Προς το περιεχόμενο

χριστουγεννιατικες ιδεες

Christie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα μου άρεσε η ιδέα να με πασαλείβει γυμνό μία άγνωστη με σιρόπι ομελέτας, την ώρα που θωπεύει τα μαλλιά μου με ένα μπρόκολο.

Αλλά είμαι ανοιχτός σε πειραματισμούς για το καλό της χριστιανοσύνης αν δω φωτογραφία της. Ή έστω το περσινό εκκαθαριστικό της.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικα, δεν περιμενα απο ιδεες για χριστουγεννιατικα να φτασω να στολιζω καποιον που δεν ξερω... Δεν μου αρεσει η ιδεα. Sorry. Α, μην ξεχασω να πω πως κ φετος θα παιξει την ταινια με τον Σκρουτζ. Εχει καποιο νοημα η ταινια. Αλλη ιδεα;

Δημοσ.

Κοίτα κρίστι, αν μας πεις τι ακριβώς θέλεις να "βγάζει" το κατασκεύασμα, ίσως θα ήταν καλύτερα. Πχ εγώ δν πιάνω μια τα ποπκορν κτλ.

Δημοσ.

Παιδια γιατι ειναι τοσο δυσκολο να να μου πει καποιος, καμμια ιδεα για κατασκευες η γλυκα που να αφορουν τα χριστουγεννα; Εγω ζηταω να μου πειτε και απλα ανεφερα ενα παραδειγμα. Δεν δινω ιδεες γιατι δεν εχω, ζηταω να μου πει καποιος αν εχει. Τιποτα δυσκολο. Λουσιφερ, δεν καταλαβαινω για ποιο κατασκευασμα μιλας.

Δημοσ.

Ερωτισμό δεν θέλει σίγουρα.

Αφού αρνήθηκε αυτό με το μπρόκολο.

Και δεν είναι πως δεν θέλω να βοηθήσω.

Αλλά δεν ξέρω τι στο διάολο παραπάνω είναι ο χριστουγεννιάτικος στολισμός, πέρα από το κωλοδέντρο που ανεβοκατεβάζουμε στο πατάρι, και τις άδειες τσάντες που βάζουμε από κάτω, από δώρα που μας έφεραν 7 χρόνια πριν.

Δημοσ.

Στο σπίτι μου έχω ξεχάσει 3 ή 4 χρόνια μια μικρή μπότα του Αη-Βασίλη κρεμασμένη σε εμφανές σημείο. Μπήκα στον φαύλο κύκλο όταν αποφάσισα εκείνη τη χρονιά να μην την ξεκρεμάσω, και από τότε είναι εκεί. Οπότε για να μην σκέφτεστε τι θα κάνετε κάθε χρόνο....

2004732222323883260_th.jpg

Δημοσ.

Τελικα μαλλον σε πολλους δεν αρεσουν οι γιορτες απ οτι βλεπω. Ενταξει καλε, μη βαρατε ολοι μαζι. Ειχα κι εγω μια ελπιδα μηπως και βρω κατι. Ευχαριστω για την βοηθεια. Καλες γιορτες παντως. Α, μην ξεχασω Punky, μια και δεν με ξερεις, δεν μπορεις να εισαι τοσο απολυτος. Ποτε δεν ξερεις τι εχει ο καθενας κ γιατι θελει τοσο πολυ να στολισει ενα κωλοδεντρο. Ισως να μην το ξαναδει. Αληθεια, γιατι ασχοληθηκατε τοσο πολυ με ενα θεμα που δεν σας αρεσει;

Δημοσ.

ρε μην αρπάζεσαι. δεν τη λέω σε σένα.

καλά κάνεις και χαίρεσαι τις γιορτές αφού σου αρέσει.

απλά λέω πως εγώ δεν βρίσκω αυτό που εσύ βρίσκεις στις γιορτές.

εσύ είσαι η τυχερή ανάμεσα στους δύο μας. δεν νομίζεις;

Δημοσ.

Don't worry Punky. Ολα ειναι cool. Ακους Active Member; Εχουν νοημα. Ναι θεωρω οτι ειμαι τυχερη, μαλλον. Ομως οπως αρεσει στον καθενα μας. Καλως ηρθες παραξενε στον τοπο μας..

