Προς το περιεχόμενο

Best modem adsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το καλυτερο test για μενα ειναι το BitComet... αστο να κατεβαζει full 24/7 και θα φανουν ολα, μες την πρωτη βδομαδα, αμα δεν σου κολλησει το modem/router εισαι ΟΚ!!! Όλα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε..

Συνηθως το μηνυμα ειναι "table full"....

Δημοσ.

Με utorrent 24/7 εδώ και 3 βδομάδες που έχω το ρουτερ δεν αποσυνδέθηκε ούτε για να πάει τουαλέτα. Αλλά και να έχει όντως πρόβλημα, αφού δεν το αντιλαμβάνομαι (μπορεί να είμαι και χαζός :mrgreen:) δεν με νοιάζει.

Δημοσ.
a.ta connections ta blepeis me net limiter kai auto pou egrapsa pio pano ine gia ton filo mas me to wag200g.b.to bit comet exei apogoreutei apo kapoious trackers.

Tα connections υπαρχουν και στα log, αν ειναι spoof το bitcomet δεν εχει προβλημα, απλα ειναι πολυ βαρβαρο στα torrent κανει πολλες συνδεσεις και αν του βαλεις καμια 10αρια torrent τα γαμαει ολα.. O εφιαλτης των linux router ειναι το bitcomet.

διορθωνεται βεβαια σε linux based routers αλλα θελει edit...

Δημοσ.

@poulinos: Έχω την εντύπωση ότι το DHT έχει απαγορευτεί από κάποιους trackers και μόνο όσες εκδόσεις του BitComet δεν μπορούσαν να το απενεργοποιήσουν.

Δημοσ.

εχω US.Robotics 9106 αλλα εχω παραγγειλει Draytek 2700 Series ( 2700G συγκεκριμενα )

απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν στο εμποριο ;)

Δημοσ.
@poulinos: Έχω την εντύπωση ότι το DHT έχει απαγορευτεί από κάποιους trackers και μόνο όσες εκδόσεις του BitComet δεν μπορούσαν να το απενεργοποιήσουν.

ida ligo gia to dth apo edo kai apo ekei alla akoma den katalava akrivos ti einai.

εχω US.Robotics 9106 αλλα εχω παραγγειλει Draytek 2700 Series ( 2700G συγκεκριμενα )

απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν στο εμποριο ;)

vigor to 2600 plus exo xrisimopoiisei kai pragmati poli kalo.mexri kai backup isdn dinei

episis osa pio pola connections anixoun den simenei oti panta einai kalitero to apotelesma

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To thema einai ti theleis na kaneis me to modem!Kai to kalitero na pareis ston kosmo an den exeis swsti (kathari grammi apo thorivo) den kaneis tipota.

Kalitera modems: Zyxel, USRobotics Speedtouch!Analoga me tin tsepi agorazeis.

H seira 1-2-3 einai i protimisi mou

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...