Προς το περιεχόμενο

Πειρατεία, ναι η όχι?

Socratis_g

Τι απαντάμε στην πειρατεία σύντροφοι Insomniaxxx?  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τι απαντάμε στην πειρατεία σύντροφοι Insomniaxxx?

• NAI!!!
      265
    • OXI!!!
      33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά που μόλις μας έγραψες εδώ, τα έχεις πει και στα παιδιά σου, την ώρα που κάθεστε ας πούμε στο σαλόνι και τους μιλάς για τη ζωή;

Του έχεις πει να κλέβουν και να είναι λαμόγια, γιατί μπορεί ο περιπτεράς να σε έχει κλέψει εσένα στα ρέστα;

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
επρεπε να ειχε επιλογη και ναι και οχι

σωστός

μαζι σου

Δημοσ.
Αυτά που μόλις μας έγραψες εδώ, τα έχεις πει και στα παιδιά σου, την ώρα που κάθεστε ας πούμε στο σαλόνι και τους μιλάς για τη ζωή; Του έχεις πει να κλέβουν και να είναι λαμόγια, γιατί μπορεί ο περιπτεράς να σε έχει κλέψει εσένα στα ρέστα;

Στα παιδιά μου λεω οτι κάποιοι ειναι λαμόγια εκ γενετής και καθημερινά ξεκινούν να κλεβουν τον κοσμάκη μολις πιουνε το εσπρεσσάκι τους, μετα το μεσημεράκι περνάνε απο την εκκλησία κι αναβουν το κεράκι τους ως θεοσεβούμενοι, και τέλος το βραδάκι ισως να μπουκάρουν στα fora και να ηθικολογούν ξεχνόντας οσα εγκλήματα διέπραξαν το πρωι κατα της ανθρωπότητας ολόκληρης.

Επίσης τους λέω πως οταν θα πάνε φαντάροι να ξέρουν πως δεν εχω βίσμα για να τους μετατάξω στις "μοδίστρες" αλλα οι περισσότεροι απο τους φίλους τους εχουν ήδη απλώσει τα πλοκάμια και τις γλώσσες γιατι οι πατεράδες τους τρωγοπίνουν στα barbeques με Γενικούς Γραμματείς και Φαρισαίους.... Γι'αυτο να μη στεναχωρηθούν που θα αφήσουν 1+ χρόνο το επάγγελμά τους ή την ζωή τους ενω τα κολλητάρια θα τρώνε ζεστό φαι μαμας κάθε σαββατοκύριακο και φυσικά εχοντας την ψυχική και σωματική ηρεμία θα δικτυώνονται καθημερινά εντός και εκτός στρατοπέδου για να πετύχουν οτι και ο μπαμπάς. Τα δικά μου τα παιδια αφου τελειώσουν το στρατό και με ξεζουμίσουν οικονομικά, θα φύγουν καπάκι για δουλειά σε delivery γιατι τα χρέη θα εχουν φτάσει στο ταβάνι.

Ακόμα τους έχω πει να προσέχουν οταν οδηγάνε γιατι αν πίνουν και το στουκάρουν πουθενά θα σκοτωθούν γιατι εγω το πολυ πολυ να τους αγοράσω κουβά μεταχειρισμένο 10ετίας με παθητική ασφάλεια τενεκεδόκουτου. Οπως δηλαδη το smart και το audiTT, τι να λέμε... Αλλα κι αν δεν σκοτωθούν και δεν σκοτώσουν σίγουρα θα τους πάνε μέσα. Γι'αυτο να μην ακούνε τον φίλο τους τον "ταδε" που απο την πολλη μαγκιά και τα ξύδια εχει καταφέρει να πέσει πάνω σε περίπτερο αλλα ουτε μηνυση δεν τους εκαναν γιατι ο μπαμπάς ειναι προσωπικός δικηγόρος διευθυντή ναυτιλιακής εταιρίας. Προσθέτω πως ουτε αυτόφωρο πέρασαν περιέργως , αλλα τη Δευτέρα πηγαν ολοι μαζι μια χαρούμενη οικογένεια στο ΣΠΙΤΙ του Αστ. Διευθυντη για να συμπληρώσουν τα τυπικά και να.. τα βρούνε (οικονομικά) με τον περιπτερα!

