papadakn Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μετά το Wow θα ήθελα να παίξω και κάποιο άλλο Massive Multi RPG. Έχω ακούσει καλά λόγια για το Guild Wars αλλά θα ήθελα απο κάποιον που το έχει παίξει να μου εξηγήσει τη φιλοσοφία του και τα σημεία που διαφέρει απο το WoW. Ψάχνω για ένα παιχνίδι που θα μπορώ να παίζω χαλαρά, όποτε έχω ελευθερο χρόνο, χωρίς το άγχος το levelling και στο οποίο θα ευχαριστιέμαι χωρίς να πρέπει να "καίγομαι" άπειρες ώρες σε οργισμένα raids. Αν πάρω το Nightfall θα μπορώ να παίξω κανονικά ή πρέπει να αγοράσω και τα προηγούμενα? Κανάς trial acoount να δοκιμάσω το παιχνίδι δεν υπάρχει? Ευχαριστώ Νίκος
chek2fire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 για trial account μπορεις να παρεις το pc master του προηγουμενου μηνα(αν το βρεις πουθενα)που εχει 15μερες η 10 ωρες trial account για nightfall τωρα για το game αν θελεις να ασχοληθεια καλο ειναι να παρεις η το nightfall αφου εχει φοβερο story και πανεμορφα γραφικα στο gw αν θελεις να παιζεις χαλαρα μεινε στο pve κομματι του και μεινε μακρια απο το pvp γιατι αμα ασχοληθεις θα φας μεγαλο κολημα μπορει να το πεις και πορωση και ιδιως αν βρεις καμια καλη παρεα που να κατεβαινετε μαζι σε αγωνες
papadakn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Το Pve είναι αντίστοιχο του WoW με quests που σου δίνουν xp? Το max lvl ποίο είναι?
chek2fire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 το pve κομματι ειναι με quest αλλα υπαρχει και ενα story που ακολουθεις την πορεια του μεχρι να τελειωσει τυπικα το game ολοκληρωνοντας την ιστορια του για το lvl φτανεις μεχρι 20 αλλα τα lvl στο gw δεν εχουν καμια αξια και ο λογος ειναι για να υπαρχει καποια ισοροπια στο pvp κομματι του γενικα ειναι παιχνιδι ικανοτητας γιαυτο δεν υπαρχει εντονο lvling που υπαρχει στα αλλα mmorpg
chill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε μου αν προέρχεσαι από τον κόσμο του Azeroth θα φας μεγάλη ξενέρα στο GW. Στο λέω γιατί και εγώ το αγόρασα μετά το wow αλλά μάπα το καρπούζι αν θεωρείς το περιβάλλον του wow ως κορυφή.
papadakn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε μου αν προέρχεσαι από τον κόσμο του Azeroth θα φας μεγάλη ξενέρα στο GW. Στο λέω γιατί και εγώ το αγόρασα μετά το wow αλλά μάπα το καρπούζι αν θεωρείς το περιβάλλον του wow ως κορυφή. Το περιβάλλον του wow έιναι όντως καορυφή. Απλά θα ήθελα να δώ και κάτι άλλο. Επειδη είμαι στο εξωτερικό και δεν έχω πρόσβαση σε περιοδικά, υπάρχει περίπτωση κάποιο μέλος που πήρε το pc-master του περασμένου μήνα και δεν θέλει να χρησιμοποιήσει το trial?
chek2fire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 για μενα το αν σου αρεσει ειναι καθαρα θεμα γουστου δλδ αν σου αρεσει το ανελεητο lvl farming να καιγεσαι με τις ωρες για να ανεβασεις lvl τοτε αστο αν σου αρεσει να δεις ενα story,ομορφα γραφικα αλλα και στο τελος να μαθεις να παιζεις το πιο καλο pvp συστημα που υπαρχει σε game αυτη την στιγμη τοτε ειναι το game που θελεις
papadakn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 για μενα το αν σου αρεσει ειναι καθαρα θεμα γουστουδλδ αν σου αρεσει το ανελεητο lvl farming να καιγεσαι με τις ωρες για να ανεβασεις lvl τοτε αστο Αυτό ακριβώς με έχει χαλάσει στο wow. Το μόνιμο άγχος να πάρω lvl και να φτάσω το 60. Νομίζω ότι θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.
chill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Στείλε μου ένα p.m μαν να σου δώσω τον κωδικό μου από το P.C. Master του προηγούμενου μήνα μιας και εμένα το συγκεκριμένο trial με αφήνει παντελώς αδιάφορο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.