jodi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δυστηχως σημερα βρεθηκα αντιμετωπος με μια οχι και τοσο ευχαριστη εκπληξη, το kaspersky εντοπισε το ¨κλειδι¨ του ως blacklisted. Δοκιμασα και καποια εφεδρικα που ειχα και το αποτελεσμα ηταν ακριβωςτο ιδιο. Θα ηθελα να παρακαλεσω οσους χρηστες κανουν χρηση του Kaspersky Internet Security 2006 6.0.1.411 να ποσταρουν αν αντιμετωπισαν κατι αντιστοιχο. Οπως καταλαβαινετε αμεση συνεπεια του παροντος προβληματος ειναι η μη δυνατοτητα για update για virus definitions. Γνωριζει κανεις αν μπορω να περασω απο εδω και περα τα updates "χειροκινητα". Εαν τιποτα δεν παει καλα λεω να εγκαταστησω McAfee VirusScan Enterprise 8.5i. Ποια ειναι η γνωμη σας? (Παντως εχω ξενερωσει παρα πολυ με την τροπη του ολου θεματος!!!)
Dark-Shadow Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 jodi ypomoni prepei na kanoume tora tpt allo ola ta keys peiratika mpikane stin blacklist alla opos ena post enos filou mou oti anigei kleidonei kai oti kleidonei ksekleidonei!!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Να το αγορασετε αυθεντικο μηπως ; ή να διαβασετε τους κανονες ;
titis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δυστηχως σημερα βρεθηκα αντιμετωπος με μια οχι και τοσο ευχαριστη εκπληξη, το kaspersky εντοπισε το ¨κλειδι¨ του ως blacklisted. Δοκιμασα και καποια εφεδρικα που ειχα και το αποτελεσμα ηταν ακριβωςτο ιδιο. Θα ηθελα να παρακαλεσω οσους χρηστες κανουν χρηση του Kaspersky Internet Security 2006 6.0.1.411 να ποσταρουν αν αντιμετωπισαν κατι αντιστοιχο. Οπως καταλαβαινετε αμεση συνεπεια του παροντος προβληματος ειναι η μη δυνατοτητα για update για virus definitions. Γνωριζει κανεις αν μπορω να περασω απο εδω και περα τα updates "χειροκινητα". Εαν τιποτα δεν παει καλα λεω να εγκαταστησω McAfee VirusScan Enterprise 8.5i. Ποια ειναι η γνωμη σας? (Παντως εχω ξενερωσει παρα πολυ με την τροπη του ολου θεματος!!!) Κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα εδώ και μερικές μέρες.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 και εγώ το ίδιο σήμερα μου το έκανε αλλά δεν επιτρέπετε να δημοσιεύουμε crack :wink:
GRECTORAS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 την πατήσαμε για την ώρα και το antivirus 6.0 τα ίδια.να μην ψάξω δλδ για άλλα key ή άλλη έκδοση?γμ την ......
Socratis_g Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Παλικάρια όσοι είχαμε παράνομο το kaspersky φάγαμε πόρτα. Εβαλα το nod32 και βλέπουμε....
GRECTORAS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 δεν τ αλλάζω με τπτ,σε 2-3 μέρες θα παίζουν νέα keys κ.ο.κ
GiannisMetal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 παιδιά αδικείτε τους εαυτούς σας ψάχνοντας μανιασμένα για cracks, την ώρα που υπάρχουν αξιόπιστες free λύσεις... Active virus shield, antivir, avast, bitdefender και είσαι οκ...(αρκεί να είσαι προσεκτικός στο browsing Και στο άνοιγμα των mail)
lalanis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 παιδιά αδικείτε τους εαυτούς σας ψάχνοντας μανιασμένα για cracks, την ώρα που υπάρχουν αξιόπιστες free λύσεις...Active virus shield, antivir, avast, bitdefender και είσαι οκ...(αρκεί να είσαι προσεκτικός στο browsing Και στο άνοιγμα των mail) Κατεβάστε το active virus shield...
gjhellas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 paidia egw exw to otenet security kit kai eimai apolyta eyxaristhmenos-mh to groysoyzeyw... basika kai mcafee kai norton kai kaspersky exw balei genika kata periodoys sto pc moy alla den emeina apo kanena eyxaristhmenos-eite moy zalizan ta @@ me tis erwthseis eite de me prostateyan.protash moy,kapoio tetoio kit poy exoyn kapoia paketa dsl.w nai!!! leei...
sa3rdna Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 εμένα ρε παιδιά γιατί δουλεύει ακόμα ο ρώσος? και τον έκανα και update τώρα. μάλλον το κλειδάκι μου δεν το εντόπισαν ακόμα!!!
apaixtos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 kai se mena simera evgale to idio minima...evala nod 32 kai vlepoume...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.