Προς το περιεχόμενο

ADSL & Diodos....Telika symferei?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera,

i kalytera prosfora gia adsl+diodos einai apo tin HOL sta 768 (376 zitas kai ta alla 512 tou OTE)....ta ligotera lefta kai xwris propliromi....

epipleon sou deinei kai mia ektpwsi sto stathero opote sou erxetai akoma ligotero...

tin exw 2 mines twra kai einai super....kanena problem kai taxytites download poy ksepernane ta 100.....

den kanw diafimisi....enimerwnw an kapoios den to prosekse....

Δημοσ.
Einai alh8eia oti elegxetai ap'to panepisthmio h syndesh?

An nai, me poion tropo?

an ennoeis gia p2p kai ta loipa opos ixe kanei i hol pou ekove ligo ta p2p den xero.kata ta alla ti na se eleg3oun?esi plironeis kai kaneis oti thes.

Δημοσ.

παιδιά(φοιτητές), όταν κάνετε εγγραφή στο ΔΙΟΔΟΣ και δηλώσετε το ίδρυμα στο οποίο σπουδάζετε, υπάρχει ένα κουμπάκι "Πολιτική ασφαλείας του ιδρύματος" και ανοίγει ένα παράθυρο που λέει τι περιορισμοί υπάρχουν από το ίδρυμα. Ας πούμε για ntua που είμαι εγώ, λέει "Απαγορεύεται η χρήση windows network services (netbios, netshare κτλ). Επιτρέπεται η χρήση εξυπηρετητών e-mail μόνο του ιδρύματος (smtp συνδέσεις). Δεν υπάρχει άλλος περιορισμός. "

Δημοσ.

poulinos, το περίμενα το πικρόχολο σχόλιό σου. Γι'αυτό θα σου πω ότι το ΕΜΠ είναι το μόνο ίδρυμα που επιβάλλει κάποιον περιορισμό(κι αυτός ελάχιστος).

Πάντως είναι αλήθεια ότι με της Forthnet και της Tellas(αλήθεια, αυτή γιατί δεν την αναφέρεις κ.poulinos; ) δεν έχεις τέτοια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εγώ έχω dsl cube και τελειώνει σε κανα εικοσαημερο η συνδεση,σκέφτομαι για ανανεωση παλι σε vivodi αλλα σε φοιτητικο,γίνεται?το εχει κανει κανείς?

Τους παιρνω τηλ εδω και 3 μερες και δεν το σηκωνουν οι μ@λ#$ες,θέλω να αντλησω πληροφοριες απο καπου για να δω τι να κάνω και δεν μπορω!

Δημοσ.
poulinos, το περίμενα το πικρόχολο σχόλιό σου. Γι'αυτό θα σου πω ότι το ΕΜΠ είναι το μόνο ίδρυμα που επιβάλλει κάποιον περιορισμό(κι αυτός ελάχιστος).

Πάντως είναι αλήθεια ότι με της Forthnet και της Tellas(αλήθεια, αυτή γιατί δεν την αναφέρεις κ.poulinos; ) δεν έχεις τέτοια.

giati poli apla den xero an i tellas dinei apo to emp i apo dikies tis grammes gia auto anefera forthnet.

Δημοσ.
παιδια εγώ έχω dsl cube και τελειώνει σε κανα εικοσαημερο η συνδεση,σκέφτομαι για ανανεωση παλι σε vivodi αλλα σε φοιτητικο,γίνεται?το εχει κανει κανείς?

Τους παιρνω τηλ εδω και 3 μερες και δεν το σηκωνουν οι μ@λ#$ες,θέλω να αντλησω πληροφοριες απο καπου για να δω τι να κάνω και δεν μπορω!

Και τί περιμένεις λοιπόν από μία εταιρία που όπως λες δεν το απαντάνε???

Να το απαντήσουν κατά τύχη, να δελεαστείς και να γίνεις συνδρομητής και μετά οταν έχεις προβλημα να τρέχεις (με dialup) στα φορουμ μιας και δεν θα το απαντάνε? :D Μονο και μονο επειδή ήδη έχεις στείλε ενα φαξ αν σου είναι ευκολο, και αν δεν βρεις ακρη φυγε και πηγαινε αλλού!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...