Προς το περιεχόμενο

Μακριά από το Pixmania e-shop!!!!

topdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 22-8 αγόρασα από το site τους, to Cooler Master X-Craft RX-3SB 2.0 eSATA/USB 3.5 External Hard Disk Black Case, για να το τοποθετήσω ένα σκληρό δίσκο μου, στο eSATA port από το mobo μου.

Ενώ τους έσκασα 47€ για το case και αλλα 15€ για το delivery (πανάκριβο), πήρα συμβόλαιο εγγυημένης αγοράς (4€), που σου δίνει την δυνατότητα, σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος, να πάρεις ένα κουπόνι και να αγοράσεις οτιδήποτε άλλο στην ίδια αξια.

Τελοσπάντων να μην τα πολυλογώ, το X-Craft μου χάλασε μέσα σε 2 εβδομάδες περίπου και από τότε που το έστειλα έως τώρα δεν πήρα τίποτα πίσω. Το μονο που έγινε, είναι ότι μου είπαν προχτές ότι θα αργήσει να έρθει σε μαύρο χρώμα, χωρίς βεβαια να μου πουν ότι υπάρχει διαθέσιμο σε ασημι (το διαπίστωσα μονος μου). Οποτε μου πρότειναν, να μου δώσουν το κουπόνι ώστε να παραγγείλω το ίδιο αλλα σε ασημι, γιατί οι ίδιοι δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτόματα, αλλα έπρεπε να το ξαναπαραγγείλω ο ίδιος, ότι νάνε δηλαδή.

Τελικά φτάσαμε στο σημείο, να μου έχουν στείλει το κωδικό-κουπόνι (μετά απο 2 μέρες) και ενώ παώ να το παραγγείλω, βλέπω ότι δεν μου καλύπτουν τα έξοδα αποστολής (15€). Εδώ ξέχασα να αναφέρω ότι εγώ από εδώ, πλήρωσα 13€ για να ξαναπάει σε αυτούς.

Τελικά έπειτα από επικοινωνία, η υπάλληλος μου είπε ότι έτσι είναι η πολιτική της εταιρίας και ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, εκτός από το να ξαναρωτήσει τον υπεύθυνο αν μπορεί να μου καλύψει τα έξοδα και μάλιστα είχε το θράσος, να μου πει ότι στο τάδε σημείο του site λέει ότι τα έξοδα δεν καλύπτονται.

Ο μονος λόγος που παράγγειλα από αυτούς είναι ότι δεν έβρισκα αλλου HD Case με eSATA+USB2.0 πάνω και συγκεκριμένα το Cooler Master, αν ήξερα ότι θα έτρωγα τόση ταλαιπωρία, να μου έλειπε το βύσσινο, μα τι λέω, ακόμα δεν ξεμπέρδεψα.

Δημοσ.

Βλέποντας και ότι έχει γίνει επεξεργασία από τον Hal και τον σχολιασμό της εγώ έχω να πω ότι μου φαίνεται πολύ απότομο το μύνημα σου...

Εφόσον επέλεξες κατάστημα από το εξωτερικό έπρεπε να είσαι έτοιμος σε περίπτωση προβλήματος να αντιμετωπίσεις πολλά έξοδα μεταφοράς.

Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω πιο είναι το θρασος τους απέναντι σου... Εφόσον έκανες μια αγορά συμφωνείς σε κάποιους όρους. Όποιοι και αν είναι αυτοί...

Και επίσης για το χρώμα το βρίσκω λογικό αφού και να στο άλλαζαν και να έχει τα ίδια χρήματα με το ασημί θα είχαν πρόβλημα με την αποθήκη τους... Επίσης νομίζω ότι αν περίμενες το μαύρο δεν θα πλήρωνες νεα έξοδα αποστολής...

Και τέλος το πρόβλημα σου (και όχι του καταστήματος επιμένω) είναι μεμονωμένη περίπτωση και δεν ακούμε συχνά προβλήματα από αυτό το κατάστημα... Οπότε βρίσκω τον τίτλο πολύ παραπλανητικό... Εμένα αν μου συνέβαινε αυτό θα κατηγορούσα τον εαυτό μου και την γκαντεμια του και όχι το κατάστημα που η συμπεριφορά του μου φάνηκε σωστή...

Φιλικά...

Δημοσ.

