Προς το περιεχόμενο

TV turner για laptop

alex2539

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Alex πες μας εντυπώσεις για το Lifeview αν το πάρεις, γιατί κι εγώ το σκέφτομαι. Επίσης από ό,τι είδα σε e-shop, msystems κ.α. που εμπορεύονται το tuner δεν ξεκαθαρίζουν αν συνοδεύεται από remote control και επίσης αν διαθέτει FM tuner. Και τα δύο χαρακτηριστικά είναι optional σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Στις περισσότερες καρτούλες tv της αγοράς απαιτείται να έχεις line in στην κάρτα γραφικών έτσι ώστε να "δίνουν" απο εκεί τον ήχο.Κατι τέτοιο όμως είναι δύσκολο αφού τα περισσότερα laptop δεν εχουν line in.Ψάχνω και εγώ μια τέτοια καρτούλα αλλά προβληματίζομαι γι'αυτο το θέμα.Ελπίζω αυτές οι pcmcia να μην απαιτούν σύνδεση με line in για να σου δώσουν ήχο.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το θέμα ας δώσει τα φώτα του.

Αυτό είναι αναλογο με τον κατασκευαστη της καρτας τηλεορασης , εξαλλου πλεων τα φορητα που ΔΕΝ εχουν line in πλεων ειναι ελαχιστα

Στις περισσότερες καρτούλες tv της αγοράς απαιτείται να έχεις line in στην κάρτα γραφικών έτσι ώστε να "δίνουν" απο εκεί τον ήχο.Κατι τέτοιο όμως είναι δύσκολο αφού τα περισσότερα laptop δεν εχουν line in.Ψάχνω και εγώ μια τέτοια καρτούλα αλλά προβληματίζομαι γι'αυτο το θέμα.Ελπίζω αυτές οι pcmcia να μην απαιτούν σύνδεση με line in για να σου δώσουν ήχο.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το θέμα ας δώσει τα φώτα του.

line in stin karta ixou oxi grafikon:P.den egine hdmi akoma.

Εγώ έχω εδώ και 6 μήνες το PCTV 310e της Pinnacle που έχει δέκτη για αναλογική, ψηφιακή τηλεόραση και ραδιόφωνο και συνδέεται μέσω usb.

Για μένα είναι άψογο και μπορείς να το βρεις 83 ευρώ στο πλαίσιο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
παιδια τελικα πηρα το lifeview DVB trio cardbus.Αν θελει καποιος να ρωτησει κατι σχετικα με αυτο, ας με ρωτησει

Πες μας εντυπώσεις Alex.

1) Ποιότητα εικόνας, ευαισθησία στη λήψη.

2) Με τη δορυφορική πως τα πηγαίνει?

3) Έχει δέκτη FM;

4) Σου έδινε Remote Control?

5) Εντυπώσεις από συνοδευτικό software.

Πες μας εντυπώσεις Alex.

1) Ποιότητα εικόνας, ευαισθησία στη λήψη.

2) Με τη δορυφορική πως τα πηγαίνει?

3) Έχει δέκτη FM;

4) Σου έδινε Remote Control?

5) Εντυπώσεις από συνοδευτικό software.

1)H ποιοτητα της εικονας ειναι πολυ καλη

2)Για να πιασεις δορυφορικα καναλια χρειαζεσαι και δορυφορικη κεραια την οποια εγω δεν διαθετω.Το πακετο περιλαμβανει μια μικρη κεραια η οποια ειναι για τη ληψη ψηφιακων καναλιων (μαλλον για πεταμα ειναι).Μεχρι στιγμης δεν εχω καταφερει να πιασω κανενα ψηφιακο καναλι αλλα δεν ξερω μηπως χρειαζεται και προσθετο εξοπλισμο.

3)Ναι!!!

4)Περιλαμβανεται στο πακετο

5)Το software μου φανηκε παρα πολυ καλο.Εχει οτι μπορει να χρειαστεις!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...