Ευχαριστω πολυ για το site που μου προτεινες Physics_Rulez.

Δημοσ.

Christie,

μην το παίρνεις κατάκαρδα, έχουν λίγο ιδιαίτερο χιούμορ, αλλά μην περιμένεις και χριστουγεννιάτικες προτάσεις από κάποιον με το όνομα Lucifer.

Δεν ξέρω αν θα σου αρέουν οι ιδέες μου, γιατί βρήκα τις δικές σου πολύ ευφάνταστες, αλλά θα προσπαθήσω.

Με τη γυναίκα μου κόψαμε ένα μεγάλο και φουντωτό κλαδί δάφνης και μαζέψαμε μερικά κουκουνάρια. Τα βάψαμε χρυσά με ακρυλικό σπρέυ και τα στολίσαμε με πράσινη γιρλάντα και φωτάκια. Το παραπάνω χρησιμοποιήσαμε για δέντρο. Με τον ίδιο τρόπο φτιάξαμε και ένα στεφάνι για την πόρτα, στο οποίο χρησιμοποιώντας κόκκινη κορδέλα κρεμάσμε δύο κλειστά κουκουνάρια. Ίσως αργότερα ανεβάσω φωτογραφία.

Περισσότερο μπελαλίδικο ήταν αυτό που κάναμε πέρισυ. Παίρνεις πορτοκάλια, κατά προτίμηση μικρά. Τα τρυπάς με ένα ξύλο κανέλας εν είδει κορμού. Το υπόλοιπο πορτοκάλι το καρφώνεις με γαρύφαλα τόσα ώστε πια να μη φαίνεται το πορτοκάλι. Το αγνώριστο και πολυβασανισμένο πορτοκάλι το κλείνεις σε χάρτινη σακούλα και το αφήνεις και 2-3 εβδομάδες να αποξηρανθεί. Όταν το βγάλεις έχεις ένα προτότυπο αρωματικό "μπονζάι". Το καρφώνεις σε μίνι γλαστρούλα. Εμείς χρησιμοποιήσαμε τα φελιζόλ σούπας από κινέζικο delivery. Φυσικά τα βάφεις με σχέδιο και χρώματα της προτίμησης σου.

Καλές γιορτές.

Δημοσ.

Agpr, πολυ ωραιες ιδεες! Μου αρεσε ιδιαιτερα αυτο με το πορτοκαλι. Θα ειναι απιθανο σιγουρα. Ευχαριστω πολυ και να περασετε υπεροχα. Καλες Γιορτες.

Δημοσ.

Εγώ πάλι γουστάρω αυτό το γιορτινό κλίμα, τον στολισμό στις πόλεις κτλ κτλ,

αλλά μου τη δίνει που τα χριστούγεννα έχουν καταντήσει η γιορτή της κατανάλωσης.

Christie: η μάνα μου γενικά παλιότερα αποξήραινε λουλούδια, οπότε τα μάζεψε

κάποια στιγμή πήρε και κάτι σαν κουκουνάρια,τα βαψε όλα με χρυσαφί ή ασημένιο σπρέυ,κότσαρε και χριστουγεννιάτικες μπάλες και έφτιαξε κάτι καλαθάκια τζάμι

Δημοσ.

θε μου! ρε συ agpr αυτό δεν καθόμουν να το κάνω με την πρώην μου, που να μου λέγαν πως θα έσωνα το γάμο μου.

χαράς στην υπομονή σου.

Δημοσ.

MsquitoPrincess, γι αυτο κ εγω αναζητω ιδεες γιατι δεν μου αρεσει αυτη η καταναλωτικη μανια. Αν εχω θα φτιαξω. Σημερα εφτιαξα καρτες για τις γιορτες. Ακομα και αυτο μου αρεσει, να κραταω επαφη με τους ανθρωπους που αγαπαω στελνοντας τους κατι με την δικη μου υπογραφη. Αυτες ειναι οι γιορτες για μενα. Οχι ποιος θα βαλει τα πιο ωραια λαμπακια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...