά έτσι μου έλεγε ένας φίλος.

Δημοσ.
θέλω να παρω υπολογιστη απο το πλαισιο και θελω να το παρω με 12 ατοκες δοσεις.

Για να γινει αυτο πρεπει να εχω πιστωτικη καρτα ειτε μαστερκαρντ ειτε βισα.

επειδη δεν εχω και επειδη ειμαι φοιτητης τηλεφωνησα σε μια τραπεζα και μου ειπε η υπαλληλος οτι εχει συνδρομη τον χρονο 30 ευρο και επισης εχει επιτοκιο 15,5.

Και η ερωτηση ειναι η εξης. Αν παρω με 12 ατοκες δοσεις θα πρεπει να πληρωνω το επιτοκιο της τραπεζας??

Ξερει κανεις...?

Ευχαριστώ!

Πήγες στο Πλαίσιο και ρώτησες να δεις τι ευκολίες μπορούν να σου κάνουν; Ρώτησες αν μπορούν να σε διευκολύνουν με διαφορετικό τρόπο; Για παράδειγμα -το σύστημα του Κωτσόβολου- βάζεις δόσεις και τις πληρώνεις στο κατάστημα!

Πιστωτική κάρτα σου βγάζουν αυτομάτως στο κατάστημα και δεν χρειάζεται να πας στην τράπεζα για την έκδοσή της, εκτός αν από κει σε στείλουν στην τράπεζα. Οι δόσεις είναι αυτές που σου ορίζουν στο κατάστημα και δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω. Τώρα αν κάνεις χρήση της κάρτας για διάφορες αγορές θα πληρώνεις και τις δόσεις για αυτές. Αν καθυστερήσεις δόση τότε στον επόμενο λογαριασμό θα πληρώσεις κατιτίς παραπάνω σε τόκους για την καθυστέρηση.

Καλύτερα θα'ναι να ψάξεις έναν διαφορετικό τρόπο αγοράς... Μακριά από πιστωτικές!

Δημοσ.

Ως φοιτητής, δικαιούσε πιστωτική κάρτα χωρίς συνδρομή εφόρου ζωής αρκεί να την βγάλεις όσο σπουδάζεις.

Εγώ τη δική μου την έβγαλα στην Eurobank. Αγκάθι είναι το υψηλό επιτόκιο αλλά από τη στιγμή που πληρώνεις στην ώρα σου τότε δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αν γενικά πάντως δεν είσαι πολύ συνεπής σε αυτά τα ζητήματα, τότε απέφυγε τις πιστωτικές όπως ο διάολος το λιβάνι. Αν είσαι συνεπής είναι μεγάλη διευκόλυνση.

Δημοσ.

Μπορείς να συνδέσεις την κάρτα με τον τραπεζικό λογαριασμό και να εξοφλείται αυτόματα. Έτσι ούτε κατά λάθος δε θα πληρώσεις τόκο.

Εγώ χρησιμοποιώ πιστωτική τα τελευταία 6 χρόνια και δεν έχω πληρώσει ούτε δεκάρα τσακιστή για τόκο.

Δημοσ.

Εγω παντως δεν εχω βγαλει ακομα πιστωτικη και δεν πιστευω στο αμεσο μελλον να κανω κινηση.2 πραγματα που εχω αγορασει στην ζωη μου για τα οποια χρειαζομουν χρηματα και δεν ειχα εβγαλα καταναλωτικο δανειο και πληρωνα καθε μηνα την δοση μεσω τραπεζης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...