Επίσης συνοπτικά τους εχω εξηγήσει οτι ολοι ειμαστε ίσοι σ'αυτη τη χώρα και σ'αυτη τη ζωή, αλλα κάποιοι ειναι ΠΙΟ ΙΣΟΙ απο τους άλλους.... Σε κάλυψα ελπίζω.

Δημοσ.

Μάλιστα.

Όχι πως δεν γίνονται αυτά που περιγράφεις.

Απλά υπάρχει μία διαφορά ανάμεσα στο να υποψιάζει κανείς τα παιδιά του και στο να τα τρομοκρατεί για τον κόσμο γύρω.

Εσύ ξέρεις καλύτερα.

Δημοσ.
Μάλιστα.

Όχι πως δεν γίνονται αυτά που περιγράφεις. Απλά υπάρχει μία διαφορά ανάμεσα στο να υποψιάζει κανείς τα παιδιά του και στο να τα τρομοκρατεί για τον κόσμο γύρω. Εσύ ξέρεις καλύτερα.

Τα περιστατικά ειναι πραγματικά απο την περιοχή της Γλυφάδας. Δεν χρειάστηκε να φτιάξω μια ιστορία, ηρθαν τα γεγονότα σε μένα.

Ωστόσο,

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, θα χαρούμε να ξαναψωνίσετε στο κατάστημά μας.

Δημοσ.

Δεν είπα ότι δεν είναι αληθινά τα περιστατικά.

Είπα ότι είναι άλλο να κάνεις τα παιδιά σου υποψιασμένα, και άλλο να τα τρομοκρατείς.

Το να λες σε κάποιον ότι ο κόσμος είναι σκέτη ζούγκλα, θα τον κάνει να φερθεί αναλόγως. Πέρα από το γεγονός ότι θα τον πανικοβάλλει.

Το "εσύ ξέρεις καλύτερα", σημαίνει ότι δικά σου είναι τα παιδιά οπότε εσύ και μόνο αποφασίζεις.

Δημοσ.

το πάμε πολυ φιλοσοφικά τώρα το ζήτημα...

ποιος ισχυρίζεται ότι υπάρχουν περισσότεροι μ@λ@κες ΒΠ πλουσιοι, από ότι φτωχοί?

επειδή ο άλλος έχει audi, είναι άμεσα πιο επικινδυνος από ότι εγώ?

Ή επειδή με βολεύει να το λέω μήπως κ να το διατυμπανίζω?

Φαντάζομαι ότι αν -χτύπα ξύλο-, ήσουν εσύ στη θέση του οδηγού του αμαξιού που στούκαρε στο περίπτερο,ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ χρηματα,θα έκανες ακριβώς το ίδιο!

και ακόμα ακόμα,αν στην σημερινή σου οικονομική κατασταση,η ασφαλιστική σου , προτιμούσε να πληρώσει χωρίς να συρθεί στα δικαστήρια και εκείνη κ εσύ, ΠΑΛΙ θα προτιμούσες το ίδιο...

Αν είναι έτσι,τότε μιλάμε για την ίδια ηθική!

Δημοσ.

