nikostaha Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 pedia arketes fores pou pao na paraggeilo apo e-shop.gr blepo stoixeia allon, px ekei pou pao na supliroso thn forma paragelias emfanizonte proionta alon kai ta soixeia tous, Oraio???? Poso einai diasfalismenes telika oi internet sunallages mas? Tous esteila e-mail kai eimai periergos na do ti tha mou apanthsoun.
tarrasque Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 πες μου σε παρακαλώ ότι δεν είδες και στοιχεία πιστωτικής...
activex Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 pes mou se parakalw ta stixia tis pistotikis pou ides auta einai ta oraia....
Vagos_46 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 εγω στη θεση σας αν ειχα πιστωτικη θα διεγραφα το λογαριασμου αμεσως! δεν παιζουμε με τετοια πραγματα!
platongr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 μήπως μπαίνεις από internet cafe ?? Έχω κάνει κάμποσες παραγγελίες και δεν μου έχει τύχει ποτέ.
aGka8l Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 δεν μου φαινετε λογικο την επομενη φορα βγαλε ενα σκρεενσΗοτ
danaos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Όταν λέμε κάτι, πρέπει να είμαστε σίγουροι. Αν είναι βλακεία, το e-shop θα πάει σε λίγη ώρα στον κύριο Εισαγγελέα και θα ζητά το κλείσιμο του insomnia μας. Και τότε που θα στέλνουν τις βλακείες τους μερικοί μερικοί;
xpapias Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Τόσος κόσμος που αγοράζει, δεν έχει παραπονεθεί για κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. Χωρίς παρεξήγηση, αλλά θα μπορούσες να κάνεις δυσφήμιση του E-shop. Οπότε, την επόμενη φορά που θα σου συμβεί, να κρατήσεις και ένα screenshot και για τους πιο δύσπιστους...
bandito Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Όταν λέμε κάτι, πρέπει να είμαστε σίγουροι. Αν είναι βλακεία, το e-shop θα πάει σε λίγη ώρα στον κύριο Εισαγγελέα και θα ζητά το κλείσιμο του insomnia μας. Και τότε που θα στέλνουν τις βλακείες τους μερικοί μερικοί; Μου έτυχε και εμένα. Είμαι 100% σίγουρος και μάλιστα ήταν organic link του google. Έκανα login με το username "ipposta". Οταν πάτησα να δω τα προσωπικά στοιχεία, με έκανε log out. Την επόμενη φορά, αν δεν το έχουν διορθώσει, θα πάρω και screenshot
freakystyley Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 μήπως κάτι παίζει με proxy servers που κρατάνε στην cache τους data??????
chiderboy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Με ότι και να παίζει αν γίνεται κάτι τέτοιο είναι εντελώς αδικαιολόγητο
freakystyley Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 μα μπορεί να φταίει ο proxy π.χ. του provider... :/ απλά υποθέσεις κάνω...
giankyr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Θα μας πείτε κι εμάς αν εμφανιζόταν και τα στοιχεία της κάρτας??
nikostaha Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 oxi arithmo pistotikis den eida. 2 fores pou mou etuxe auto na ftaso mexri sumplirosh tis formas den eida stoixeia kartas, alla afou eida ola ta pedia sumpliromena an eixe sumplirosei kapios ta pedia tis kartas den tha ta evlepa?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.