mentoras99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Διαβάζω σε διάφορα sites παράπονα για την διαθεσιμότητα και την παράδοση των νέων μοντέλων macbook και macbook pro με Core 2 Duo, και επειδή άλλα μας λένε όταν παμε να παραγγείλουμε και άλλα συμβαίνουν στην πραξη, ας πει εδω οτι ξερει κανείς για τους χρόνους παράδοσης των νεων μοντελων. Αν παρηγγειλε κανεις, ποσο καιρο περιμενει, τι του εχουν πει. Μάλλον η apple συνεχιζει όχι την παράδοση των μηχανημάτων αλλά την 'παράδοση' στις καθυστερήσεις (έγινε θεσμός πια?). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Έχω παραγγήλει το pro εδω κ 3 βδομάδες περίπου κ ελπίζω να το φέρουν τη παρασκευή(fnac). Για να δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javanidhs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 εχω δώσει παραγγελία εδω και 1 μήνα σε γνωστό reseller και η αληθεια ειναι οτι δεν έρχουν ερθει σε ΚΑΝΕΝΑΝ τα νέα μηχανάκια. God Bless rainbow! Ερχεται μια παρτιδα μεσα στην εβδομαδα Τεταρτη - παρασκευή ισως αν ειμαστε τυχεροι...αλλιώς πάλι next week! Αν πάρετε τηλ σε reseller θα σας πουν....2-3 εβδομάδες delay και φυσικα να ξερετε οτι οι παραγγελίες γίνοντε με λίστα αναμονής...LILO κατάσταση Last in last out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poromenos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 panw pou to pira apofash na parw to prwto mou mac(ena macbook 2.0 c2d) dn vriskw pouthena komatia:( to ithela gia xmas present alla dn to vlepw na erxete prin to fevrouario ellada Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Εννοειται οτι αν το λαβετε επιτελους-ευχομαι το συντομοτερο δυνατο-κανετε εδω ενα update ωστε να δουμε τελικα ποση καθυστερηση καλείτε να 'φαει' οποιος παραγγελνει macbook /pro core2duo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 παιδια, ακομη, κανενος macbook/pro δεν ηρθε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά εγώ την Πέμπτη 7/12 πήγα στα Fnac και πήρα ένα MacBook Core 2 Duo το μεσαίο μοντέλο και το είχαν ετοιμοπαράδοτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Καλοριζικο Γιωργο και καλο δουλευτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Snollygoster καλοριζικο. Για πες, ιδια η εμπειρια χειρισμου mac os σε pc, ίδια σε macbook? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Καλοριζικο Γιωργο και καλο δουλευτο. Ευχαριστώ. Ο καημός είναι πως στη δουλειά πρέπει να έχω Windows και μέχρι να σχολάσω το χρησιμοποιώ με Windows. Μετά δεν έχει άλλο... Snollygoster καλοριζικο.Για πες, ιδια η εμπειρια χειρισμου mac os σε pc, ίδια σε macbook? Εντάξει άλλο το ένα άλλο το άλλο. Το PC με OS X θέλει χάκεμα, φροντίδα, προσοχή μη τα FUBARιάσεις όλα κλπ κλπ. Το OS X στο Mac απλά παίζει τέλεια. Αρχίζω όμως και φοβάμαι μη γίνω αδερφή, να προχθές ας πούμε αγόρασα software το macheist bundle... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Πρεπει να το προσεξεις παρα πολυ αυτο. Αλλα δεν πειραζει ειναι πολυ καλη ευκαιρια και αφου ενα μερος παει για καλο σκοπο τοτε καλα εκανες. Υ.Γ. Το σκεφτομαι και εγω να το αγορασω αλλα δεν ξερω. Το "φοβαμαι"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Πούστηδες όλοι! P.S. Λέει τίποτα να το πάρω και εγώ ή μπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poromenos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 poli gademia me to thema diathesimotita h systemgraph lene oti tha exun tin epomenh paraskevh h rainbow dn xerei an tha to exei prin ta xmas thes mac kai (Les) kai to simpan sinomotei enadion sou :@:@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 πάω να πάρω/δω για mac mini στο fnac δεν έχει ούτε για πλάκα! αύριο είναι η τελευταία μέρα προσφοράς για μέλη (για κάθε 50ε που παίρνεις σου δίνει 5 σε δωροεπιταγή) και δεν υπάρχει περίπτωση να έχει mac mini! σκέφτηκα να πάρω και macbook αλλά έχω ibook! ναι το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω τι κάνει η Rainbow κλπ αλλά η Apple δεν φταίει καθως στη Γερμανία όλα είναι ετοιμοπαράδοτα σε 24 ώρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.