Κοιτά, το ότι δεν με κάλυπτε τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση σαν την δικιά μου , δεν το ήξερα, γιατί απλά τον είχαν χαντακωμένο βαθιά σε πολλά clicks. Ενώ το ότι παρέχουν το α και το β καλό, το πρώτο διαφήμιζαν στην πρώτη τους σελίδα, μου θυμίζει ένα πράγμα σαν και αυτό με τις τράπεζες και τα ψιλά γράμματα, μόνο που εδώ ήταν «κριμένα γράμματα».

Τώρα όσον αφορά αυτό που λες, ότι θα είχαν πρόβλημα στην αποθήκη τους, θα στο πω απλά... χέστηκα, δεν κατάλαβα δικό μου πρόβλημα είναι? Και η λύση που δίνεις να περιμένω και άλλο για το μαύρο, τι να πω, περίμενα 2+ μήνες και άλλο? Πάντως αυτό θα τους πω αύριο (το σενάριο να περιμένω δηλαδή), γιατί με κλάσανε κανονικά σήμερα, «θα σας πάρουμε σε λίγο» μου είπαν και με γράψανε στα παλιά τους τα παπούτσια.

Είχα και στο παρελθών πάντως πρόβλημα με μια videocamera που είχα πάρει (κάνανε πόσους μήνες να βάλουν πίσω τα λεφτά), αλλά έχει χάρη που το Cooler Master το είχαν μόνο αυτοί.

Γενικώς πιστεύω ότι είναι ένα ψιλόμπ..ελο η εταιρία, μηδέν επαγγελματισμός και εξυπηρέτηση. Δεν παρουσιάζει όλους τους όρους της σε εμφανές σημεία, αλλά δείχνει μόνο τα καλά της, βέβαια να μου πεις η πρώτη είναι ή η τελευταία.

Για εμένα πάντως έχει μπει στην μαύρη λίστα (από 22-8 περιμένω ο καημένος) και όσοι πιστεύουν ότι τα παράλεω, ελπίζω να μην τους τύχη το ίδιο με αυτήν την εταιρία, γιατί θα καταλάβουν ότι ήμουνα πολύ επιεικώς στους χαρακτηρισμούς μου.

Πληροφοριακά έχω παραγγείλει και από άλλες εταιρίες του εξωτερικού χωρίς προβλήματα.

Δημοσ.

ο αδερφός μου ψωνίζει συνέχεια από το Pixmania. Έχοντας αγοράσει δυο κάμερες μια pentax και μια Sony... σε καμιά από τις συναλλαγές του δεν είχε κανένα πρόβλημα. Μόνο μια φορά που το λάθος ήταν στην DHL.

Δημοσ.

Ακόμα ένας εδώ που έχει να πει μόνο καλά λόγια για το συγκεκριμένο κατάστημα. 3 φορές έχω παραγγείλει από εκεί και σε όλες τους μου φάνηκαν πολύ επαγγελματίες, αίσθηση που σπάνια είχα με ελληνικά καταστήματα. Και τις 3 φορές τα πράματα ήταν σπίτι μου σε διάστημα 2 ημερών ενώ τη μια φορά που στην παραγγελία είχα βάλει προϊόν που δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο μου έστειλαν πρώτα αυτά που είχαν και μετά από 2 μέρες μου έστειλαν και το πράμα που δεν είχαν αρχικά με δικά τους έξοδα αποστολής

Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω με τον spirosta

Δημοσ.

Αμάν ρε παιδιά, να σας καθότανε και εσάς μια τέτοια φάση και θα σας έλεγα. Δεν φτάνει που αντί να έχουν δωρεάν αποστολή ή έστω μετά από ένα ποσό (και αυτό το λέω γιατί σε σύγκριση με τα αλλά international e-shops, αυτοί έχουν Ελληνικό παράρτημα) πήρα κάτι που χάλασε μέσα σε ούτε έναν μήνα και το χρυσοπλήρωσα κιόλας και το ζήτημα είναι ότι θέλουν να το ξαναπληρώσω και συν της άλλης δεν το έχω εδώ και 2 μήνες. Ελατέ λίγο στην θέση μου, λοιπόν. Αμάν.

Δημοσ.

