DIMITRISG Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Στο εσωτερικό του φαινεται καθαρα γραμμενο ενα M και τελειωνει σε οφτ
nmtray2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Λες γι'αυτο να μη δουλευε και να το πεταξαν στη θαλασσα?
gvaggis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Εμένα με εντυπωσιάζει πιο πολύ το πως κατάφεραν να βγάλουν τέτοια αναπαράσταση απο τα 3 κομμάτια που έχουν απομείνει. Κ εγώ αυτό σκεπτόμουν τις προάλλες,ώσπου στην εκπομπη στην ΕΤ3 η ομάδα των Ελλήνων επιστημόνων που λαμβάνει μέρος στις έρευνες είπε πως ύπάρχουν κ άλλα κομμάτια.Καμιά δεκάδα μικρότερα γρανάζια.
KWSN_Men Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Βασικά υπάρχουν πάνω από 80 μεγαλύτερα ή μικρότερα τμήματα.
punky Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Πάντως όσο τσακάλια και να ήταν οι πρόγονοί μας, είμαι σίγουρος ότι ήταν το ίδιο κουφάλες με μας. No after sales support ή επιστροφή χρημάτων, άμα χάλαγε το ρημάδι.
KWSN_Men Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Λίγο αρχαίους να διαβάσεις καταλαβαίνεις ότι το 90% τις μαμακίας που δέρνει τους σύγχρονους Έλληνες έδερνε και τους αρχαίους.
Lucifer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Ναι αλλά τότε τους έδερνε με στυλ. Γενικά χωρίς νόμιμη δουλεία ο Έλληνας μεταλλάσσεται σε λαμόγιο χώνοντας άλλους.
kage Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 to θεμα στο μηχανισμο αυτο...ειναι οτι η τεχνολογια π χρησιμοποιουσε,χρησιμοποιηθηκε πριν μερικα χρονια κ αλλες δεν εχουν χρησιμοποιηθει καν,π.χ. κατι γραναζια με μπιλιες.
aGka8l Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 καλά, πλάκαν κάνουν όλοι τελευταία?? αυτά μας τα έλεγαν στο γυμνάσιο πριν 15 χρόνια. Το 1ο πράγμα που μάθαμε ήταν για τον "αστρολάβο των αντικυθήρων"...πολύ φρέσκα νέα.. πρωτη γυμνασιου στο αθλιο βιβλιο πληροφορικης χαχαχαχαχαχααχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.