Προς το περιεχόμενο

Bug sto e-shop.gr

nikostaha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pedia arketes fores pou pao na paraggeilo apo e-shop.gr blepo stoixeia allon, px ekei pou pao na supliroso thn forma paragelias emfanizonte proionta alon kai ta soixeia tous, Oraio????

Poso einai diasfalismenes telika oi internet sunallages mas? Tous esteila e-mail kai eimai periergos na do ti tha mou apanthsoun.

Δημοσ.

Όταν λέμε κάτι, πρέπει να είμαστε σίγουροι. Αν είναι βλακεία, το e-shop θα πάει σε λίγη ώρα στον κύριο Εισαγγελέα και θα ζητά το κλείσιμο του insomnia μας. Και τότε που θα στέλνουν τις βλακείες τους μερικοί μερικοί;

Δημοσ.

Τόσος κόσμος που αγοράζει, δεν έχει παραπονεθεί για κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. Χωρίς παρεξήγηση, αλλά θα μπορούσες να κάνεις δυσφήμιση του E-shop. Οπότε, την επόμενη φορά που θα σου συμβεί, να κρατήσεις και ένα screenshot και για τους πιο δύσπιστους...

Δημοσ.
Όταν λέμε κάτι, πρέπει να είμαστε σίγουροι. Αν είναι βλακεία, το e-shop θα πάει σε λίγη ώρα στον κύριο Εισαγγελέα και θα ζητά το κλείσιμο του insomnia μας. Και τότε που θα στέλνουν τις βλακείες τους μερικοί μερικοί;

Μου έτυχε και εμένα. Είμαι 100% σίγουρος και μάλιστα ήταν organic link του google. Έκανα login με το username "ipposta". Οταν πάτησα να δω τα προσωπικά στοιχεία, με έκανε log out.

Την επόμενη φορά, αν δεν το έχουν διορθώσει, θα πάρω και screenshot :)

Δημοσ.

oxi arithmo pistotikis den eida. 2 fores pou mou etuxe auto na ftaso mexri sumplirosh tis formas den eida stoixeia kartas, alla afou eida ola ta pedia sumpliromena an eixe sumplirosei kapios ta pedia tis kartas den tha ta evlepa?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...