sarpijk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπον θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα παραξενο προβλημα που αντιμετωπιζω.Ενω το pc δουλευει κανονικα και το εχω ολη μερα online να κατεβαζει, μολις παω να ακουσω κανα τραγουδi με το winamp ενω αρχιζει να παιζει μια χαρα, μετα απο λιγο τσουπ! ο υπολογιστης κλεινει. Το ιδιο γινεται και οταν βλεπω βιντεο με τov WPM. H πλακα βεβαια ειναι οτι οταν κανω τα ιδια ακριβως πραματα (Mp3 ή video) χρησιμοποιωντας τον VLC player τοτε δεν εχω επιπλοκες. Το pc ειναι ενας Athlon 1400 με 256 mb ram και win xp service pack 2. επισημαινω οτι εχω ηδη κανει install audio kai video codecs απο την αρχη. format δεν ειναι πανω απο βδομαδα που εκανα και εχω βαλει μονο τα απαραιτητα πογραμματα. Ξερω οτι εχω λιγη μνημη αλλα απο την αλλη δε πιστευω οτι ειναι φυσιολογικο αυτο που συμβαινει.
GiannisMetal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Τα πράγματα είναι απλά. Δεν χρησιμοποιείς αυτα τα 2 μέχρι να βρεθεί λύση!! Εγώ έχω πάψει τον wmp... Κατέβασε τον GOM player και το Media player classic Free, πολύ καλά και θα σε καλύψουν απόλυτα. Μετά θα ξεχασεις ότι υπαρχει wmp(δεν μιλάω για το winamp γιατί μ'αρέσει πολύ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.