gantemis13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπερα παιδια.Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το συγκεκριμενο παιχνιδι.Αφου τελειωνει η εγκατασταση,και χωρις να εχω περασει το c...k μου βγαζει τα παρακατω μηνυματα.Καταρχας το (Η λειτουργια ολοκληρωθηκε με επιτυχια.Graphic card not supported or drivers too old.Install ones on CD1 in the drivers directory) και αφου πατησω ok στο Pandora tomorrow Configuration utility εχει "τικ" σε ολα τα πεδια του Minimum Specifications εκτος απο το πεδιο (Νοn power-of-two render target support) οπου εχει "Χ" και αιτιολογια(NO non power -of-two render target support detected).To αποτελεσμα ειναι ενω ξεκιναει το παιχνιδι να κολλαει 1-2 φορες,να ξεκολλαει και μετα να κολλαει ο υπολογιστης εντελως.Υπ οψιν οτι η καρτα γραφικων που εχω ειναι μια EVGA 7900GT CO και την οποια εχω συνδεσει με το τροφοδοτικο με ενα καλωδιο του τροφοδοτικου απο 5απινο σε 5απινο και οχι με αυτο που ειχε η συσκευασια της καρτας,που ηταν απο 5απινο(τετραγωνισμενο) σε 2 5απινα(παραλληλογραμμα).Τα φωτα σας παρακαλω γιατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.