Christie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Υπαρχει καμμια καλη ιδεα που να αφορουν στολιδια, καρτες, συνταγες στολισμοι κλπ για τις γιορτινες μερες που ερχονται;
punky Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 H απάντηση δεν είναι εύκολη, γιατί δεν είναι όλα το ίδιο εύφλεκτα.
kattistt Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Egg Nod με μπολικο αλκοολ... πλακιτσα... Πες περιπου (ελληνικα / ξενα εθιμα κτλ) τι θες να κατεβασουμε καμια ιδεα!!! @ punky: εσυ ομως εισαι!!!!
Christie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Χα, καλο! Πως λεμε θα το καψουμε σημερα!! Ξενα η Ελληνικα, ειναι το ιδιο γιορτινα. Οτι θελει ο καθενας.
punky Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μπα. Χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερη ξεχωριστή για να ανάψω.
Christie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Ναι, χρειαζεται. Παντως αυτο δεν ειναι χριστουγεννιατικη ιδεα!
punky Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Είναι όμως διαχρονική ιδέα. Δεν φαίνεται καθόλου ότι μου τη δίνουν τα χριστούγεννα, ε;
Christie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μπορω να πω...ναι. Φαινεται. Σε πολυ κοσμο δεν αρεσει. Εμενα μου αρεσουν πολυ ολες οι γιορτες κ για αυτο αναζηταω νεες ιδεες. Πχ περυσι στολισα ενα ελατοκλαρο, με γιρλαντα απο ποπ κορν και στολισμενο με ψημενες φετες πορτοκαλιου κ ξυλαρακια κανελας δεμενα σε δεματακι με κοκκινη υφασματινη κορδελιτσα και ενα σκαλισμενο πορτοκαλι με κερακι ρεσο μεσα. Οικολογικο κ μοναδικο.
punky Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Και νόμιζα ότι εγώ είμαι πολύπλοκη προσωπικότητα. Μία δεν πιάνω μπροστά στο ελατόκλαρό σου. Μάλλον εσύ πρέπει να μας δώσεις μερικές ιδέες ρε Christie.
Christie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Εμ, αν ειχα δεν θα ρωταγα! Φετος λεω να στολισω καμμια γαρδενια γιατι που να βρω ελατοκλαρο...πρεπει να παρω τα βουνα! Ναι, πρεπει να υπαρχει προβλημα στην προσωπικοτητα, διχασμος, ισως κ τριχασμος!! Δεν ξερω! Τα χανω;;;; Καλα ας περασουμε ωραιες γιορτες κ θα το δω κ αυτο!
kattistt Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Ααααα τετοιες περιπλοκες και περιεργες ιδεες θες.... Σου αρεσει να βασανιζεις τον εαυτο σου? Και εμενα μου αρεσουν τα Χριστουγεννα αλλα δεν φτιαχνω τετοια περιπλοκα πραγματα... Εμενα μ'αρεσει το χιονι πολυ... Ετσι εχω αγορασει λευκα χιονια (κατι αφρολεξ λευκα σαν νιφαδς χιονιου) και καθε χρονο τα τοποθετω στις κουρτινες μου, οι οποιες ειναι γαλαζιες ή ανοιχτο μωβ... Πιο απλα πραγματα κανω εγω....
punky Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Στη δικιά μου προσωπικότητα αναφερόμουν. Κι όσο δεν σε χρεώνουν διπλό ή τριπλό εισητήριο στα τρόλεϋ, δεν έχεις λόγο να ανησυχείς για τη δικιά σου.
Christie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Ναι, εχεις δικιο. Ομως εφτιαξα ενα δεντρο με οτι υπηρχε στο σπιτι. Δεν αγορασα τιποτα. Ετυχε να ειμαι στο σπιτι ενος φιλου σε ενα ορεινο χωριο και ολα γιναν σε μιση ωριτσα. Τιποτα δεν χρειαστηκε να ψαξουμε. Οτι βρισκαμε το χρησιμοποιουσαμε.Απλες η οχι ολες οι ιδεες ειναι καλοδεχουμενες.
Critter Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Πως σου φαινεται η ιδεα να στολισεις τον punky? Σκεψου οτι ως punky που ειναι, λογικα το μαλλι του προσφερεται για πολλους αυτοσχεδιασμους. Συνταγη: 1.Χτυπαμε 2 αυγα και ανακατευουμε με 1 φλυτζανι ζαχαρη. 2.Αλλοιφουμε τουφα τουφα το μαλλι με ταση να μουτζωνει τον ουρανο. 3.Εφαρμοζουμε μια γιρλαντα (οτι χρωμα θες) απο τουφα σε τουφα. 4.Βαζουμε το αστερι στη μεσαια και μακρυτερη τουφα (προσοχη να επιλεξεις το σωστο μεσαιο και μαρύτερο) 5.Τοποθετουμε τα στολιδια (όπως ραπανακια και κλωναρια μπροκολο) στις βασεις και τις κορυφες των τουφών εναλλάξ. 6.Τελος πασπαλιζουμε με ζαχαρη άχνη πριν προλαβει να στεγνωσει η αυγοζάχαρη. 7.Optional πατέντα. Μπορεις να βαλεις και απο 1 κομματι σπαγγο σε καθε αυτι ωστε να τα χρησιμοποιησεις για κεριά stereo. All rights reserved by Critter®.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.