Δίκιο έχεις φίλε, πιστεύω ότι δε θα 'πρεπε να χρεώνουν για τις μεταφορές service αλλά το δηλώνουν στο site απ' ότι μας λές, οπότε θεωρητικά εσύ φταίς. Τώρα το ότι το έχουν κρυμμένο... όπως είπες όλοι το κάνουν. Γι αυτό εγώ ακόμα δεν εμπιστεύομαι κάποιο κατάστημα απ' έξω, γιατί πολύ απλά είναι δύσκολο να πάω εκεί και να το κάνω καλοκαιρινό όταν μου κάνουν μ@λ@κί@...!!! Κι εγώ πάντως πήρα μια hdd case τις προάλλες και μάλιστα επειδή δεν είχε firewire περίμενα 2 μέρες να την παραγγείλουν. Είχε όμως SATA διαθέσιμη. Και είναι και από τις καλές τις θήκες, δε θυμάμαι τώρα δυστυχώς μάρκα και δεν είμαι και σπίτι...(την έχω κρυμμένη πίσω από το laptop και δεν την βλεπω και συχνά)

• Super Moderators
Δημοσ.

topdim dld an mia fora kapoios kanei mia stravh kai oles tis upoloipes einai mia xara einai swsto na ton staurwnoume toso eukola? nai ok oloi 8a eixan provlhma an htan sthn 8esh sou alla an auto ginetai mia stis xilies den pisteuw oti einai logo na leei kapoios makrya apo auto to magazi...

Δημοσ.

@topdim: Epeidi mas aresei na krazoume kosmo as to kanoume toulaxiston otan tous aksizei kati tetoio.

Les:

Κοιτά, το ότι δεν με κάλυπτε τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση σαν την δικιά μου , δεν το ήξερα, γιατί απλά τον είχαν χαντακωμένο βαθιά σε πολλά clicks. Ενώ το ότι παρέχουν το α και το β καλό, το πρώτο διαφήμιζαν στην πρώτη τους σελίδα, μου θυμίζει ένα πράγμα σαν και αυτό με τις τράπεζες και τα ψιλά γράμματα, μόνο που εδώ ήταν «κριμένα γράμματα».

Afou diavasa ayta pou les piga na dw poso "vatheia" einai ayti i dieykrinisi.

Loipon h diadromh pou akolouthisa itan i eksis:

1. http://www.pixmania.com/
  2. Epilegoume tin Ellada (mexri edw einai ta vimata gia na mpoume sto katastima)
  3. Kanw scroll sto telos tis selidas opou synithos yparxei link gia tous orous. Kai pefto panw se afto "Γενικοί όροι"
  4. Afou akolouthiso to link me paei se mia selida opou exei olous tous orous kai exei kai kati epiloges opou dyo apo aftes ti epiloges (9,10) milane gia ayto pou les.

Ta polla klik pou les dld einai afta ta dyo pou prepei na kaneis afou mpeis sto katastima.

Filika.

Δημοσ.

vasi tis europaikis nomothesias peri DIRECT MARKET exis to dikaioma mesa se 15 ergasimes meres apo tin imerominia paralavis tou proiontos na epistrepsis to proion piso sto katastima ean sou parousiasi kapio problima kai na apetisis na sou to antikatastisoun amesa me kainourgio i kat epilogi sou na sou epistrafoun ta lefta ta opia edoses MAZI ME TA EKSODA APOSTOLIS!!!!!!!!.ego stin thesi sou apla tha zitousa ta lefta mou piso. se kalipti i nomothesia peri e-commerce.. i malon se kalipte dioti perasan i 15 meres

Δημοσ.

Καταλαβαίνω τον πόνο σου φίλε και λίγο πολύ όλοι μας έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις με e-shopping. Το σημαντικότερο όμως πριν προχωρήσουμε σε μια αγορά είναι να διαβάσουμε τα ψιλά γράμματα. Φυσικά οι εταιρείες δεν φτιάχνουν δικούς τους νόμους. Απο την pixmania έχω αγοράσει τηλεόραση 32" lcd και ψηφιακή βινεοκάμερα και κάτι άλλα ψιλά μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος. Στραβές όμως γίνονται παντού. Αν ήταν για κάθε ελλατωματικό προϊόν να μην ξανα αγόραζε κανείς απο την εταιρεία.. δεν θα υπήρχε καμία ανοιχτή. Καλή τύχη σου εύχομαι

Δημοσ.

Το συμπέρασμα που βγαίνει: αν κάποιος μένει Αθήνα ή θεσσαλονίκη με τα τόσα μαγαζιά δεν νομίζω να αξίζει να ψωνίζει από e-μαγαζιά. Ειδικά αν πρόκειται για χαμηλής αξίας αντικείμενα. Μεγάλο ρίσκο χωρίς αντίκρυσμα. Δυστυχώς για κάποιους από εμάς που μένουμε επαρχία μπορεί να είναι και μονόδρομος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...