Προς το περιεχόμενο

Νέα Macbook Pro και Macbook - χρόνοι παράδοσης

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαβάζω σε διάφορα sites παράπονα για την διαθεσιμότητα και την παράδοση των νέων μοντέλων macbook και macbook pro με Core 2 Duo, και επειδή άλλα μας λένε όταν παμε να παραγγείλουμε και άλλα συμβαίνουν στην πραξη, ας πει εδω οτι ξερει κανείς για τους χρόνους παράδοσης των νεων μοντελων.

Αν παρηγγειλε κανεις, ποσο καιρο περιμενει, τι του εχουν πει.

Μάλλον η apple συνεχιζει όχι την παράδοση των μηχανημάτων αλλά την 'παράδοση' στις καθυστερήσεις (έγινε θεσμός πια?). :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω δώσει παραγγελία εδω και 1 μήνα σε γνωστό reseller και η αληθεια ειναι οτι δεν έρχουν ερθει σε ΚΑΝΕΝΑΝ τα νέα μηχανάκια. God Bless rainbow! Ερχεται μια παρτιδα μεσα στην εβδομαδα Τεταρτη - παρασκευή ισως αν ειμαστε τυχεροι...αλλιώς πάλι next week!

Αν πάρετε τηλ σε reseller θα σας πουν....2-3 εβδομάδες delay και φυσικα να ξερετε οτι οι παραγγελίες γίνοντε με λίστα αναμονής...LILO κατάσταση

Last in last out

Εννοειται οτι αν το λαβετε επιτελους-ευχομαι το συντομοτερο δυνατο-κανετε εδω ενα update ωστε να δουμε τελικα ποση καθυστερηση καλείτε να 'φαει' οποιος παραγγελνει macbook /pro core2duo.

Καλοριζικο Γιωργο και καλο δουλευτο. :)

Ευχαριστώ. Ο καημός είναι πως στη δουλειά πρέπει να έχω Windows και μέχρι να σχολάσω το χρησιμοποιώ με Windows. Μετά δεν έχει άλλο...

Snollygoster καλοριζικο.

Για πες, ιδια η εμπειρια χειρισμου mac os σε pc, ίδια σε macbook?

Εντάξει άλλο το ένα άλλο το άλλο. Το PC με OS X θέλει χάκεμα, φροντίδα, προσοχή μη τα FUBARιάσεις όλα κλπ κλπ.

Το OS X στο Mac απλά παίζει τέλεια. Αρχίζω όμως και φοβάμαι μη γίνω αδερφή, να προχθές ας πούμε αγόρασα software το macheist bundle...

Πρεπει να το προσεξεις παρα πολυ αυτο.

Αλλα δεν πειραζει ειναι πολυ καλη ευκαιρια και αφου ενα μερος παει για καλο σκοπο τοτε καλα εκανες.

Υ.Γ. Το σκεφτομαι και εγω να το αγορασω αλλα δεν ξερω. Το "φοβαμαι"...

πάω να πάρω/δω για mac mini στο fnac δεν έχει ούτε για πλάκα! αύριο είναι η τελευταία μέρα προσφοράς για μέλη (για κάθε 50ε που παίρνεις σου δίνει 5 σε δωροεπιταγή) και δεν υπάρχει περίπτωση να έχει mac mini! σκέφτηκα να πάρω και macbook αλλά έχω ibook!

ναι το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...