paschalia Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Κριστι μπορεις να κανεις αναζητηση στο google με λεξη το ''χριστουγεννιάτικες κατασκευές'' . Θα βρεις αρκετα αποτελεσματα που θα σου δωσουν ιδεες .
agpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 θε μου! ρε συ agpr αυτό δεν καθόμουν να το κάνω με την πρώην μου, που να μου λέγαν πως θα έσωνα το γάμο μου.χαράς στην υπομονή σου. Δεν έχεις ιδέα φίλε μου. Φαντάσου πως το πορτοκάλι δε φαινόταν καθόλου. Ένα-ένα τα γαρυφαλάκια τα κάρφωνα. Και χωρά πολλά, πάρα πολλά το κάθε πορτοκάλι. Ετοιμάσαμε 5-6, δε θυμάμαι. Το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο. Off topic: αυτό δε μας διδάσκουν οι γυναίκες; την υπομονή! Christie, ξέχασα να σου πω ότι μετά κυλάς το πολύπαθο πορτοκάλι σε σκόνη κανέλας. Η κανέλα συγκρατείται λόγω των χυμών και προσθέται άρωμα, αλλά και διατηρεί το πορτοκάλι.
punky Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Ακομα και αυτο μου αρεσει, να κραταω επαφη με τους ανθρωπους που αγαπαω στελνοντας τους κατι με την δικη μου υπογραφη. Αυτες ειναι οι γιορτες για μενα. Οχι ποιος θα βαλει τα πιο ωραια λαμπακια. Α, αυτό το έχω κάνει μία φορά στη ζωή μου. Πέρυσι τέτοια εποχή. Που μου είχε θυμώσει και με έλεγε κλεφτοκοτά και λαμόγιο και ψεύτη. Και πήγα και αγόρασα έναν καμβά και δαχτυλομπογιές. Ζωγράφισα μια μούντζα και της το άφησα στην πόρτα της. Τότε κατάλαβα πως η μούντζα είναι ισχυρό αφροδιασιακό για κάποιες γυναίκες.
Lucifer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Πχ περυσι στολισα ενα ελατοκλαρο, με γιρλαντα απο ποπ κορν και στολισμενο με ψημενες φετες πορτοκαλιου κ ξυλαρακια κανελας δεμενα σε δεματακι με κοκκινη υφασματινη κορδελιτσα και ενα σκαλισμενο πορτοκαλι με κερακι ρεσο μεσα. Αυτό το κατασκεύασμα εννοώ. Δεν λέω ότι είναι άσχημο ή κάτι τέτοιο, απλά δεν μου φέρνει Χριστούγεννα στο μυαλό. Βάσει της απόστασης του γούστου μας λοιπόν, σε ρώτησα πάνω κάτι τι θέλεις να δηλώνει αυτό που θέλεις να φτιάξεις για το σπίτι σου. Θέλεις να βάλεις μια πεντάλφα πάνω στο δέντρο? Θέλεις να βάλεις κώνειο στη βασιλόπιτα? Θέλεις να βάλεις ολογράμματα ταράνδων που πετάγονται απ' τις πόρτες και τρομάζουν κόσμο? Θέλεις να ντύσεις το αγόρι σου Αϊ-Μπιλ με μαστίγιο κ φίμωτρο? Θέλεις να τρυπήσεις ένα πορτοκάλι με σπόρους κανέλας και να το βράσεις σε κόκκινο κρασί? Δν πήγα να στην πω, να καταλάβω πάνω-κάτω τι θες πήγα. Συγγνώμη που τα έγραψα έτσι μαζεμένα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θα μπορούσα να ξαναποστάρω.
gtsamour Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 ΝΑΠΑΛΜ στο ελατόκλαρο με το ποπ κόρν και τα ζαρζαβατικά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.