Ναι σε κατάλαβα τι εννοεις και σου εξηγώ οτι τα γεγονότα μου μεταφέρθηκαν απο τα ιδια τα παιδιά ως κατορθώματα φίλων & γνωστών: "Να τι καταφέρνει κάποιος οταν εχει βίσματα" , "Ετσι ειναι το σωστό κι οχι ολη τη ζωή μαλ... δίκαιος και νόμιμος" κτλ κτλ. Ενα παιδι βλέπει και καταλαβαίνει περισσότερα απο οσα του λέμε και δυστυχως δεν κρύβονται αυτα που γράφω παραπάνω, οσο κι αν θα ηθελα να τους ωραιοποιήσω την πραγματικότητα. Βλέποντας αυτα, κατεβάζουν μουσική και παιχνίδια που δεν μπορω να τους αγοράσω. Να τους απαγορεύσω να παιζουν ή να πουλήσω το νεφρό μου να τους αγοράσω το NFS; Υπάρχει και το υπόγειο βέβαια, σκέφτηκα να τα κλειδώσω κανα μήνα να μάθουν τα βρωμόπαιδια που νομίζουν οτι ολα τα παιδιά πρέπει να παίζουν παιχνίδια και να ακούνε μουσική... Μονο απο μια class και πάνω επιτρέπονται οι διασκεδάσεις , αφου μπορουν να τις πληρώνουν κιολας... η πλέμπα μπορει να βλέπει μονο Αρναούτογλου!

Κι ας μην γράψει κανεις οτι μ'αυτη τη λογική θα κλέψουν αυτοκίνητο και τράπεζα γιατι με την αντιγραφή δεν χάνεται το πρωτότυπο δηλ. κανεις δεν χάνει την ιδιοκτησία του κατεβάζοντας μια ταινία, μονο οτι κάποιος ανθρωπος απολαμβάνει το προιον χωρις να το ΚΑΤΕΧΕΙ (βλ. καπιταλισμός) , οπως πριν 20-30 χρόνια ανεβαίναμε στις ταράτσες για να δούμε μπάλα στο διπλανό γήπεδο.

@andreaslam: μα δεν διαφωνω μαζι σου καθόλου, πλεον ολοι τα ιδια θα κάναμε αν μπορούσαμε! Στη χώρα αυτη που ζούμε για να μπορούσα να κάνω κι εγω χωρις τυψεις οτι περιγράφω πρεπει να ειχα γουρουνοποιηθεί εντελώς αφου θα επρεπε να ερπομαι και να γλύφω τη μισή Ελλάδα και να κλέβω την αλλη μισή. Μετα θα μιλούσα και για ηθική εκπτωση που εμφανίζεται με την αντιγραφή ενος κ**οπαίχνιδου διάρκειας 5 ωρών. Απλως διαπιστώνω την πραγματικότητα και επειδη ειναι τόσο αυτονόητη , απορώ πως μας φαίνεται τόσο τρομερή η πειρατεια που (ισως) ενοχλεί εμμεσα κάποιους προγραμματιστές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά κι οχι κάτι αλλα καθημερινά εγκλήματα που ενοχλούν τον ανθρωπο δίπλα μας που (υποτίθεται) οτι τον νοιαζόμαστε περισσότερο ή απλως τον χρειαζόμαστε για να αγοράσει απο το μαγαζί μας ή να του πάρουμε φόρους. Απορία ειναι , οχι διαμαρτυρία...

επειδή ο άλλος έχει audi, είναι άμεσα πιο επικινδυνος από ότι εγώ?

Αν το πρόσεχα αυτο δεν θα σου απαντούσα καθόλου γιατι η απάντηση σου ηταν εκ του προχειρου. Παντως αν θελεις ξαναδιάβασε τι εγραψα, σου δίνω κι ενα tip: γράφω για Παθητική Ασφάλεια οχι για μαλ... στον εγκέφαλο.

Δημοσ.
Ναι στην πειρατεια γιατι ειμαι Ελληνας.:shock: :rolleyes: :mrgreen:

Συγχαρητήρια! Σε λίγο που θα μας χώσει η Microsoft το DRM up ours να δω τι θα λέτε...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν και ψήφισα ναι λόγο downloadings και λοιπά τα περισσότερα cd που έχω είναι αυθεντικά για τον λόγο ότι δεν είναι πανάκριβα επειδή είναι πανάρχαια γατί αν πας να βρείς ένα cd τώρα των The Sugarhill Gang δεν νομίζω να το βρείς παραπάνω από 6-7 ευρώ αν το βρε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...